Клуб поціновувачів старого заліза

Куратор теми: mklm
Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
radical
Member

Повідомлення

Я просто foxconn-winfast дуже добре пам'ятаю по платам під К8, вони тоді у нас масово з'явилися і коштували дешевше всіх, навіть асрока і елітгрупа, тому їх дуже полюбляли всякі складальники "магазинних" компів. Десь у районі нфорс 4 це взагалі був топ продаж.
spoglyadach
Member

Повідомлення

radical
Доречі непогані були материнки під 939 в мене одна така є, купив заради проца та оперативки комплект. Звісно що БІОС там доволі вбогий і немає такого розгону як на тих же ацуцах. Але якість компонентів норм, на тих же ацуцах кондьори дуже часто беремчаті і вже давно, а на фоксконі все ОК. Правда на моєму екземплярі вентилятор нфорса не працює, але сам радіатор хочу відзначити з алюмінію та має якісь ребра, а не сілуміновий як у ацуца A8N-E :down:

Відправлено через 2 хвилини 6 секунд:
ZZ: 30.01.2025 02:47 А цена сотня, из-за того что это простая 6800, без GT, с GT можно сразу сотню добовлять, про ультру молчу вообще :)
Блін точно, недогледів B-)
Але 6800GT за 100 це цілком реальний кейс, бачив і не один раз такі лоти. Стосовно ультри так, там цінник буде негуманний але вони навіть в джонів рідко зустрічаються та й вмерло їх багато з очевидних причин :lamer:
radical
Member

Повідомлення

spoglyadach: 30.01.2025 16:49 radical
Доречі непогані були материнки під 939 в мене одна така є, купив заради проца та оперативки комплект. Звісно що БІОС там доволі вбогий і немає такого розгону як на тих же ацуцах.
У мене десь є 939 на 6150 нфорс і 754 на SIS з AGP напівжива.
На нфорс4 АМ2 міняв колись пару дохлих, на одній боксовий кулер відірвав BGA сокет, а на іншій дитина запхнула щось металеве у передній USB корпусу.
Zakarul
Member

Повідомлення

6800 у будут потихоньку подбираться к цене в 500 уе. Растут цены очень сильно. Через пару лет 6800у будет как раз в районе 500уе.
Кто успел купить раньше, тот молодец :D остальным удачи в поиске. Впрочем, они стали сверхредкими и у нас.
Моя статистика - 2 6800у за 3 года на олх. Делитесь своей статистикой тут. Может я что-то проморгал.
1x 6800у agp была куплена мной на олх. Она труп :)
1x 6800у pci была на другом форуме найдена еще одним человеком с этого форума. Рабочая, насколько я помню.
spoglyadach
Member

Повідомлення

Вони можуть підбиратись до будь-якої відмітки, головне питання чи є такі що готові платити цю ціну. Особисто я таких не знаю серед любителів цієї теми, а кому такі іграшки по кишені вони скоріше б покуртили біля скроні пальцем.
Давайте уточнювати про які саме 6800 йде мова бо їх же було різних GS, 6800, GT, Ultra
Сам я зустрічав останні рази тільки GS, може їх було й більше бо я не зависаю багато на олх в пошуках скарбів, а так купівля цієї серії це вже навіть не 50/50 а ближче до 30/70.
Доречі отака зелена Leadtek як я вище кидав в мене є, колись купив на тому ж лоху але вона вбита. Не запустилась взагалі, потім трохи згодом знайшов кілька збитих смд, можливо колись займусь її порятунком
ZZ
Member

Повідомлення

mklm
Ця плата, до речі: https://theretroweb.com/motherboards/s/winfast-8200bx - нямкі нямкі )
Taipen
Member

Повідомлення

треба свою 6800 пошукати, десь мала б валятись в хаті )). не пригадую тільки чи звичайна чи ЖТ. була жива - тільки проводи до кулеру відірвані
ZZ
Member

Повідомлення

А давайте своїми 6800,,, хвалитися ))

У мене ASUS V9999 GE тільки охлад замінив на Arctic Cooling.
Цю відуху я вважаю унікальною, її можна встановити в 2х слот (після доопрацювання).
Zakarul
Member

Повідомлення

ZZ: 31.01.2025 03:14 А давайте своїми 6800,,, хвалитися ))

У мене ASUS V9999 GE тільки охлад замінив на Arctic Cooling.
Цю відуху я вважаю унікальною, її можна встановити в 2х слот (після доопрацювання).
Кидай. я найду свои фотки, тоже выгружу.

Отправлено спустя 3 часа 13 минут 4 секунды:
spoglyadach: 30.01.2025 20:42 Вони можуть підбиратись до будь-якої відмітки, головне питання чи є такі що готові платити цю ціну. Особисто я таких не знаю серед любителів цієї теми, а кому такі іграшки по кишені вони скоріше б покуртили біля скроні пальцем.
Давайте уточнювати про які саме 6800 йде мова бо їх же було різних GS, 6800, GT, Ultra
Сам я зустрічав останні рази тільки GS, може їх було й більше бо я не зависаю багато на олх в пошуках скарбів, а так купівля цієї серії це вже навіть не 50/50 а ближче до 30/70.
Доречі отака зелена Leadtek як я вище кидав в мене є, колись купив на тому ж лоху але вона вбита. Не запустилась взагалі, потім трохи згодом знайшов кілька збитих смд, можливо колись займусь її порятунком
Конечно речь идет о 6800 ultra. Остальные и близко не стоят по интересу. Ну разве что 6800 GT DUAL или 6800 ultra dual от asus :super: :super: :super:
spoglyadach
Member

Повідомлення

Ultra Dual otval :laugh:
Avant
Member

Повідомлення

Трохи перерву вас, якщо можна. А повністю нова офісна 775 на 945 це вешч чи таке собі?
spoglyadach
Member

Повідомлення

ZZ: 31.01.2025 03:14 Цю відуху я вважаю унікальною, її можна встановити в 2х слот (після доопрацювання).
Доречі ніхто не продає дуал сокет 370 або 462? Мені для друга

Відправлено через 3 хвилини :
Avant: 31.01.2025 17:53 Трохи перерву вас, якщо можна. А повністю нова офісна 775 на 945 це вешч чи таке собі?
Всі материнки що я знаю на 945 це затичка, хоча на деяких навіть завезли підтримку Core 2 Duo але це ж інтол B-)
Avant
Member

Повідомлення

spoglyadach: 31.01.2025 17:56 Всі материнки що я знаю на 945 це затичка, хоча на деяких навіть завезли підтримку Core 2 Duo але це ж інтол B-)
В печатному мануалі Core 2 Extreme сказано :gigi: Conroe, само собою. Про можливості 945 вкурсі, питав скоріше про коллекціонний аспект, чи є в цьому якась цінність
Востаннє редагувалось 31.01.2025 18:06 користувачем Avant, всього редагувалось 1 раз.
ati76
Member

Повідомлення

spoglyadach: 31.01.2025 17:56
ZZ: 31.01.2025 03:14 Цю відуху я вважаю унікальною, її можна встановити в 2х слот (після доопрацювання).
Доречі ніхто не продає дуал сокет 370 або 462? Мені для друга

Відправлено через 3 хвилини :
Avant: 31.01.2025 17:53 Трохи перерву вас, якщо можна. А повністю нова офісна 775 на 945 це вешч чи таке собі?
Всі материнки що я знаю на 945 це затичка, хоча на деяких навіть завезли підтримку Core 2 Duo але це ж інтол B-)
Вот такое есть.
Screenshot_20250131_170408_Gallery.jpg
spoglyadach
Member

Повідомлення

Avant: 31.01.2025 18:01 В печатному мануалі Core 2 Extreme сказано :gigi: Conroe, само собою. Про можливості 945 вкурсі, питав скоріше про коллекціонний аспект, чи є в цьому якась цінність
Ну це велике щастя що воно підтримує Core 2 бо багато в кого все закінчилось на Pentium D
Мабуть колекційна цінність загальна мінімальна, але для когось персонально це може бути залізка намбер ван бо наприклад першого компа на ній собі чи комусь зібрав. Була така популярна дошка Gigabyte P945P-DS3 госпадє скільки ж я їх колись продав B-) мабуть кілька палєт

Відправлено через 3 хвилини 45 секунд:
ati76
А що воно таке, має якусь назву?
Mykolay3ack
HWBOT OC Team

Повідомлення

Взяв під розгін пентіумів та селеронів
Asus P5LD2 Deluxe
чисто естетично сподобалась.
https://hwbot.org/submission/5640163
spoglyadach
Member

Повідомлення

Доречі це мабуть єдина толкова плата на 945, але там майже завжди треба рекапити всю зону VRM. Особливо мілки нічікони на 800+ люблять напухати, цікаво яка температура VRM у розгоні бо я пару таких мертвих плат колупав колись. Там навколо мосфетів коричневий текстоліт суттєво міняє відтінок

P.S: вже відкрив посилання і бачу що рекап успішно задіяно
radical
Member

Повідомлення

spoglyadach: 31.01.2025 18:13 А що воно таке, має якусь назву?
наче на це схоже
https://theretroweb.com/motherboards/s/dtk-prm-0081i-e1
Avant
Member

Повідомлення

Mykolay3ack
Нє, тут прям дефолт офіс. Але пройти повз не зміг, коли побачив кришку на сокеті. Виявилась повністю нова взагалі, навіть заглушка в пакетику ще, 0 пухляків. Навіть шкода її пускати взагалі було. Батарейка сдохла за 20 років правда. Тестовий стенд дуже колхозний
спойлер
ЗображенняЗображенняЗображення
Десь ще була 915 асрок, б\в правда, в повному комплекті. Люблю 775 з повним комплектом, хоча позбутися потім нереально, перевірено :)
spoglyadach
Member

Повідомлення

Була в мене така, купив заради E6600 B-)
Але саму плату продав на олх, бо ну що з нею робити
Відповісти