Останні статті і огляди
Новини
США можуть впровадити мита від 25% до 100% на тайванські чипи
-
illyha
Member
Предлагаю обсудить США можуть впровадити мита від 25% до 100% на тайванські чипи
Что-то противник рыночных ограничений действует непоследовательно, или это старческое
Что-то противник рыночных ограничений действует непоследовательно, или это старческое
-
erazel
Member
Тобто по суті вся компютерна техніка буде на 25-100% дорожча чим в світі?
-
rizakrko
Member
Ходять легенди, що європейцям минулого разу доводилося пояснювати діду на кольорових картках, як працює єдиний ринок ЄС - і чому торгові угоди з окремими учасницями неможливі. Мабуть цього разу кольорові картки закінчилися, і діду ніхто не пояснив, як працюють тарифи.
-
Yaroslav308
Member
Как у него все просто.
-
penetrator
Member
Идет подготовка к 3 мировой и передаче Тайваня Китаю.
Как только на территории штатов откроется достаточное количество заводов, Тайвань отправится в родную говень.
Как только на территории штатов откроется достаточное количество заводов, Тайвань отправится в родную говень.
-
Gelonyrum
Member
Все вірно, але без "чим"erazel: ↑ 28.01.2025 12:51 Тобто по суті вся компютерна техніка буде на 25-100% дорожча чим в світі?
-
1234waltz
Member
Нічого стрільне пару раз в ногу власній економіці та заспокоїться, а кщо не заспокоїться - вже є досвід роботи офісу простих рішень.
-
Alex646
Member
Нічого, рядовий американець готовий доплатити за свій вибір.
-
lamer
Member
Король то голий.
ПиСи. Штати самі винні в тому що вирастили цього монстра -- Китай. І будуть г. ложкою черпати ще довго, якщо виживуть.
ПиСи. Штати самі винні в тому що вирастили цього монстра -- Китай. І будуть г. ложкою черпати ще довго, якщо виживуть.
-
Tessier-Ashpool
Member
діду, пий пігулкиpenetrator: ↑ 28.01.2025 12:56 Идет подготовка к 3 мировой и передаче Тайваня Китаю.
-
penetrator
Member
Что-то похожее я слышал от своей семьи и друзей осенью 2021Tessier-Ashpool: ↑ 28.01.2025 13:06діду, пий пігулкиpenetrator: ↑ 28.01.2025 12:56 Идет подготовка к 3 мировой и передаче Тайваня Китаю.
По теме - я не удивлюсь, если есть договорняк сейчас типа мы вам сливаем чипы/карты по чуть-чуть, пока вы не трогаете Тайвань и мы строим заводы в США, а как построим, то забирайте тот Тайвань и клепайте чипы сами. Иначе мы те заводы подорвем к херам и не будет вам ни чипов ни заводов.
-
VolandInferno
Member
penetrator: ↑ 28.01.2025 12:56Идет подготовка к 3 мировой и передаче Тайваня Китаю.
Совпадєніє? Нє думаю
-
penetrator
Member
Говеннейший город и страна для жизни кста. Мечтаю, когда вернусь назад в СтокгольмVolandInferno: ↑ 28.01.2025 13:28penetrator: ↑ 28.01.2025 12:56Идет подготовка к 3 мировой и передаче Тайваня Китаю.
Совпадєніє? Нє думаю
-
illyha
Member
Наоборот таки, если Тайвань передадут Китаю цивилизованным путём то 3я мировая отменитсяpenetrator: ↑ 28.01.2025 12:56 Идет подготовка к 3 мировой и передаче Тайваня Китаю.
-
espo
Member
Хлопци, я свий!penetrator: ↑ 28.01.2025 13:29Говеннейший город и страна для жизни кста. Мечтаю, когда вернусь назад в Стокгольм
-
penetrator
Member
Я все же склоняюсь к тому, что где-то посреди этого договорняка что-то пойдет не так и заводы таки подорвут. Вопрос лишь в том, сколько заводов к тому моменту успеют открыть Штаты.illyha: ↑ 28.01.2025 13:37Наоборот таки, если Тайвань передадут Китаю цивилизованным путём то 3я мировая отменитсяpenetrator: ↑ 28.01.2025 12:56 Идет подготовка к 3 мировой и передаче Тайваня Китаю.
-
block_stupid
Member
Ну, не знаю щодо такого сильного скачку в податках. Але які ви інші підходи маєте, щоб збільшувати виробництво в себе і зменшувати залежність від імпоту.
Мені здається мито та акцизи, це база-ґрунт-фундамент. ЄС також на китайські авто таке зробив.
Думаєте не будуть переїзжати в США? Ну вже пару заводів є, по троху підтягнуться й інші. І потім буде таке, що конкурент виготовляє в США, має баф в 25%, а ти такий виготовляєш фіг зна де, маєш стан на 25% + логістика, і користувачі купляють дешевше, бо той шо в США виготовляє може демпінгувати.
Тобто будуть частину робити в США, частину там де і було для інших ринків. Не забувайте що великі корборації навіть за 0.01% вдавляться.
Да і вони ще й пододоять державу на субсидії й ще в більшому + будуть.
ЄС та США почнуть також кидатись одне в одного тарифами, по цінам ніфіга не зміниться, просто трохи інфлція скаконе, зате буде виробництво своє і там і сям.
Якщо робити "без податків", то скоро реси у вас же висушать, самі нічого не зможете робити, потім прийдуть ті на кого не покладали податки і будете сосать лапу.
А коли кричать "це ляже на користувачів", ну так, безпека грошей коштує. Ну а інакше, феодалізм з безкінечними війнами між князівствами та рабство.
Мені здається мито та акцизи, це база-ґрунт-фундамент. ЄС також на китайські авто таке зробив.
Думаєте не будуть переїзжати в США? Ну вже пару заводів є, по троху підтягнуться й інші. І потім буде таке, що конкурент виготовляє в США, має баф в 25%, а ти такий виготовляєш фіг зна де, маєш стан на 25% + логістика, і користувачі купляють дешевше, бо той шо в США виготовляє може демпінгувати.
Тобто будуть частину робити в США, частину там де і було для інших ринків. Не забувайте що великі корборації навіть за 0.01% вдавляться.
Да і вони ще й пододоять державу на субсидії й ще в більшому + будуть.
ЄС та США почнуть також кидатись одне в одного тарифами, по цінам ніфіга не зміниться, просто трохи інфлція скаконе, зате буде виробництво своє і там і сям.
Якщо робити "без податків", то скоро реси у вас же висушать, самі нічого не зможете робити, потім прийдуть ті на кого не покладали податки і будете сосать лапу.
А коли кричать "це ляже на користувачів", ну так, безпека грошей коштує. Ну а інакше, феодалізм з безкінечними війнами між князівствами та рабство.
-
n+gibat[]r
Member
Никто ничего повышать не будет, это риторика для более быстрого переезда TSMC в США, чтобы уже наконец позволить Китаю провести специальную военную операцию по возврату Тайваня в родную гавань в обмен на согласие Китая на специальную военную операцию Трампа по возврату Гренландии в родную гавань
-
Victor Butko
Member
У популістів завжди так. Хоч у правих, хоч у лівих.Yaroslav308: ↑ 28.01.2025 12:56 Как у него все просто.
-
Skiff93
Member
Те, що Трамп трансгендерів всяких відмінив звісно добре, але це вже занадто.