Останні статті і огляди
Новини
Китайський ШІ-помічник від DeepSeek увірвався в топи завантажень на мобільних платформах
-
Lekrs
Member
Пропоную обговорити Китайський ШІ-помічник від DeepSeek увірвався в топи завантажень на мобільних платформахКитайчиками...
-
dead_rat
Member
Ахаха, не актуально, але скоро всі будуть співати ва славу вождя!китайський ШІ навчається з урахуванням внутрішньої цензури відносно деяких політичних питань. Але навряд чи це актуально для пересічного користувача.
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
Щось він прільог, я не зміг зарегатися навіть
Востаннє редагувалось 27.01.2025 16:42 користувачем dead_rat, всього редагувалось 1 раз.
-
Devijack
Member
Українську розуміє?
-
Scoffer
Member
dead_rat
Не перебільшуй, максимум портрети повісять![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
Не перебільшуй, максимум портрети повісять
-
Wahoo
Member
Партия приказала ставить. Народ поставил.
-
fatality
Member
Код не присилає, мабуть ліг сервер ![down :down:](./images/smilies/down.gif)
![down :down:](./images/smilies/down.gif)
-
Entar
Member
А типу Чат ГПТ (який я оплачую бо зручно для роботи) - не цензурується, ага. І нарративів ніяких там немає, ага.dead_rat: ↑ 27.01.2025 16:37 китайський ШІ навчається з урахуванням внутрішньої цензури відносно деяких політичних питань.
Навіть для отримання медичної консультації треба заморочитися.
-
Scoffer
Member
Entar
Перша версія була (майже) без цензури, ефективні штатівські органи одразу визначили шо вона не політкоректна![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
Перша версія була (майже) без цензури, ефективні штатівські органи одразу визначили шо вона не політкоректна
-
dead_rat
Member
Народне самолікування вийшло на новий рівеньEntar: ↑ 27.01.2025 16:49 Навіть для отримання медичної консультації треба заморочитися.
![super :super:](./images/smilies/super.gif)
-
Scoffer
Member
dead_rat
Я мабуть вже розповідав цю історію, але коли я останнього разу був у штатах, то у колеги розболівся зуб, і конторі виявилось дешевше відправити його додому і прислати на заміну іншого, ніж ставити пломбу в штатах, що і було зроблено.
До того випадку я не вірив шо там люди тікають від швидких і купують ліки в собачих магазинах, а після знаєш якось і реалістичненько стало.
А ви тут кажете щоб чат жпт ще й підказував які саме. Та вся фармоіндустрія штатів скопититься![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
Я мабуть вже розповідав цю історію, але коли я останнього разу був у штатах, то у колеги розболівся зуб, і конторі виявилось дешевше відправити його додому і прислати на заміну іншого, ніж ставити пломбу в штатах, що і було зроблено.
До того випадку я не вірив шо там люди тікають від швидких і купують ліки в собачих магазинах, а після знаєш якось і реалістичненько стало.
А ви тут кажете щоб чат жпт ще й підказував які саме. Та вся фармоіндустрія штатів скопититься
Востаннє редагувалось 27.01.2025 17:01 користувачем Scoffer, всього редагувалось 1 раз.
-
Entar
Member
Отож. Я навіть не пробував поговорити з ним на гострополітичні чи гостросоціальні теми, уявляю яке розчарування було б.Scoffer: ↑ 27.01.2025 16:51 Перша версія була (майже) без цензури, ефективні штатівські органи одразу визначили шо вона не політкоректна![]()
Але плюси є - на теми по яких багато матеріалів, прямо щось досить популярне, він може не уступати спеціалісту низько-середньої кваліфікації.
-
mrigi
Member
Цікаво як 5090 буде вивозити цю модель.
-
Nekros
Member
Хтось вже користується? Чомусь не логінется, викидує з помилкою
-
Kai999
Member
Ты как челобитную подаешь китайскому вождю?!Nekros: ↑ 27.01.2025 17:36 Хтось вже користується? Чомусь не логінется, викидує з помилкою
Ты не прошел фильтрацию.
Ты ГосДеп Американский, что спонсируется с Европы.
Партия таких призирает! Гэть звідси розбійник!
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
-
AntonyKandaurov
Member
Все ще чекаю хто перший запостить мем про +15 social credit за завантаження діпсік ШІ.
-
penetrator
Member
US Tech Stocks полетели. -5к евро в моем портфеле за час ![super :super:](./images/smilies/super.gif)
![super :super:](./images/smilies/super.gif)
-
vltk
Member
Если весь мир одновременно свалил с чатжпт на дипсик (попробовать), понятно, что завалили. Недавно без этого чатжпт тоже практически сутки был недоступен. Китайцы не рассчитывали на такой мгновенный рост популярности.Nekros: ↑ 27.01.2025 17:36 Хтось вже користується? Чомусь не логінется, викидує з помилкою
-
mrigi
Member
Результати досить поверхневі як на мене. Я поки що не розумію хайпу.Nekros: ↑ 27.01.2025 17:36Хтось вже користується? Чомусь не логінется, викидує з помилкою
-
Martix
Member
Не нужно экономить на страховке, да, дорого, но кто сказал что будет легко?Scoffer: ↑ 27.01.2025 16:58Я мабуть вже розповідав цю історію, але коли я останнього разу був у штатах, то у колеги розболівся зуб, і конторі виявилось дешевше відправити його додому і прислати на заміну іншого, ніж ставити пломбу в штатах, що і було зроблено.
Отправлено спустя 1 минуту 49 секунд:
Дип сик, дип сак - все одинаково GPT модель с парсингом и скриптами поведения = ИИ. В какое замечательное время мы живем.
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
![popcorn :popcorn:](./images/smilies/popcorn.gif)
-
Timedemo
Member
нехай там в апсторі подеруться.