це сильне перебільшення. кабеля Ugreen дешеві і нормальні і їх тут радили. вони дешевше 50Wahoo: ↑ 27.01.2025 17:27Нормальные эдики, если у вас нету аудиофилии мозга, то будете довольны.
И не рекомендую задавать вопросы по аудиотехнике на местных форумах. Они полностью заражены. Не получите никаких ответов, кроме "Всё что дешевле тыщи баксов - мусор, и провода по 50 (это еще дешево) обязательны, без них не услышишь всей широты и полноты этой глубины хрустальной чистоты."
Просто забей.
Останні статті і огляди
Новини
Выбор акустики
-
Hotspur
Member
-
Wahoo
Member
Значит аргумент про всё, что дешевле 1000 баксов вас не смущает, только про провода. Я правильно понимаю?Hotspur: ↑ 27.01.2025 17:36 це сильне перебільшення. кабеля Ugreen дешеві і нормальні і їх тут радили. вони дешевше 50
-
Firebrand
Member
Entar
Я говорю лишь о том,что чуда не произойдет.
Это не тот скачек, который хотелось бы совершить, купив новые колонки.
Wahoo
Человек начал париться цапом для 1700, что как бе уже намекает о нездоровой тематике. Эдик 1700 можно взять из того расчета,что просто обновиться и освежить акустику.
Я говорю лишь о том,что чуда не произойдет.
Это не тот скачек, который хотелось бы совершить, купив новые колонки.
. Абсолютному большинству их предела хватит за глаза.
Wahoo
Человек начал париться цапом для 1700, что как бе уже намекает о нездоровой тематике. Эдик 1700 можно взять из того расчета,что просто обновиться и освежить акустику.
-
Hotspur
Member
порахуйте ЦАП посилювач акустику стойки навушники провода. як порахуєте перестанете писати дурниці. все разом навіть бюджетне воно вийде за 1000 легко і просто. якщо просто навушники буде 250-350 цапоусь+навушникиWahoo: ↑ 27.01.2025 17:48Значит аргумент про всё, что дешевле 1000 баксов вас не смущает, только про провода. Я правильно понимаю?
-
voyt9
Member
отримав нарешті свої S2000. І дякую всім за поради Після Microlab Solo 2 Pro відчувається різниця, звучання дуже детальне, чути нові звуки в знайомих піснях) бас непоганий , плотний/чіткий/зібраний, звісно не такий глибокий як був би на S360db, але я це розумів, і отримав те, на що й очікував. Сумнівався по дизайну, чомусь на фото/відео виглядали спірно, як на мене, але по факту все ок, відчувається, що не бюджетна лінійка. При перевірці на пошті трохи розчарований був, звук видався "ніяким", але припустив що це зза залу великого, так і сталось.
і ще минулий користувач зробив з кабеля rca 1м подовження на 5м. Мені то й 1м вистачило б. Кинете ссилку на адекватний кабель 2*RCA-3.5мм 1м, бо юзаю свій ржавий, то треба докупити, дякую
і ще минулий користувач зробив з кабеля rca 1м подовження на 5м. Мені то й 1м вистачило б. Кинете ссилку на адекватний кабель 2*RCA-3.5мм 1м, бо юзаю свій ржавий, то треба докупити, дякую
- спойлер
-
Radio Bay
Member
Треба прислухатися, звикнути до звуку, тоді різниця чутна одразу.voyt9: ↑ 27.01.2025 08:55Може з наступної зп варто типу таку розглянути?
Oh, novoyt9: ↑ 27.01.2025 08:55asus xonar u7mkII/Creative Sound Blaster X-Fi HD
Так в мене Дженели також грати будуть, 100% будутьHotspur: ↑ 27.01.2025 12:22чому безглуздо ? вони і від встройки грати будуть
Востаннє редагувалось 27.01.2025 21:55 користувачем Radio Bay, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotspur
Member
вітаю. своїх грошей вони коштують за б уvoyt9: ↑ 27.01.2025 21:36отримав нарешті свої S2000.
Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
https://vi.aliexpress.com/item/10050065 ... ry_from%3Avoyt9: ↑ 27.01.2025 21:362*RCA-3.5мм 1м
Відправлено через 4 хвилини 4 секунди:
а чому ні вибач ? це все вигадки що грати не будутьRadio Bay: ↑ 27.01.2025 21:43Так в мене Дженели також грати будуть, 100% будуть
-
tablestikus
Member
voyt9
Вітаю. Тіки якось вони дуже здорові для твого стола)
Вітаю. Тіки якось вони дуже здорові для твого стола)
-
VolandInferno
Member
Таке розміщення акустики мало того, що неефективне, так ще й потенційно шкідливо на високих рівнях гучності. Резонансна частота ФІ та об'єм корпуса розраховуються з коефіцієнтів Тіля-Смола а також добротності головки, і у вашому випадку, ви ФІ приставили впритул до стіни, що буде заважати динамічній головці в повній мірі "працювати" в поршневому режимі на об'єм корпусу та розкривати свій потенціал, так би мовити колонці буде важко "дихати". Хоч би сантиметрів 30-40 від стіни відставити.voyt9: ↑ 27.01.2025 21:36отримав нарешті свої S2000.
-
Radio Bay
Member
Це образний вислів, який значить "ліпше не треба"Hotspur: ↑ 27.01.2025 21:49а чому ні вибач ? це все вигадки що грати не будуть
voyt9
Через тиждень розгорни їх так
Відправлено через 59 секунд:
+VolandInferno: ↑ 27.01.2025 21:59 ви ФІ приставили впритул до стіни, що буде заважати динамічній головці в повній мірі "працювати" в поршневому режимі на об'єм корпусу та розкривати свій потенціал, так би мовити колонці буде важко "дихати". Хоч би сантиметрів 30-40 від стіни відставити.
Відправлено через 7 хвилин 59 секунд:
Або тут замовити Klotz aбо Mogami або Угріна побутовогоvoyt9: ↑ 27.01.2025 21:36Кинете ссилку на адекватний кабель 2*RCA-3.5мм 1м, бо юзаю свій ржавий, то треба докупити, дякую
-
voyt9
Member
Ну розвернути на себе то можна. Позаду дійсно 10см від ФІ. (Стіл малуватий, хіба відсунути від стіни сам стіл)
Щодо слуху норм, гучно навряд коли будуть вмикатись.
Дякую за поради. Думаю югріна все таки вистачить, хоч не ржавий буде
Щодо слуху норм, гучно навряд коли будуть вмикатись.
Дякую за поради. Думаю югріна все таки вистачить, хоч не ржавий буде
-
Filabatya
Member
voyt9
десь за місяць як вау ефект пройде, якийсь б у цапчик зовнішній на олх надибайте за соточку, або сонар д2 чи стх б у і буде шик
чим більше від стіни відсунете тим більше басу буде на сер гучнусті і менше гудіння
а і ту наклейку з монітора треба здерти вона високі частоти на 3дб ріже
десь за місяць як вау ефект пройде, якийсь б у цапчик зовнішній на олх надибайте за соточку, або сонар д2 чи стх б у і буде шик
чим більше від стіни відсунете тим більше басу буде на сер гучнусті і менше гудіння
Востаннє редагувалось 27.01.2025 22:46 користувачем Filabatya, всього редагувалось 1 раз.
-
Firebrand
Member
Это отличный апгрейд, в процессее еще оцените. Акустика очень достойная, выше только с3000,но там и цена в два раза выше, но звучать, в два раза лучше/качественнее ,не будут .voyt9: ↑ 27.01.2025 21:36 отримав нарешті свої S2000. І дякую всім за поради Після Microlab Solo 2 Pro відчувається різниця, звучання дуже детальне, чути нові звуки в знайомих піснях) бас непоганий , плотний/чіткий/зібраний, звісно не такий глибокий як був би на S360db, але я це розумів, і отримав те, на що й очікував. Сумнівався по дизайну, чомусь на фото/відео виглядали спірно, як на мене, але по факту все ок, відчувається, що не бюджетна лінійка. При перевірці на пошті трохи розчарований був, звук видався "ніяким", але припустив що це зза залу великого, так і сталось.
- спойлер
- IMG_20250127_211240.jpg
Отправлено спустя 2 минуты 35 секунд:
VolandInferno
Я вас прошу, не тошните , будут искажения, человек же не глухой, внесет коррективы и переставит.
-
Radio Bay
Member
Відвинути на себе на 10-15 см. То потрібно вже самому по місцю поміркувати.voyt9: ↑ 27.01.2025 22:23Стіл малуватий
Ще можливий колхоз, стіл по фото 1м завширки. Шмат ламінованого ДСП під фактуру 13000 х 3000 з торцівкою під колір, ліпше подвійної товщини. Замовляється по пошті, я так робив по іншій справі. Кріплення до стільниці навіть двосторонній скоч піде, можна навіть панель см на 10 підняти, 2 бруска, 8 шурупів, задекорукати голівки шурупів, там є такі кругляшки на самоклійці для цього у продажу. Монітор, якщо є VESA, на кронштейн та зняти з ноги, підняти. Машинки можна залишити та додати бетмена
Далі цікавіше
Правильне розташування акустики дуже важливо, у данному випадку, зробити максимально правильно
Відправлено через 5 хвилин 38 секунд:
Не, так это не работает, надо знать том, что можно пробовать. Пусть недельку послушает так, а потом сам попробует, теперь понятно что, а там сам сделает вывод. Большинство вообще о теме с фазиками к стенке не знают. Даже, видел, в полку в шкафу ставят, шкафы типа "стенка", совковый пережитокFirebrand: ↑ 27.01.2025 22:48Я вас прошу, не тошните , будут искажения, человек же не глухой, внесет коррективы и переставит
Відправлено через 13 хвилин 8 секунд:
Але тиждень звикнути, тоді різниця буде зрозумілішаvoyt9: ↑ 27.01.2025 22:23Ну розвернути на себе то можна
Там з грілями треба погратися, зняти чи залишити, я завжди знімав бо душить звук, але тут зовсім ріденька сіточка, то самому слухатиFilabatya: ↑ 27.01.2025 22:41а і ту наклейку з монітора треба здерти вона високі частоти на 3дб ріже
Відправлено через 2 хвилини 17 секунд:
А як підключено?voyt9: ↑ 27.01.2025 22:23 Думаю югріна все таки вистачить, хоч не ржавий буде
-
Filabatya
Member
Radio Bay
є золотий компроміс коли буде не встройка - знімати коли слухаєш музику, а так хай від пилу, котів, дітей захищають)
югрін шикарник кабель для нубасів
але оце все знімати грилі, слухати вночі, напрявляти твітер на себе то хвороба, в мене вона почаляся з синього касетного плеєра first(іронічно) на 4 пальчикові батарейки) і касета Скетмена Джона
є золотий компроміс коли буде не встройка - знімати коли слухаєш музику, а так хай від пилу, котів, дітей захищають)
але оце все знімати грилі, слухати вночі, напрявляти твітер на себе то хвороба, в мене вона почаляся з синього касетного плеєра first(іронічно) на 4 пальчикові батарейки) і касета Скетмена Джона
Востаннє редагувалось 27.01.2025 23:52 користувачем Filabatya, всього редагувалось 2 разів.
-
voyt9
Member
ахаха) читаю коменти і угараю)) дівчині теж не подобаються, каже хоч хтось її підтримав..ггFilabatya: ↑ 27.01.2025 22:41 voyt9
(монік міняти мав, бо старий, без Vesa та 1080р. але декілька варіантів повертав, всі з недоліками по зображенню)
з розташуванням завтра буду тестувати, бо ввечері боюсь будуть стукати сусіди.
а щодо звукової, на жаль теж обмеження м-атх, відеокарта забрала вільні слоти псі-е, тому буду щось компактне на юсб підбирати.
Відправлено через 9 хвилин 34 секунди:
Radio Bay, підключено ось таким перехідником на комплекті тюльпани (це тимчасово):
- спойлер
дітей, котів немає, але з грилями якось естетично виглядає)Filabatya: ↑ 27.01.2025 23:42 Radio Bay
оо, зараз будуть лекції щодо кабелів?)
-
voyt9
Member
ти про югрін? чи мій перехідник?)Filabatya: ↑ 28.01.2025 00:17 в мене подібне гімно було, воно дуже краде бас
варто доплатити за цей запропонований варіант? https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/luch ... FAcYI.html
хоча може в тебе дорога АС? [/quote]
-
VolandInferno
Member
Я більш ніж впевнений, що в поточній інсталяції бас краде точно не кабель, тому тут достатньо буде просто більш-менш якісного кабелю і все:)Filabatya: ↑ 28.01.2025 00:17в мене подібне гімно було, воно дуже краде бас
Я в себе як кабелями не грався, туфта то все, колись хворів, перехворів) Самий найкращий міжблок - то покручена пара)
-
Radio Bay
Member
Слухаю коли завгодно, грилі знімаю одразу та розгортаю, повнорозмір лише трохи бо відстаньFilabatya: ↑ 27.01.2025 23:42але оце все знімати грилі, слухати вночі, напрявляти твітер на себе то хвороба
Цікаво, що там у середині, яка ціна? Мабуть не така.voyt9: ↑ 28.01.2025 00:19варто доплатити за цей запропонований варіант? https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/luch ... FAcYI.html
Зараз мені це більше до вподоби, Угрін він буде придушувати звук. Залежить конкретно від того, шо вони можуть запропонувати 3,5 -> 2хRCA. Залежить від реальної ціни