Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
Kosdnepr
Member

Повідомлення

ALEX-SS
Суперечку будуть продовжувати до кінця захисту, так як проблема масова:
https://t.me/aliexpert_off/736
Вам ще мінімально перенесли, мені до майже спливших 90 днів ще 90 зверху накинули :facepalm:
acm_fan
HWBOT OC Team

Повідомлення

ALEX-SS: 27.01.2025 08:33Главный вопрос что делать?
Для начала попробовать почитать последние страницы темы. Это форум, он ведь так работает? Ваша проблема не уникальна, а каждый раз писать ответ никто не будет.
Crong: 27.01.2025 09:27там кнопка order not received
Дорогой друг, жди (с)
LiquidStorm
Member

Повідомлення

ALEX-SS: 27.01.2025 07:20 по факту посылки утеряны
Якщо перевізник Heavy Line Parcel, то не факт, там до 4 місяців може бути доставка.
Час посунули, бо НР в Китаї припадає на той інтервал.
mumu
Member

Повідомлення

Crossbow: 27.01.2025 08:28теж є 2 мілкі посилки, які застрагли так само - 07.01.25 "вилетів літак" і ще десь літає
мені з дати відправлення 5.01 за 11 днів прийшла у відділення Укрпошти.
а от інше замовлення, відправлене 13.12, з 28.12 досі пливе(надіюсь\припускаю) в транзиті, бо там акумулятор до ноута.
Hotspur
Member

Повідомлення

ALEX-SS: 27.01.2025 07:20 в общем они все, а их 4 посылки, застряли, причем если судить по номеру отслеживания на этапе вывоза из китая (но вроде как экспорт прошли, все время висит Awaiting flight), вобщем они скорей всего потерялись т.к. уже время в пути 75 дней и не меняется
в мене те саме. ще і час доставки подовжили до 6 березня 2025 а замовляв я 5 листопада 2024. зовсім чокнулись. шось я бачу це безвідсоткові кредити китайцям а не купівля товарів
Nuclear World
Member

Повідомлення

Hotspur: 26.01.2025 19:18
Nuclear World: 26.01.2025 18:22"Знаходиться в митниці: чекає пред'явлення інспектору митниці" - это типа они будут её вскрывать?
можуть. але це дуже маленький %
А вообще почему так произошло/происходит? Обычно посылки сразу проезжают и не задерживают "в ожидании таможенного инспектора".
geka3250
Member

Повідомлення

ALEX-SS: 27.01.2025 07:20Скрок доставки истекает в серидине февраля, но сегодня приходит письмо что сроки доставки были продлены вроде как продавцом до середины марта, Я подозреваю что это сделано специально чтоб не возвращать деньги
мда уж, печально. Тоже висит 300уе, оставалось 8 дней, после вашего поста решил проверить - уже 38 дней. Мне тот инвертор то уже не нужен. Как бы теперь деньги вернуть...
Sachem
Member

Повідомлення

Спасибо, статья по делу, а не для галочки писана.
kolesnukm
Member

Повідомлення

Міст сьогодні сильно здивував, 22 відправили із Китаю, 25 вже було в Львові на складі і сьогодні вже на точці видачі, поки для них новий рекорд ))
daesz
Member

Повідомлення

Sachem: 27.01.2025 16:54
Спасибо, статья по делу, а не для галочки писана.
Буду відвертим - я приємно здивований тим, що в Україні ще є "справжні" та не куплені журналісти, які в змозі "зліпити" 2 слова в реченні (і я на повному серйозі - такої кількості граматичних та пунктуаційних полимилок, які я зустрічаю при прочитанні всяких ТСН, РБК та інших новинних сайтів - це просто жах, таке враження, що більшість із них пише ШІ і редагується тим же ШІ; люди, інколи, просто навіть не в змозі речення побудувати, а вони за це ще й оплату отримують).
WalkMan
Member

Повідомлення

ALEX-SS
viewtopic.php?p=3911348#p3911348

гроші не вертають, тисну на те, що продавець пообіцяв доставити за 60 днів
ALEX-SS
Member

Повідомлення

У меня эти 4 посылки застряли Cainiao Standard For Special Goods - от этого доставщика, так и весит Awaiting flight с 3.12.2024 - срок перенесли на 12.03.2025 - если пытаешся рефанд сделать - в общем не понятно что делать в даном случае. А по ихже расчетам посылка должна была прийди до 31.12.2024. Удивляет конечно некоторые посылки и за 11 дней доходили а с этими вот так не повезло :mad:
1985god
Member

Повідомлення

що можна сказати , китайці наклали на нас санкції :( або рф постаралось ... мені теж продовжили термні з 7 лютого на 7 березня . Немає культурних слів.
щось в мене погані передчуття щодо відшкдування $ ... ну що ж китацій самі собі стріляють в ногу це був 4й інвертор який я в них купував і не останній ... не кажучи вже про всю тут дріботу типу скло\чехол зарядка і т.п.

А що робити тим хто замовляв комплектуючі для FPV ? Це підрив нашої обороноздатності :weep:
Hotspur
Member

Повідомлення

1985god: 28.01.2025 13:28 що можна сказати , китайці наклали на нас санкції або рф постаралось ... мені теж продовжили термні з 7 лютого на 7 березня . Немає культурних слів.
подивимось. це або великий збій доставки (було вже разів 20) або реально покупки закінчились
shatun
Member

Повідомлення

ALEX-SS: 27.01.2025 22:49 У меня эти 4 посылки застряли Cainiao Standard For Special Goods - от этого доставщика, так и весит Awaiting flight с 3.12.2024... Удивляет конечно некоторые посылки и за 11 дней доходили а с этими вот так не повезло :mad:
Я зараз намагаюсь купувати виключно в тих продавців, що мають примітку "Meest" або "Nova",
Навіть якщо в іншого продавця ціна цікавіша і більше схвальних відгуків від наших же.
спойлер
Зображення
Судячи з термінів (12-16 діб), то вони всі авіаперевізником до Прибалтики або Угорщини, а там вже хто як.
Плюс з такою доставкою стали з'являтись і різні АКБ, і приладдя з АКБ, які раніше місяцями їхали колами по світу через заборону авіаперевезень.
Або щось у правилах змінилось, або наши служби якось примудряються їх обходити. :gigi:
Єдине, було вже не раз, що деякі посилки якимось чудом "наздогоняли" попередні навіть через тиждень розриву у замовленні та прибутті у країну транзиту раніше на три-чотири доби. А там їх вже, зрозуміло, складали в одну. Але, на щачтя, досі через це не було проблем з таможнєю. Та все буває вперше... :-/
На жаль деякі потрібні речі, типу бронепакетів потрібної форми/розміру з UHMW-PE, неможливо знайти з такою доставкою. Зазвичай вона ще й платна і там все виключно на розсуд продавця. Може їхати два-три місяці. Приїхало, а та машина, що потребувала екіпірування пакетами, вже на запчастини пішла.
Звісно знаходиться їм інше застосування, але то вже від жалю до витрачених грошей.
Sachem
Member

Повідомлення

Meest:Захистіть доступні міжнародні посилки – підпишіть петицію!
Шановні користувачі сервісів Meest!
Ми приєднуємось до ініціативи наших клієнтів та поширюємо петицію проти законопроєктів, що можуть суттєво ускладнити отримання міжнародних посилок. Багато з вас вже підписали цю петицію, і ми підтримуємо ваше прагнення захистити доступ до міжнародних покупок у такий складний час.
1985god: 28.01.2025 13:28китайці наклали на нас санкції
Найди у немцев в странах доставки или оплаты Украину. Да не у всех немцев так, но и Али не весь Китай.
1985god: 28.01.2025 13:28китацій самі собі стріляють в ногу це був 4й інвертор який я в них купував
Не смеши клопов. Украина капля в океане для китайцев. И, кстати, не мало сделала, чтобы стать ещё меньше.
Hotspur
Member

Повідомлення

shatun: 28.01.2025 15:59Я зараз намагаюсь купувати виключно в тих продавців, що мають примітку "Meest" або "Nova",
боюсь це поки що єдиний вихід
acm_fan
HWBOT OC Team

Повідомлення

shatun: 28.01.2025 15:59виключно в тих продавців, що мають примітку "Meest" або "Nova"
Вы не туда смотрите. Нужно на плашку Choice (выше того, что Вы обвели на скрине). Здесь как раз площадка (Ali) принимает непосредственное участие. Они даже логотип переделали, а народ никак не поймёт задумку :gigi:
Весь хейт собирает другой логистический оператор (способ обработки и отправки).
Смените локаль на условную Германию и посмотрите насколько больше станет выбор тех способов.
Sachem: 28.01.2025 20:29И, кстати, не мало сделала, чтобы стать ещё меньше.
Тут пан намекает на то, что многие просто не хотят сюда мошенникам возить. Это произошло ещё до 2022.
Sachem
Member

Повідомлення

acm_fan: 28.01.2025 20:58Тут пан намекает на то, что многие просто не хотят сюда мошенникам возить.
Я имел в виду уровень государства, а не отдельных единиц, сидящих на форумах.
acm_fan: 28.01.2025 20:58Это произошло ещё до 2022.
Само собой.
Відповісти