S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
VovaII
Member

Повідомлення

КурткаБейн: 29.01.2025 21:00- збільшення день/ніч (по 4 реальні години)
Підкажіть мод, бо я якийсь поставив, але толку 0. А перебирати все що очі бачать, трохи боюся.

Hotspur: 29.01.2025 21:11я поставив вагу 9999 кг і все інше мені не так принципово
Додав ще безкоштовний ремонт. Апгрейд лишився платним.

P.S.: Не лайте сильно: Вчора знайшов на моніторі Еквалайзер чорного... вночі бачить почав.)))
Азазелло
Junior

Повідомлення

332 години знадобилось мені щоб повністю пройти гру-маю на увазі всі 4 кінцівки.Спойлерити не буду,але раджу тим,хто ще не пройшов останню кінцівку грати за Скіфа,тобто за Кайманова.Навіває цей фінал різні філософські роздуми.
Барбарис
Member

Повідомлення

Азазелло, це мій перший фінал, бо всі інші кадри - до...би ще ті. Хоча я б і його усунув, але такого варіанту немає.
Азазелло
Junior

Повідомлення

Барбарис
Та те що вони до...би,то таке...Тут весь інтерес,що сюжет міняється дуже коли приймаєш рішення за кого грати.
Барбарис
Member

Повідомлення

Азазелло, намагався по адекватності приймати та дійшов до Кайманова, хоча і не хотів, бо він теж того. Всі інші проходження будуть після длс, але просто заради фіналів. А може й не будуть. Навіщо мені робити те, що суперечить мені?
Omelya
Member

Повідомлення

добрий вечір. а хтось може сталкувався з такою проблемою - ігра грузиться тіки з другого разу. тость перший зависає на вход в аккаунт і тоді я беру закриваю процес і з другого разу запускається і робить норм. і так постійно вже місяць граю.
Барбарис
Member

Повідомлення

Omelya, який вхід в акаунт? Може при компіляції?
VovaII
Member

Повідомлення

Підкажіть що саме в грі перекючити і як, щоб через новий драйвер DLSS міняти?
Чи то тільки на відеокартах 4000/5000?
В мене 3080.
VolandInferno
Member

Повідомлення

Omelya: 31.01.2025 20:50добрий вечір. а хтось може сталкувався з такою проблемою - ігра грузиться тіки з другого разу. тость перший зависає на вход в аккаунт і тоді я беру закриваю процес і з другого разу запускається і робить норм. і так постійно вже місяць граю.
Через Revo Uninstaller видаліть XBOX Game App, зі всіма залишками і сміттям і встановіть заново. В мене було схоже, тільки я ещ додатково муси процес прибивати в диспетчері.

Відправлено через 3 хвилини 21 секунду:
VovaII: 31.01.2025 21:41Підкажіть що саме в грі перекючити і як, щоб через новий драйвер DLSS міняти?
Чи то тільки на відеокартах 4000/5000?
В мене 3080.
Ставите останні драйвери, ставите останню nVidia APP, вона там відсканує ваші ігри, і якщо у вас будуть встановлені ігри, для яких nVidia на даний момент заявляє підтримку DLSS4.
спойлер
Зображення
Також є механізм вручну міняти, але я поки не радив би.
Hotspur
Member

Повідомлення

Після всіх патчів зловив витік пам'яті на Ростку :beer: зайнято було всі 32 Гб ОЗУ :lol: :beer:
VovaII
Member

Повідомлення

VolandInferno
А для Сталкера 2 що у Вас пише? А то у мене воно сіре. При натисканні на "і в колі" пише, крім іншого: "Щоб використовувати перевизначення DLSS, увімкніть відповідні налаштування DLSS у меню налаштувань гри" — Це в самій грі, чи в цій програмі?
Що потрібно в грі включить/переключить? Бо я щось там нічого очевидного не побачив. Може воно якось хитро називається? В мене Сталкер українською.
Відповісти