Фотки системников сюда

Модификации любого компьютерного оборудования
Відповісти
Автор
Повідомлення
Spawny
Member

Повідомлення

Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит

Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее

Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Востаннє редагувалось 17.09.2013 21:44 користувачем gehka3, всього редагувалось 3 разів.
Wahoo
Member

Повідомлення

MSiAventador: 14.01.2025 19:19 Авторитетно віложил фотку где авторитетно все не лежит на полу. :D
Авторитет! :laugh:
И на полу тоже. И на подоконнике. И на табуретке. И на диване. В чем проблема?
Нда. Я, как бы, в курсе, что мое мнение абсурдно. Но оно имеет место быть. В равной степени абсурдно и ваше, но оно так же имеет место быть.
Другое дело, что вы, оказывается, на полном серьезе обсуждаете вопрос где и как ДОЛЖЕН стоять системник. Вот этого я никак не мог предположить.
но продолжайте.
Pavel Lesunov
Member

Повідомлення

Melofon: 14.01.2025 13:38 Pavel Lesunov

Если все вентили на выдув то это не очень хорошо, считай притока почти нет и в корпусе пониженное давление, лучше когда оно повышенное, я бы сделал так - все нижние и сбоку спереди на вдув а сверху корпуса и задней стенке на выдув и тогда бы было положительное давление в корпусе и продув был бы лучше.
звісно реверс,встановлені як ви і описали. от тільки халепа що окремо Cougar не продає реверсні вертушки. тільки у комплекті з корпусом. довелось купляти зняті з такого ж корпусу чорні. ех,чому arctic не робить вертушки реверсивні :weep:
Reverse_rain: 13.01.2025 22:49 А що за колір? Невже рожевий?
так,рожевий. буду вихідний - дороблю щоб і нижні світились, і більше фото з різних сторін зроблю. якщо ціково :rolleyes:
Reverse_rain
Member

Повідомлення

Pavel Lesunov: 15.01.2025 19:13 так,рожевий. буду вихідний - дороблю щоб і нижні світились, і більше фото з різних сторін зроблю. якщо ціково :rolleyes:
Так. Чому б і ні, мені було б цікав. В порівняні з багатьма корпусами форумчан, мій виглядає максимально нудним, чорна домовина без якоїсь індивідуальної фішки.
Galactick
Member

Повідомлення

Приїхав сьогодні Jonsbo Z20 і я нарешті зібрав докупи профільний комп'ютер. Лишилось ще якісь вентилятори докупити та на цьому, мабуть, все. Після 6 л "сендвіча" збирати в цьому корпусі було знааааачно приємніше. З простенького "модінгу" це те, що вентилятор кулера підключений до WLED контролера на Wemos d1(зліва на фото з синім діодом), яким керує SignalRGB. Ну і всією іншою підсвіткою керує також SignalRGB, бо ця материнка не має RGB конекторів і ПО.
спойлер
IMG_20250124_224808.jpg
20250124_224939_lmc_8.4.jpg
20250124_225833_lmc_8.4.jpg
0kie
Member

Повідомлення

Galactick
Вторую вертушку снизу уже не поставить - мешает подпорка под видеокарту? :-/
Себе ставил такую подпорку. Для материнок mATX вертикальную планку можно болгаркой укоротить, чтобы не торчала. ;)
Galactick
Member

Повідомлення

0kie
Не заважає. Просто вертушок зараз всього дві то вже розкидав як-небудь. Відеокарта все одно не гріється, а от процесор трішки є. Може і другу на верх перекину
0kie
Member

Повідомлення

Galactick: 25.01.2025 00:32процесор трішки є
Ну так поставь вертушку правильно - сзади над зоной VRM. ;)
Reverse_rain
Member

Повідомлення

Galactick
Виглядає круто. Мені подобаеться))
Але згоден з 0kie, краще перекинути верхню вертушку назад.
Все ж набагато краще ніж мое одоробло. Звичайниа домовина без смаку та ідеї:
спойлер
IMG_20250125_024644.jpg
IMG_20250125_024629.jpg
Pavel Lesunov
Member

Повідомлення

Reverse_rain: 15.01.2025 19:38
Pavel Lesunov: 15.01.2025 19:13 так,рожевий. буду вихідний - дороблю щоб і нижні світились, і більше фото з різних сторін зроблю. якщо ціково :rolleyes:
Так. Чому б і ні, мені було б цікав. В порівняні з багатьма корпусами форумчан, мій виглядає максимально нудним, чорна домовина без якоїсь індивідуальної фішки.
нарешті приїхала моделька з 3д друку і дісталися руки це вже доробити. виглядає ось якось так:
спойлер
ЗображенняЗображення
спойлер
Зображення Зображення
0kie
Member

Повідомлення

Pavel Lesunov: 29.01.2025 15:09виглядає ось якось так:
Снимок экрана 2025-01-29 152907.png
Pavel Lesunov
Member

Повідомлення

0kie: 29.01.2025 15:29
Pavel Lesunov: 29.01.2025 15:09виглядає ось якось так:
Снимок экрана 2025-01-29 152907.png
дійсно фігня якась.переробив
спойлер
IMG_20250129_144335.jpg
IMG_20250129_144327.jpg
IMG_20250129_144232.jpg
IMG_20250129_144149.jpg
Fetjoy
Member

Повідомлення

Всім привіт! Оновив я свою відеокарточку. RX 7900 XT ледве влізла, прямо "впритик", в профільний Fractal Meshify C ;)
Може міліметр, залишився (може і менше), бо вентилятори рухати по висоті ще можливо... :shuffle:
спойлер
Зображення
спойлер
Зображення
Melofon
Member

Повідомлення

Fetjoy

Нельзя посмотреть полноразмерные фото если пытаться открыть отдельно, а увеличивая имеющиеся качество ужас.
Fetjoy
Member

Повідомлення

Melofon
Не можу додати чогось пряме посилання на картинку (не відображається), їх можна відкрити окремою вкладкою, тоді відкриється велике зображення на фотохостингу, не знаю чому так. Вище теж майже всі посилання на картинки не видно(
Востаннє редагувалось 05.02.2025 17:07 користувачем Fetjoy, всього редагувалось 1 раз.
daesz
Member

Повідомлення

Fetjoy
спойлер
Зображення
рекомендую змінити орієнтацію цього пропелера, в теперішньому положенні він вам просто рве потік.
Fetjoy
Member

Повідомлення

daesz
Дякую за пораду :beer: , я теж про таке думав
Igoretc
Member

Повідомлення

Fetjoy: 05.02.2025 17:10 daesz
Дякую за пораду :beer: , я теж про таке думав
Я б ще радикальніше порадив - зняти обидва верхніх і той нижній що впритул до карти - вони на мій погляд надлишкові і користі з них небагато. В такому маленькому корпусі з боковими і верхніми вентиляційними отворами для нормальної конвекції теплого повітря багато тиску не потрібно. А ще поекспериментувати змінивши напрямок вдуву-видуву.
А ще б зняв би звукову карту (якщо це вона, - не розумію для чого в сучасному компі звукова?), щоб забезпечити притік повітря знизу, перфорація там ніби є.
Fetjoy
Member

Повідомлення

Igoretc: 05.02.2025 21:19 Я б ще радикальніше порадив - зняти обидва верхніх і той нижній що впритул до карти - вони на мій погляд надлишкові і користі з них небагато.
Той верхній правий, що радили перевернути я взагалі зняв, бо перевернувши його отримав якийсь незрозумілий гул
Igoretc: 05.02.2025 21:19 В такому маленькому корпусі з боковими і верхніми вентиляційними отворами для нормальної конвекції теплого повітря багато тиску не потрібно.
В даному випадку, без верхнього на видув ніяк, бо 5900x гріється як скотина ;) і відводити тепло треба оперативно. І те саме з 7900xt, де память треба обдувати, бо 90С для неї не межа нажаль. Тому два вентилі (на вдув і видув), особливо якщо хочеться тишини не вистачить точно, перевірено :)
Igoretc: 05.02.2025 21:19 А ще б зняв би звукову карту (якщо це вона, - не розумію для чого в сучасному компі звукова?), щоб забезпечити притік повітря знизу, перфорація там ніби є.
Та ви шо :gigi: То ж Essence STX, ніякий вбудований звук і близько не стоїть :). Плюс вбудований звук я використовую, коли перемикаюся на навушники з мікрофоном, мені так зручніше, бо менше рухів.
Melki
Member

Повідомлення

Fetjoy: 05.02.2025 21:59перевернувши його отримав якийсь незрозумілий гул
бо крыльчатка впритык к перфорации
сделай отступ несколько мм и увидишь разницу сразу
Fetjoy: 05.02.2025 21:59Тому два вентилі (на вдув і видув)
попробуй вдув вообще убрать, или оставить только нижний
FarCry
Member

Повідомлення

Fetjoy
:up: за звукову карту. Сам завжди і в кожен свій ПК ставлю Sound Blaster. Як дань поваги... та для якісного 5.1 звуку. Вбудоване в материнки стерео ще нічого так, а з задніми каналами як правило біда.
Відповісти