Все вопросы по НП - в этой теме
ПРАВИЛА конференции действуют в полной мере
Останні статті і огляди
Новини
Нова пошта: все, що пов'язано з цією службою доставки
-
Moderator
Moderator
-
Crong
Member
Протягом якого часу потрібно відправити посилку через "Легке повернення", після того як вибрав цей пункт і створилася нова ТТН?
Тут написано протягом 12 годин, це дійсно так?
Тут написано протягом 12 годин, це дійсно так?
А якщо я не встигну відправити протягом 12 годин, то я втрачаю можливість скористатися послугою "Легке повернення", чи вона буде знову доступна в ТТН для замовлення? Хтось перевіряв на практиці?5. автоматично створюється нова експрес-накладна. Потім протягом 12 годин потрібно відправити товар продавцю у поштомат, відділення або на адресу (туди, звідки клієнт отримав цю посилку).
-
LiquidStorm
Member
Отримував посилку (ноутбуки), через 5 днів тиснув "повернення", на 6тий день приносив у відділення (відремонтовані) і відправляв. Між створенням ТТН та відправкою було точно більше 12 годин, але менше 24. Двічі користався послугою восени 2024, відправники в обох випадках були ТОВки.Crong: ↑ 30.01.2025 20:03"Легке повернення" ... на практиці
-
Crong
Member
Відправив через 13.5 годин, ТТН була активна. Також отримав відповідь від Нової пошти:Crong: ↑ 30.01.2025 20:03 Протягом якого часу потрібно відправити посилку через "Легке повернення", після того як вибрав цей пункт і створилася нова ТТН?
Тут написано протягом 12 годин, це дійсно так?А якщо я не встигну відправити протягом 12 годин, то я втрачаю можливість скористатися послугою "Легке повернення", чи вона буде знову доступна в ТТН для замовлення? Хтось перевіряв на практиці?5. автоматично створюється нова експрес-накладна. Потім протягом 12 годин потрібно відправити товар продавцю у поштомат, відділення або на адресу (туди, звідки клієнт отримав цю посилку).
Нова пошта:Доброго ранку! Перепрошуємо за довготривалу відповідь. Якщо ви не встигнете відправити посилку у відведений час, накладна автоматично видалиться, і потім потрібно буде повторно оформлювати "Легке повернення".