ще не так давно на форумах була істерика "амдкапець". Що з обличчам інтелобої?
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
(це був жарт - не сприймати серьозно)
Я завжди думаю головою тому моя профільна конфіга не просто так на Intel. Тому що AMD всі оверпрайснуті, а профіту мало.Asuser: ↑ 31.01.2025 10:39Некоторые люди привязываются к конкретному бренду, а не думают головой. Хотя зачем если правильно покупать что лучше на данный момент за свой прайс. Вчера было так, сегодня иначе, завтра всё будет по другому. Чтобы выйти на новый уровень нужно оттолкнуться от дна![]()
Як так виходить, що оверпрайснуті проци амд з "профіту мало" збільшують прибутки компанії, а не оверпрайснуті проци інтел з "профіту багато" дають шалену збитковість?KimRomik: ↑ 31.01.2025 10:43 а профіту мало.
Та наче це на оверах останні років 10 кожні пів року хоронять інтул.EasyMod: ↑ 31.01.2025 10:30 Предлагаю обсудить Intel завершила минулий рік із $18,8 млрд чистих збитків
ще не так давно на форумах була істерика "амдкапець". Що з обличчам інтелобої?![]()
(це був жарт - не сприймати серьозно)
відеокарта і цпу це зовсім різні речі. внвідіа немає цпу і не передбачається.Vlaad13: ↑ 31.01.2025 11:17 легчайший захват рынка для зеленых вырисовываеться
Хотлайн тут до чого?EvhenS: ↑ 31.01.2025 11:00 Відеокарти робити треба, а не анонсувати, на хотлайні інтел аж 6 пропозиций на всю серію B, і 11 пропозицій на всю серію А.
у них есть команда которая может пилить дрова, деньги и технологииlamer: ↑ 31.01.2025 14:01відеокарта і цпу це зовсім різні речі. внвідіа немає цпу і не передбачається.Vlaad13: ↑ 31.01.2025 11:17 легчайший захват рынка для зеленых вырисовываеться
Я теж, тому АМ4 зе бестKimRomik: ↑ 31.01.2025 10:43Я завжди думаю головою тому моя профільна конфіга не просто так на Intel. Тому що AMD всі оверпрайснуті, а профіту мало.Asuser: ↑ 31.01.2025 10:39Некоторые люди привязываются к конкретному бренду, а не думают головой. Хотя зачем если правильно покупать что лучше на данный момент за свой прайс. Вчера было так, сегодня иначе, завтра всё будет по другому. Чтобы выйти на новый уровень нужно оттолкнуться от дна![]()