S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
yanadmin
Member

Повідомлення

З пляшкою просто коли вже знайшов:
1. На локацію треба приходити близько 23:00
2. Зробити сохранку чутка більше 100 метрів до центра аномалії
3. Пляшка з'являтється біля каменів, іх не багато, 3 угрупування :super:

Я шукав перший раз 3 години, і потім начав читати інет а це був баг, баг починили коли вийшов 2-й патч, знайшов за 10 хвилин з другої сохранки.

p.s. По факту гра забагувалась коли вже вбитий Стрілок і Шрам, а це 220 годин гри, патч ще буде не скоро, тому начал заново з "Крутий старт через Сидоровича з топовим лутом" кайфую...
VovaII
Member

Повідомлення

Robostyle: 22.01.2025 13:54Булочник на Ростке вообще появляется?
В мене: перший раз дав свіжого хліба. Довелося в черзі постояти... А далі: висить знак неосновного квесту, а його або нема, або в глибині кімнати стоїть і діалогу нема.
Robostyle
Member

Повідомлення

Нормас - по пути к квесту темные времена в рыжем лесу, встретил отряд монолитовцев с гаусс пушкой.

Теперь у меня есть гаусс пушка, а я до припяти не дошел еще :rotate:
Dremjke
Member

Повідомлення

Robostyle: 24.01.2025 17:39Теперь у меня есть гаусс пушка, а я до припяти не дошел еще
Вона, на жаль, абсолютно ніяка в цій грі. У самого радість була, коли цю пушку вперше знайшов, але швидко розчарувався.
КурткаБейн
Junior

Повідомлення

Dremjke, тільки через те що довго "заряджається" між пострілами, так то норм. Я дуже радий що взяв її в останній квест, а то би не пройшов кімнату де 7-8 суперників просто ваншотають з балкончиків.

До речі шо хотів сказати, локація Прип'ять взагалі не цікава на кінець гри, коли в тебе вже все є бігати шукати в багатоповерхівках сховки, в яких по 2 патрона... таке собі. Почав нову гру з модами, навіть в другий раз в Заліссі цікавіше ніж перший раз в Прип'яті.
waryag
Member

Повідомлення

Щось чутно про нові патчі?
Cirax
Member

Повідомлення

КурткаБейн: 24.01.2025 19:08 Dremjke, тільки через те що довго "заряджається" між пострілами, так то норм. Я дуже радий що взяв її в останній квест, а то би не пройшов кімнату де 7-8 суперників просто ваншотають з балкончиків.

До речі шо хотів сказати, локація Прип'ять взагалі не цікава на кінець гри, коли в тебе вже все є бігати шукати в багатоповерхівках сховки, в яких по 2 патрона... таке собі. Почав нову гру з модами, навіть в другий раз в Заліссі цікавіше ніж перший раз в Прип'яті.
Это где загон Гранит нужно уничтожить?
Там мрак, любое попадание - труп.

Где-то час мучился, решил передохнуть.
Конченное место, со всех сторон с балконов стреляют.
Hotspur
Member

Повідомлення

Обіцяли патчі після нового року, пройшов майже місяць - патчів немає.

Відправлено через 2 хвилини 47 секунд:
Cirax: 25.01.2025 16:12Это где загон Гранит нужно уничтожить?
я ще не дійшов до цього
Cirax
Member

Повідомлення

Hotspur: 25.01.2025 16:21 Обіцяли патчі після нового року, пройшов майже місяць - патчів немає.

Відправлено через 2 хвилини 47 секунд:
Cirax: 25.01.2025 16:12Это где загон Гранит нужно уничтожить?
я ще не дійшов до цього
Сам загон там уничтожить легко, а вот пи...в на балконах с гаусовками - это кошмар.
Чуть остановился - труп, случайно выскочил на открытое место - труп.
Их там штук 6 на балконах.
Robostyle
Member

Повідомлення

Каеф. Заменил .dllки от киберпанка. 90% косяков УЁ5 исправляет, особенно с DLAA блюр и шимер травы. И вроде дропа ФПС нет как в кибере, т.е. производительность transformer на уровне CNN. вроде

Единственное что надо отслеживать чтобы опция "реконструкція променів" была выкл каждый раз как меняешь настройки, или дроп ФПС до 25. У меня этот .ini кизяк опять вылез даже без ковыряния конфига игры, после замены .dll

И резкость теперь можно убавлять, а то со 100% получается перешарп. Особенно dlaa
Cirax
Member

Повідомлення

Прошёл. В итоге нужно убить загон, и идти в открывшиеся двери. Чуваков на балконах можно не убивать.
Nikolayovich
Member

Повідомлення

спойлер
2025-01-25_211632.png
Що за помилка в цій довбаній ігрі?
Nutbar
Member

Повідомлення

Закинув так званий DLSS4. Дуже круто працює в цій грі. Хто ще проходить раджу теж підмінити, хоча скоріш за все скоро буде патч з новою бібліотекою.
Порівняння (можна наближати коліщатком):
https://imgsli.com/MzQyMDgy
0kie
Member

Повідомлення

Nutbar
TAA 100% лучше, без "мыла".
Nutbar
Member

Повідомлення

0kie: 26.01.2025 11:20 Nutbar
TAA 100% лучше, без "мыла".
А мені навпаки, таа мильніший. Навіть на кульбабах і текстурі плитки в будівлі на задньому плані длсс гарно впорався. Причому, гостінгу нема, в русі чіткість також на високому рівні :super:
Барбарис
Member

Повідомлення

Випустили новий патч на 13 Гб, але знову оновлюється вся гра. Я так розумію, нічого нового не додають, лише вирішують проблеми, яких в мене не було(типу компіляції шейдерів).
Cirax
Member

Повідомлення

Вчера играл в The Last of Us™ Part I, вот там компиляция шейдеров. Всем компиляциям - компиляция, порядка 20-25минут на профильном компе.
Правда один раз, и всё.
Fivist
Junior

Повідомлення

Барбарис: 27.01.2025 19:19 Випустили новий патч на 13 Гб,
А е десь опис того патча? шось не знайшов!
Барбарис
Member

Повідомлення

Fivist, так в стімі ж.
Diablique
Member

Повідомлення

Fivist
Виправлено зависання та вильоти на компіляції шейдерів
Виправлено витоки пам'яті в Ростоці
Виправлено погіршення продуктивності під час стрільби/прицілювання на збереженнях при довгій грі
Впроваджено виправлення, які мають вирішити проблему, що призводить до втрати збережень на Xbox
Виправлено краш при взаємодії з UI

Не жирно як на мене.
Відповісти