Последние статьи и обзоры
Новости
Hoyoverse
-
Kirakishou
Member
daesz
В плані лору в ХСР 3.0 все цікаво. Просто набридають довгі діалоги, коли тобі не дають ніяку нову інформацію, а персонаж просто повторює те, що перед цим розповів інший персонаж. Це просто розтягування часу. А ще мені надокучив дизайн жіночих персонажів в ХРС у вигляді весільних суконь та бабусиних панталонів під ними. Задля різноманіття випустили б когось в штанях з відкритими сідницями. Навіть в Геншині вони виправилися і в Натлані випустили дорослих жінок в шортах та штанях, не кажучи вже про Зенлесс, в якому навіть бабусині панталони на Астрі Яо просто топ. І судячи по витокам і анімаціям тієї ж Тригер в Зенлессі будуть паверкріпати фізику погойдування. Зараз виходить Евелін Шевальє, яка паверкріпне фізику погойдування Чжу Юань та Джейн Доу. Такий паверкріп мені дуже подобається.
В плані лору в ХСР 3.0 все цікаво. Просто набридають довгі діалоги, коли тобі не дають ніяку нову інформацію, а персонаж просто повторює те, що перед цим розповів інший персонаж. Це просто розтягування часу. А ще мені надокучив дизайн жіночих персонажів в ХРС у вигляді весільних суконь та бабусиних панталонів під ними. Задля різноманіття випустили б когось в штанях з відкритими сідницями. Навіть в Геншині вони виправилися і в Натлані випустили дорослих жінок в шортах та штанях, не кажучи вже про Зенлесс, в якому навіть бабусині панталони на Астрі Яо просто топ. І судячи по витокам і анімаціям тієї ж Тригер в Зенлессі будуть паверкріпати фізику погойдування. Зараз виходить Евелін Шевальє, яка паверкріпне фізику погойдування Чжу Юань та Джейн Доу. Такий паверкріп мені дуже подобається.
-
daesz
Member
Kirakishou
на рахунок фізики погойдування
https://streamable.com/lzwn2d
Я б кинув панцу Sharkry, але ще кинуть в бан на форумі, думаю, зможете загуглити (особливо її скін в купальнику який, здається, на CN сервері має тільки вийти)
на рахунок фізики погойдування
https://streamable.com/lzwn2d
Я б кинув панцу Sharkry, але ще кинуть в бан на форумі, думаю, зможете загуглити (особливо її скін в купальнику який, здається, на CN сервері має тільки вийти)
-
lewerlin
Member
Я генш послав якраз через цей опенворлд. Весь фокус в розвитку на ньому -"нащо нам QOL, в нас опенворлд".daesz: ↑ 27.01.2025 19:52бо вона не оупен ворлд..
Там зараз allfunservice Міябі Астру на дуель викликає . Хоча Белль світла пляма, як вона Вайза тролить на цій ниві...Kirakishou: ↑ 27.01.2025 19:34Зараз планую почати читати новий сюжет в Zenless Zone Zero і думаю, що він мені набагато більше сподобається.
Мені більше всього не подобаються... персонажі. От тут реально Хойо щось геть здали, наче не їх гра. Сюжетка - палка в двох кінцях. Локації наче дизайнерів Геншу робити посадили, тупо 100500раз побігай, полови вайби опенворлду. Але лору навалили гарно, навіть вода не парить. Побочки до речі цікаві.Kirakishou: ↑ 27.01.2025 19:34Сьогодні нарешті дочитав основний сюжет оновлення 3.0 в Honkai Star Rail. Якщо не брати до уваги лор, коли нам дають крихти цікавої інформації про персонажів, то дуже посередньо. Забагато води в діалогах. Ще багато одноманітних подій типу розгадування примітивних загадок, коли треба багато бігати по карті. Через це проходив сюжетну лінію мабуть з тиждень, граючи вечорами.
-
daesz
Member
Оупен ворлд дуже "поганий", якщо грати більше 1-2 гач, бо займає багато часу. Але якщо це єдина, ну чи одна із двох ігор - то воно не настільки "напряжно" відчуваєтьсяlewerlin: ↑ 27.01.2025 21:55Я генш послав якраз через цей опенворлд. Весь фокус в розвитку на ньому -"нащо нам QOL, в нас опенворлд".daesz: ↑ 27.01.2025 19:52бо вона не оупен ворлд..
-
Kirakishou
Member
daesz
Знаю, просто не хочу грати в ще одну гру, бо не хочу дропати ті п’ять гача-ігор, в які граю. Робити дейліки в п’яти іграх це дрібниці, а ось проходити сюжет вимагає набагато більше часу. Також я впевнений, що на ГФ2 буду витрачати гроші, бо я залежний від гарних аніме-дівчат. А я не хочу витрачати гроші на китайські ігри, бо доходи вже не ті, які мав навіть на початку минулого року, коли міг дозволити собі Е6 Ахерон. Я вже навіть в Геншині місяців два не купую підписку, зараз витрачаю гроші тільки на ХСР та Зенлесс і планую витрачати тільки на Зенлесс, бо зараз він найбільше подобається. Тому в ГФ2 мабуть пограю вже коли дропну якусь із ігор міхойо.
До речі, Тектон також грає в цю гру.
Знаю, просто не хочу грати в ще одну гру, бо не хочу дропати ті п’ять гача-ігор, в які граю. Робити дейліки в п’яти іграх це дрібниці, а ось проходити сюжет вимагає набагато більше часу. Також я впевнений, що на ГФ2 буду витрачати гроші, бо я залежний від гарних аніме-дівчат. А я не хочу витрачати гроші на китайські ігри, бо доходи вже не ті, які мав навіть на початку минулого року, коли міг дозволити собі Е6 Ахерон. Я вже навіть в Геншині місяців два не купую підписку, зараз витрачаю гроші тільки на ХСР та Зенлесс і планую витрачати тільки на Зенлесс, бо зараз він найбільше подобається. Тому в ГФ2 мабуть пограю вже коли дропну якусь із ігор міхойо.
До речі, Тектон також грає в цю гру.
-
lewerlin
Member
Та ну, це до Герти і Касторіс хіба претензія. Лебідь? Іскра? Райден? Фей? Лінша? Раппа ? У Робін стиль Мерилін Монро, Тіньюнь - шикарна варіація на кімоно гейші, Аглая - канонічна стилістика регіону.Kirakishou: ↑ 27.01.2025 21:05А ще мені надокучив дизайн жіночих персонажів в ХРС у вигляді весільних суконь та бабусиних панталонів під ними. Задля різноманіття випустили б когось в штанях з відкритими сідницями.
І не забувайте, який в гри рейтинг(хоча могли б і підняти, а то їх зараз по судах уже потягують).
Отправлено спустя 3 минуты 2 секунды:
Проблема в тому, що я граю не тільки і не стільки в гачі. І не стільки граю в принципі. А 1-2 гри дуже швидко надокучають. ХСР, при всіх мінусах, тут потрапляє в точку, бо співіснує з чим завгодно, завдяки мізерним запитам до часу.daesz: ↑ 27.01.2025 21:57Оупен ворлд дуже "поганий", якщо грати більше 1-2 гач, бо займає багато часу. Але якщо це єдина, ну чи одна із двох ігор - то воно не настільки "напряжно" відчувається
-
Kirakishou
Member
Я чув, що побічні завдання цікавіші основного сюжету. Але зараз немає на них настрою, я хочу Зенлесс пройти. Я й так тиждень стримувався, бо вже почав сюжет ХСР і не хотів відволікатися. За цей тиждень альбом Астри заслухав до дірок, особливо "Original Me".lewerlin: ↑ 27.01.2025 21:55Мені більше всього не подобаються... персонажі. От тут реально Хойо щось геть здали, наче не їх гра. Сюжетка - палка в двох кінцях. Локації наче дизайнерів Геншу робити посадили, тупо 100500раз побігай, полови вайби опенворлду. Але лору навалили гарно, навіть вода не парить. Побочки до речі цікаві.
Мене також нові персонажі розчарували. Тільки Герта сподобалася і то не дизайном, а озвучуванням і характером, тут сейю дійсно дуже постаралася, щоб втілити такого персонажа. Зараз маю трохи ігрової валюти на аккаунті і думаю, чи забрати Герту по гаранту за 30 круток, чи вже краще залишити на сукню для Кафки. Без донату Герту мабуть не заберу до кінця її банеру, доведеться забирати Аглаю, бо інші персонажі не цікаві.
-
lewerlin
Member
Хайенд режими позакривати(з таким аккаунтом то) і буде на Герту. А там ще віртуалка і розширена віртуалка(де додали на цей патч казуальний режим).Kirakishou: ↑ 27.01.2025 22:20Без донату Герту мабуть не заберу до кінця її банеру
-
daesz
Member
Kirakishou
я прекрасно розумію, бо 90% в гач, які грав - грав виключно ф2п, але в гфл2 хочеться занести хоч на батл пас (і це при тому, що в інших гачах в мене такого бажання ніколи не виникало)
lewerlin
гфл2, окрім хіба що гансмоука (гільдбос який активний 1 тиждень із трьох) займає десь настільки ж мало часу як і ХСР (єдине що немає англомовного дубляжа, тож всю сторі приходиться читати), тож в мене точно буде час на якийсь оупенворлд по типу ендфілда. А так то я з вами згідний, вільний час не завжди буває, але коли він буває - то останнім часом ловлю себе на тому що й немає що пограти навіть
я прекрасно розумію, бо 90% в гач, які грав - грав виключно ф2п, але в гфл2 хочеться занести хоч на батл пас (і це при тому, що в інших гачах в мене такого бажання ніколи не виникало)
lewerlin
гфл2, окрім хіба що гансмоука (гільдбос який активний 1 тиждень із трьох) займає десь настільки ж мало часу як і ХСР (єдине що немає англомовного дубляжа, тож всю сторі приходиться читати), тож в мене точно буде час на якийсь оупенворлд по типу ендфілда. А так то я з вами згідний, вільний час не завжди буває, але коли він буває - то останнім часом ловлю себе на тому що й немає що пограти навіть
-
lewerlin
Member
Елітку купітьdaesz: ↑ 27.01.2025 22:23що й немає що пограти навіть
-
daesz
Member
Це що таке?
Я після другого сезону аркейна почав дивитись лорні відосики по лізі від Necrit'a у вільний час (поки тільки 3 глянув ).
-
Kirakishou
Member
Я маю на увазі нових персонажів. Претензія навіть не до Герти, у неї взагалі нормальні жіночі трусики, а не панталони, тому вона в цьому плані ще багатьом дасть фору. Ця моя претензія стосується Аглаї. Хіба так важко було зробити Аглаї якусь симпатичну білизну? Все одно їй ще спробуй заглянути під спідницю, тоді навіщо її цензурити?lewerlin: ↑ 27.01.2025 22:06Та ну, це до Герти і Касторіс хіба претензія. Лебідь? Іскра? Райден? Фей? Лінша? Раппа ? У Робін стиль Мерилін Монро, Тіньюнь - шикарна варіація на кімоно гейші, Аглая - канонічна стилістика регіону.
З судами я думаю нічого не буде, поміняють правила гри і все. Гачу точно прибирати не будуть.
Відправлено через 9 хвилин 51 секунду:
У мене все пройдено крім старої віртуалки з жуками. Вона мені не цікава і там треба багато часу, щоб пройти все. Хіба що сундуки позбирати, там круток п’ять буде. Там якраз якийсь компас дали. Ще п’ять круток дадуть в магазині першого числа. Ще якісь крутки будуть в тій новій лотереї.lewerlin: ↑ 27.01.2025 22:23Хайенд режими позакривати(з таким аккаунтом то) і буде на Герту. А там ще віртуалка і розширена віртуалка(де додали на цей патч казуальний режим).
Спробую покрутити без донату. Якщо не заберу Герту, то заберу Аглаю.
Ви з нових нікого забирати не будете?
-
lewerlin
Member
Elite: Dangerousdaesz: ↑ 27.01.2025 22:26Це що таке?
Там до речі теж присутній вайфугеймінг .
Отправлено спустя 4 минуты 7 секунд:
Ні. Тупо ніхто не подобається. А збирати пачку в новій меті, без єдиної вайфу, я манав. Он Ліншу забрав на рерані, якщо ще й е1 докручу, то піде в ДД . Ще треба на реран Тіньюнь щось лишити(на е1) і Цзяоцю, або якесь нове небуття для Ахерон. Тай усе.Kirakishou: ↑ 27.01.2025 22:39Ви з нових нікого забирати не будете?
І ще п'ять з оновлення режиму. Якраз вкладається.Kirakishou: ↑ 27.01.2025 22:39Ще п’ять круток дадуть в магазині першого числа.
-
Donate
Member
Ну поки контенту немає вона особливо не потрібна А коли вже напевно буде потрібна там буде питання за що ролити так як там все смачне Ми особливо поки що нікуди не поспішаємоdaesz: ↑ 07.01.2025 04:44 DonateТаки правдиві були зливи - Дайян наступна. І добре, і погано. Добре - бо можна скіпати і притримати пули для чого в майбутньому, а погано - бо вона доволі сильний персонаж на V2/3
- спойлер
-
daesz
Member
Donate
імхо, далі будуть релізити персонажів в тому порядку, в якому вони виходили на CN.
Я хотів попробувати удачу на одному 10пулі і мені випала 4* вепон на Даян, думаю, давай ще один 10пул і виролив її. Поки лвл1 бо немає ресурсів левелити, але було б непогано її апнути до наступного гансмоуку
lewerlin
це щось типу стар сітізена? Ніколи не чув
імхо, далі будуть релізити персонажів в тому порядку, в якому вони виходили на CN.
Я хотів попробувати удачу на одному 10пулі і мені випала 4* вепон на Даян, думаю, давай ще один 10пул і виролив її. Поки лвл1 бо немає ресурсів левелити, але було б непогано її апнути до наступного гансмоуку
lewerlin
це щось типу стар сітізена? Ніколи не чув
-
Kirakishou
Member
lewerlin
Як ваші успіхи в лотереї ХСР? Я перший день програв, другий виграв 600 нефриту. Думаю і далі грати в лотерею, хоча шанс виграти ще раз 600 нефриту малий і може краще буде забрати гарантом по 100 нефриту. Також, сьогодні закінчилася підписка в ХСР. Ось думаю, продовжувати чи ні? З одного боку, зараз цікавих персонажів на горизонті немає. З іншого – з підпискою є шанс забрати Герту. Та й у випадку виходу якогось цікавого персонажа буде більше круток.
До речі, вчора пройшов основний сюжет Зенлесса 1.5 про Астру та сюжет події про конкурс банбу. Післясмак як від хорошого аніме. Ніякого розтягування історії, пройшов за присіст. З того, що не подобається, і це стосується всіх ігор міхойо – коли під час сутички є діалоги і ти закінчуєш сутичку раніше, то ти скіпаєш ці діалоги. Це дратує, бо навіть якщо ти просто бігаєш від противників, щоб послухати ці діалоги, то все одно можеш їх пропустити, бо деякі з них вмикаються перед самим кінцем сутички, коли у противника падає ХП. І ці діалоги потім ніде не можна послухати, а в них бувають цікаві подробиці про персонажів.
Як ваші успіхи в лотереї ХСР? Я перший день програв, другий виграв 600 нефриту. Думаю і далі грати в лотерею, хоча шанс виграти ще раз 600 нефриту малий і може краще буде забрати гарантом по 100 нефриту. Також, сьогодні закінчилася підписка в ХСР. Ось думаю, продовжувати чи ні? З одного боку, зараз цікавих персонажів на горизонті немає. З іншого – з підпискою є шанс забрати Герту. Та й у випадку виходу якогось цікавого персонажа буде більше круток.
До речі, вчора пройшов основний сюжет Зенлесса 1.5 про Астру та сюжет події про конкурс банбу. Післясмак як від хорошого аніме. Ніякого розтягування історії, пройшов за присіст. З того, що не подобається, і це стосується всіх ігор міхойо – коли під час сутички є діалоги і ти закінчуєш сутичку раніше, то ти скіпаєш ці діалоги. Це дратує, бо навіть якщо ти просто бігаєш від противників, щоб послухати ці діалоги, то все одно можеш їх пропустити, бо деякі з них вмикаються перед самим кінцем сутички, коли у противника падає ХП. І ці діалоги потім ніде не можна послухати, а в них бувають цікаві подробиці про персонажів.
-
lewerlin
Member
Та таке. Взагалі начхати якось, то сльози, якщо не джекпот .Kirakishou: ↑ 29.01.2025 19:28Як ваші успіхи в лотереї ХСР?
-
daesz
Member
Donate
KSVK наступна, тож я був не правий на рахунок реліз ордеру. Минулого місяця согільдійці найшли десь зображення згідно з яким KSVK>416 наступні 2 баннери, після 416, здається, ump9. Як знайду зображення з діскорду - скину тут
edt. Знайшов :
KSVK наступна, тож я був не правий на рахунок реліз ордеру. Минулого місяця согільдійці найшли десь зображення згідно з яким KSVK>416 наступні 2 баннери, після 416, здається, ump9. Як знайду зображення з діскорду - скину тут
edt. Знайшов :
- спойлер