Якщо перфоманс нормальний і відповідає 7700, температури в нормі, то можна забити. Одні амд розуміють що вони там роблять.
Краще б під кришку все сховали де нічого не видно, щоб не лякати користувачіїв новою підложкою
Останні статті і огляди
Новини
Дивний Ryzen 7 7700 з Аліекспрес
-
Rabbitultra
Junior
-
Cherniga
Junior
Також отримав сьогодні 7500f з Алі, та ж ситуація. Так що дійсно схоже на заміну текстоліту, як говорили вище
- спойлер
-
STARL1GHT
Member
Сам і перевірив своє припущення. Приїхав до мене R7700 на новій підложці.STARL1GHT: ↑ 02.01.2025 16:42Допускаю, що просто була уніфікована підложка до певного періоду і повна розпайка на дорожках на практиці не потрібна.01Mirage09: ↑ 01.01.2025 22:32 Це китайська інженерія, брак чи нова ревізія? Запускається і працює, вроді стабільно, правда часу серйозно потестити його не було поки
Але дуже хотів би почитати думки більш кваліфікованих юзерів, якщо такі у нас є. Можливо моє припущення не вірне.
На прикладі свого R7700. Вдалість чіпа до заводської розпайки — не має ніякого зв'язку.
Є та сама уніфікована розпайка, але якихось видатних результатів чіп показати не може.Також звертаю увагу на розпайку 7950X, вона також не повна.
- спойлер
- спойлер
- Фото взято з огляду R7950X на PC Gamer R7950X.
З процесором все ок. Навіть набагато вдаліший ніж мій старий.
Пруф
- спойлер
-
KENNTOL
Junior
01Mirage09 Дякую за тему, дивився на Алі 7800x3d теж саме питання було