Останні статті і огляди
Новини
"Белый" список компьютерных фирм
-
Reverse_rain
Member
Замовив блок живлення у kvshop.com.ua (Компьютерний Всесвіт). Раніше з ними не мав справ, та і якось на форумі не дуже багато інфи про них, хоча наче повинна бути велика мережа. Обрав їх, бо позиціонують себе як велику мережу, а також надання гарантії на блок 120 місяців, а ні також і ціна одна з найнижчих була на ринку. Спочатку розглядав магазин luckylink, але тут почитав що сервіс жахливий, вирішив не ризикувати. Замовляв у суботу, у неділю передзвонила дівчина, надала всю інформацію по замовленню, узгодили час. Замовлення приїхало в обумовлені строки. Трохи нервував, але все виявилось гаразд, коробка була упакована в заводську плівку, всередині блок живлення з останніх ревізій. Гарантійний талон заповнений, з мокрими печатками та підписами на 120 місяців. Тож сервісом цілком задоволений, хоча не знаю як в них з поверненям товару чи гарантійним сервісом.
-
Solpadeine
Member
Reverse_rain
наскільки знаю, це франшизна мережа
В нас у місті теж їх вивіска є, але працює місцевий ФОП по факту
Дрібниці всякі брав типу телефон, павербанк, клавіатура
То все працює поки що![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
Отправлено спустя 1 минуту 35 секунд:
Можливо хто підкаже магазин, онлайн скоріше, шоб давали в оплату частинами від Моно більше, ніж на 3 місяці?
наскільки знаю, це франшизна мережа
В нас у місті теж їх вивіска є, але працює місцевий ФОП по факту
Дрібниці всякі брав типу телефон, павербанк, клавіатура
То все працює поки що
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
Отправлено спустя 1 минуту 35 секунд:
Можливо хто підкаже магазин, онлайн скоріше, шоб давали в оплату частинами від Моно більше, ніж на 3 місяці?
-
Sachem
Member
Так всё зависит от товара. У Розетки много разных вариантов "по частям". Нюансов не знаю, не пользуюсь.Solpadeine: ↑ 26.01.2025 20:50Можливо хто підкаже магазин, онлайн скоріше, шоб давали в оплату частинами від Моно більше, ніж на 3 місяці?
-
shnok
Member
Reverse_rain
И в чем такой позитив, что вам за ваши деньги доставили товар? Гарантийный талон вообще сейчас не нужен, и мокрые печатки, которым вы так рады до одного места. Эта тема подразумевает гарантийные и сложные вопросы с железом, а не просто купить товар.
И в чем такой позитив, что вам за ваши деньги доставили товар? Гарантийный талон вообще сейчас не нужен, и мокрые печатки, которым вы так рады до одного места. Эта тема подразумевает гарантийные и сложные вопросы с железом, а не просто купить товар.
-
Solpadeine
Member
Sachem
основной нюанс в том, что Приват и тот же ПУМБ какой-то там процент Розетке отстегивают)
За оплату частями
А Моно не хочет платить
Поэтому у Привата 10 платежей, допустим. а у Моно максимум 4
основной нюанс в том, что Приват и тот же ПУМБ какой-то там процент Розетке отстегивают)
За оплату частями
А Моно не хочет платить
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Поэтому у Привата 10 платежей, допустим. а у Моно максимум 4
-
Sachem
Member
Solpadeine: ↑ 26.01.2025 21:26Поэтому у Привата 10 платежей, допустим. а у Моно максимум 4
Sachem: ↑ 26.01.2025 20:55Так всё зависит от товара.
-
Reverse_rain
Member
shnok
Ок, тоді неправильно зрозумів призначення теми, вибачаюсь. Сподіваюсь що не буде потрібен гарантійний сервіс))
Ок, тоді неправильно зрозумів призначення теми, вибачаюсь. Сподіваюсь що не буде потрібен гарантійний сервіс))
-
snapdragon999
Member
кто то знает эту контору ? ,торгуют термопастами ,расфасовывают 1pc.com.ua
-
SVVAT
Member
Хочу порекомендувати магазин комп.залізячча з Франківська
StrixShop.
Купував 3090супрімку,наткнувся на них на Олх.
Багато продажів,відгуків.
Коротше фотки з усіх сторін, всі тести що я вимагав,мені прислали і тих ракурсах як просив.
Дають гарантію 3міс.14днів манібеку.
Карта приїхала як треба.Обслужена,температури казка 67/80/80..Відправили одразу.
Окрема подяка менеджеру Анастасії.
Рекомендую однозначно,хто буде щось в них дивитися.![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
StrixShop.
Купував 3090супрімку,наткнувся на них на Олх.
Багато продажів,відгуків.
Коротше фотки з усіх сторін, всі тести що я вимагав,мені прислали і тих ракурсах як просив.
Дають гарантію 3міс.14днів манібеку.
Карта приїхала як треба.Обслужена,температури казка 67/80/80..Відправили одразу.
Окрема подяка менеджеру Анастасії.
Рекомендую однозначно,хто буде щось в них дивитися.
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)