ASUS оцінила відеокарту ROG Astral LC GeForce RTX 5090 OC Edition у 3100 доларів

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Earanak
Member

Повідомлення

Читаю вот новость и понять не могу. Я правильно понял что на все США Микроцентр завез всего 233 штуки RTX 5090 ? :gigi:
https://videocardz.com/newz/rtx-5090-lo ... ndergarten
В соседних темах чувак звонил в наши интернет магазины и спрашивал есть ли у них 5090 уже в наличии, хех...
block_stupid
Member

Повідомлення

шо?
спойлер
Зображення
Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
nazar-pc: 30.01.2025 12:34 Щось дуже коротка назва моделі :rolleyes:
За такі гроші могли б хоча б 3100 символів накидати.
EvhenS
Member

Повідомлення

Налітай, розбирай.
https://www.reddit.com/r/gaming/s/Wxz8aqT0XM
Hotspur
Member

Повідомлення

at this point graphics cards are a scam - ховрашки почали щось підозрювати :lol:
Bukakanga
Member

Повідомлення

3100???
иные студийные барабанные установки стоят сильно дешевле. Вместе с тарелками, стойками, микрофонами и звуковой картой... И служит все это десятилетиями, а не пару лет до новой серии
maksim2020
Member

Повідомлення

Earanak: 30.01.2025 13:38 Читаю вот новость и понять не могу. Я правильно понял что на все США Микроцентр завез всего 233 штуки RTX 5090 ? :gigi:
https://videocardz.com/newz/rtx-5090-lo ... ndergarten
Так а що таке Mікроцентр - шарашкіна контора з 29 магазинами? Там не пишуть, скільки завіз Best Buy (1200 магазів)?
Zakarul
Member

Повідомлення

Красавчики. Определнно нравится. Приятного аппетита :laugh: :laugh:
Вообще как-то не очень дорого. 5я серия, красиво бы смотрелась сумма в 5000 уе за топовую версию.
VovaII
Member

Повідомлення

Техпроцес не змінився, суттєвого приросту не очікувалось — звідки такі ціни? Чи це вже як ціни на одяг нового модельного ряду? — Де вони стільки "блондинок" наберуть?
Nutbar
Member

Повідомлення

VovaII: 30.01.2025 14:51 Де вони стільки "блондинок" наберуть?
Випуск 4000 серії припинили. Оновлюватись з 1080Ti людям на щось треба буде рано чи пізно. Не залишають вибору.

Якщо чесно, вже запарили цим штучним дефіцитом всюди. Скоро ПК буде зібрати дорожче, ніж придбати вживане простеньке авто.
Олег963
Member

Повідомлення

Jager: 30.01.2025 12:53 Треба ще не забути додати податок +20% і у нас буде прив'язка до євро.
За топову 5090 від Asus захочуть 3720 євро = 162к грн :rotate:
І це рекомендована ціна не враховує додаткових накруток
О це дожились а рокі 5 назад купляв авто непогане за ці гроші :insane: в гривнях

Відправлено через 13 хвилин 9 секунд:
capodin: 30.01.2025 12:59 Ахахах. Чуть кофиём не подавился.
В общем, пора заканчивать с этим безобразием. Навреное, не буду больше апгрейдиться (может процессор x3d), а потом приобрету мак мини для работы и приставку для игорь %) Старый я ужо
Цілком погоджуюсь думав ось зроблю апгрейд до 5080 з 3080ti і в дамках но дика ціна не великий об'єм пам'яті, мала потужності відносно 4080 і головний аргумет а воно мені треба у моєму віці ні. Крім просто хочу і можу ну не вартує того :gigi: . Всім могти і хотіти головне щоб це того вартувало ! :beer:
VolandInferno
Member

Повідомлення

Ціна як ціна. Риночек порєшал. Чи порішає.
Hotspur
Member

Повідомлення

Nutbar: 30.01.2025 15:08Випуск 4000 серії припинили. Оновлюватись з 1080Ti людям на щось треба буде рано чи пізно. Не залишають вибору.
АМД і Інтела повні магазини
Earanak
Member

Повідомлення

maksim2020: 30.01.2025 14:38Mікроцентр - шарашкіна контора з 29 магазинами? Там не пишуть, скільки завіз Best Buy (1200 магазів)?
Если у вас есть инфа не с шарашкиной конторы - поделитесь, посмотрим.
Nutbar
Member

Повідомлення

Hotspur: 30.01.2025 15:29 АМД і Інтела повні магазини
Так, але вони свої ціни коригують відповідно до зелених, вони ж не дурні, карти аж ніяк не безкоштовні. Додайте відсутність софту (бродкаст, ртх хдр в іграх і відео, длсс як не крути і т.д., кому що потрібно) і те на те й вийде.
Hotspur
Member

Повідомлення

Nutbar: 30.01.2025 15:44Так, але вони свої ціни коригують відповідно до зелених, вони ж не дурні, карти аж ніяк не безкоштовні.
1 ціни на АМД не ростуть
2 Інтел продає непоганий міддл з 12 Гб по 250 доларів
Enjthesilence
Member

Повідомлення

VovaII: 30.01.2025 14:51 Техпроцес не змінився, суттєвого приросту не очікувалось — звідки такі ціни? Чи це вже як ціни на одяг нового модельного ряду? — Де вони стільки "блондинок" наберуть?
так і ціни не збільшились, а десь і зменшились. (крім 5090) 5080 дешевша на 100$ за 4080 і має такий самий прайс, як 4080супер і на 10% більше продуктивності (так собі канєш), прохідна серія для власників 4000 і непогана для тих хто стрибає через покоління - два.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

ЛохРог астральний, для поціновувачів.
Nutbar
Member

Повідомлення

Hotspur: 30.01.2025 16:00 1 ціни на АМД не ростуть
З такою логікою, вони і в Нвидії не ростуть
5080 швидша і дешевша за 4080. Круто? - та якось не дуже.
Hotspur: 30.01.2025 16:00 2 Інтел продає непоганий міддл з 12 Гб по 250 доларів
Так. І ціну вони зробили рівно таку, щоб конкурувати з зеленими, ні доларом нижче.
VovaII
Member

Повідомлення

Enjthesilence
Скоріш не погоджусь ніж погоджусь. І ось чому:
не покидає відчуття, що 5000 серія по продуктивності якось "не дотягла до плану". Наче попередні рази приріст(в процентах) був ближче до 50, або більше?
Hotspur
Member

Повідомлення

Nutbar: 30.01.2025 16:22Так. І ціну вони зробили рівно таку, щоб конкурувати з зеленими, ні доларом нижче.
у хуанга немає карти з 12 Гб за 250 доларів
Відповісти