погуглив 165, нууу це думаю буде дорого. з пасиву я нічого не скажу, не спец. з активного дивіться - KRK Rokit 10-3 G4, я їх слухав басу там багато. але врахуйте вони великі по розміруRosberg: ↑ 30.01.2025 23:41 але хочеться посвіжіше, чуть потужніше, глибші низи
Останні статті і огляди
Новини
Выбор акустики
-
Hotspur
Member
-
Radio Bay
Member
1. БюджетRosberg: ↑ 30.01.2025 23:41Для прикладу маю Jamo D-165 і японський підсилювач Technics. Досить хороша акустика, але хочеться посвіжіше, чуть потужніше, глибші низи (у цих діапазон 55-20000Гц) і також 3-смугові. Може хтось щось слухав, мав/має
2. Може там підсилювач чи джерело змінити?
Юзає конвертори народ активно. На мого цапа на i2S, хоча й по коксу є, той же Gustard U18. В мене кастомний USB вихід, для себе не цікаво, але так тема є. Повністю я її зрозуміти не можу як то працює, але працюєFilabatya: ↑ 30.01.2025 23:44в мене колись був M2Tech hiFace Two
-
Rosberg
Member
Дякую. Візьму до уваги. UPD Якщо ціна за шт., а не пару, то не актуально, хоча акустика бомба і дійсно здорова.Hotspur: ↑ 30.01.2025 23:54погуглив 165, нууу це думаю буде дорого. з пасиву я нічого не скажу, не спец. з активного дивіться - KRK Rokit 10-3 G4, я їх слухав басу там багато. але врахуйте вони великі по розміруRosberg: ↑ 30.01.2025 23:41 але хочеться посвіжіше, чуть потужніше, глибші низи
Відправлено через 7 хвилин 1 секунду:
Radio Bay: ↑ 30.01.2025 23:551. БюджетRosberg: ↑ 30.01.2025 23:41Для прикладу маю Jamo D-165 і японський підсилювач Technics. Досить хороша акустика, але хочеться посвіжіше, чуть потужніше, глибші низи (у цих діапазон 55-20000Гц) і також 3-смугові. Може хтось щось слухав, мав/має
2. Може там підсилювач чи джерело змінити?
Наразі бюджет 15-18к. Вже б усе замінив, хочеться новішого.
Востаннє редагувалось 31.01.2025 00:23 користувачем Rosberg, всього редагувалось 3 разів.
-
voyt9
Member
Radio Bay
зараз перемикався разів 5 і все таки да, на одній і тій же пісні помітно, що по БТ хоч і aptx hd (виставив макс параметри) все одно звук трішки гірше (не такий виразний чи як пояснити), як тільки на кабель вмикаю то ніби ширша сцена. Але це чути лише якщо прям порівнювати, для повсякденного піде, хоча навіщо) щодо свистка, дивився на гілці підсилювачів що обговорювали, цікава штука, компактна принаймні, але дякую) може щось трішки краще з часом візьму
також там побачив рекомендації для прослуховування
Filabatya
Hotspur ну значно якісніше ніж було, погодься)
зараз перемикався разів 5 і все таки да, на одній і тій же пісні помітно, що по БТ хоч і aptx hd (виставив макс параметри) все одно звук трішки гірше (не такий виразний чи як пояснити), як тільки на кабель вмикаю то ніби ширша сцена. Але це чути лише якщо прям порівнювати, для повсякденного піде, хоча навіщо) щодо свистка, дивився на гілці підсилювачів що обговорювали, цікава штука, компактна принаймні, але дякую) може щось трішки краще з часом візьму
також там побачив рекомендації для прослуховування
- спойлер
- та
Filabatya
- спойлер
Hotspur ну значно якісніше ніж було, погодься)
- спойлер
-
Radio Bay
Member
Та звісно то не варіант, то на тест подивитися, так він в мене на всяк випадок, а не продавати. Така корова, буває, й самому потрібна, з телефона щось запуститиvoyt9: ↑ 31.01.2025 00:11компактна принаймні, але дякую) може щось трішки краще з часом візьму
-
Hotspur
Member
звичайноvoyt9: ↑ 31.01.2025 00:11ну значно якісніше ніж було, погодься)
Відправлено через 33 секунди:
з бюджетом 18к якщо в гривнях думаю все буде складноRosberg: ↑ 31.01.2025 00:08Наразі бюджет 15-18к. Вже б усе замінив, хочеться новішого.
-
Radio Bay
Member
Здається що там не завадило б усе інше змінити, а там може і бас знайдеться, який застряв на шляху. Це не треш колонки, а от інше під питаннямHotspur: ↑ 31.01.2025 01:14з бюджетом 18к якщо в гривнях думаю все буде складно
Хоча якщо той Технікс SU-G700M2EES можна не міняти
-
Hotspur
Member
ну якийсь якісний усілок б у це треба шукати і знати що шукаєш, колонки нормальні але в усього є межаRadio Bay: ↑ 31.01.2025 01:25Здається що там не завадило б усе інше змінити, а там може 2 бас знайдеться, який застряв на шляху. Це не треш колонки, а от інше під питанням
-
Radio Bay
Member
Та мені теж здається, що там не у колонках річ, 55Гц для полок то норм, щось мені здається що вони басу не грають, бо ніхто не годує. Встрійка китайськими сопелями і баса там не буде ніколи. Нехай пише все, моделі, комутація, може там усі чекають Клоца )Hotspur: ↑ 31.01.2025 01:32ну якийсь якісний усілок б у це треба шукати і знати що шукаєш, колонки нормальні але в усього є межа
-
Hotspur
Member
абсолютно точно. в нього колонки точно краще моїхRadio Bay: ↑ 31.01.2025 01:41Встрійка китайськими сопелями і баса там не буде ніколи.