Dragon Age: The Veilguard не виправдала очікувань Electronic Arts

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
kawalot
Member

Повідомлення

Добре, що я повернув кошти за цей кал, хоча делюкс версія гри була куплена по передзамовленню, як тільки вона стала доступна в стім. В принципі, в гру я навіть не грав, тільки в її головне меню. Для початку хотів підключити гру до сервісів ЕА, щоб отримати доступ до онлайну, але, як виявилось, ЕА більше не надсилає листи на українські поштові сервіси (в моєму випадку укр.нет). Років 10 тому надсилала і я тоді створив акаунт на ЕА, а зараз вже ні. Спробував створити новий акаунт через пошту гугл, але ЕА мене знову послала, бо акаунт в стімі прив'язаний до все ж тієї ж пошти на укр.нет, а тому я маю зайти зі старого акаунта ЕА, який прив'язаний до пошти укр.нет, на який ЕА не відправляє листи. Замкнуте коло :facepalm: Від цього в мене розгорілась шкіряна дюза, що ледве отвір в кріслі нею не пропалив, і я запросив повернення коштів :rolleyes: А після переглядів деяких моментів та відгуків про гру, зрозумів, що моє рішення було дуже і дуже вірним.
Коли намагався розібратись чого не приходять листи на пошту, то судячі з тикетів в підтримці, проблеми з українськими поштовими сервісами почались приблизно у 18-му році. При цьому на запорєбрікові сервіси по типу майл.сру та х*яндєкс листи спокійно приходять до сих пір
WorthyWizard
Member

Повідомлення

Vlaad13: 23.01.2025 13:59 у Кіберпанку є купа персонажів нестандартної сексуальнох оріентації
Я про тех кто делал игру и для кого делали игру, не делай вид что не понял суть
Vlaad13: 23.01.2025 13:59 і це ніяк грі не заважає - я би навіть сказав навпаки :laugh:
Ну да, отлично дополняет разлагающееся общество киберпанка
IronWithin
Member

Повідомлення

WorthyWizard: 23.01.2025 14:35
Vlaad13: 23.01.2025 13:59 у Кіберпанку є купа персонажів нестандартної сексуальнох оріентації
Vlaad13: 23.01.2025 13:59 і це ніяк грі не заважає - я би навіть сказав навпаки :laugh:
Интересно, вот мне киберпанк понравился больше чем нет, расскажите как и где я разлагаюсь? Или опять слова хейтера на ветер?
У игры ошеломительная популярность даже ввиду того что релиз был просто ужасным, вышло к тому же почти эталонное длц(как для сюжетный игр), может это вы просто «нетакусик»?
Enjthesilence
Member

Повідомлення

IronWithin: 23.01.2025 14:51

Интересно, вот мне киберпанк понравился больше чем нет, расскажите как и где я разлагаюсь? Или опять слова хейтера на ветер?
У игры ошеломительная популярность даже ввиду того что релиз был просто ужасным, вышло к тому же почти эталонное длц(как для сюжетный игр), может это вы просто «нетакусик»?
мова про суспільство найтсіті, а не про гравців.
kairo
Member

Повідомлення

як виявилось, ЕА більше не надсилає листи на українські поштові сервіси (в моєму випадку укр.нет)
Надсилає. В листопаді на ukr.net надсилала мені листа із кодом для відновлення паролю.
WorthyWizard
Member

Повідомлення

Общество киберпанка, знаешь? Люди которые живут в мире киберпанка? Не сообщество, а общество
IronWithin
Member

Повідомлення

WorthyWizard: 23.01.2025 15:11

Общество киберпанка, знаешь? Люди которые живут в мире киберпанка? Не сообщество, а общество
Ну раз так тогда «ми скузи», но лучше указывать «таргет» более явно :beer:
Miharos
Member

Повідомлення

KimRomik: 23.01.2025 14:02
taras_cs: 23.01.2025 12:44 Я в гру не грав, але подібний дизайн персонажів мене відштовхує.

Зображення

Це можна пофіксати модами, а сюжет і діалоги...
що там не так?
На передньому плані перснаж(так так так забув як цю бестію звати :shuffle: ) виглядає з інквізиції наче, а на задньому цейже персонаж з останньої частини.
Візуально відмінні персонажи.
Nouriel
Member

Повідомлення

як неочікувано :)
Vlaad13
Member

Повідомлення

загнивающаяя Европпа и разлагающий Киберпанк :lol: :lol: :lol: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
daesz
Member

Повідомлення

Який збіг - очікування гравців вона також не виправдала :lol:
kawalot
Member

Повідомлення

kairo: 23.01.2025 15:07 Надсилає. В листопаді на ukr.net надсилала мені листа із кодом для відновлення паролю.
Дивно у них це працює. А мені так і не надійшов жоден з листів до сих пір, хоча зробив більше десятка спроб. Ну і в техпідтримці ЕА знаходив декілька тикетів з такою ж проблемою, що не приходять листи на укр.нет
taras_cs
Member

Повідомлення

KimRomik: 23.01.2025 14:02
taras_cs: 23.01.2025 12:44 Я в гру не грав, але подібний дизайн персонажів мене відштовхує.

Зображення

Це можна пофіксати модами, а сюжет і діалоги...
що там не так?
Якийсь крінжовий дизайн персонажів
Що це таке?
ЗображенняЗображення

Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
Пропорції обличчя Морріган змінили, до речі

Відправлено через 9 хвилин 18 секунд:
Це що за хрінь? Було ж чудово!
спойлер
ЗображенняЗображення
Ijachok
Member

Повідомлення

taras_cs: 23.01.2025 19:17 Це що за хрінь? Було ж чудово!
спойлер
ЗображенняЗображення
Як на мене, шо то, шо то - фігня. Коли грав, думав, що ніби Ізабела і мала бути хот, але так задизайнили (не симпатична + та штука в підборідді), що моя лесбійська головна героїня романсила її тільки через впертість :gigi:
waryag
Member

Повідомлення

vsx: 23.01.2025 12:32Я вас сейчас удивлю. Вторая часть продалась всего лишь в полтора раза хуже первой B-) 3,2млн против 2. Втору часть делали всего полтора года. Первую лет 6 наверно. Менеджеры ЕА почесали репу и подумали - зачем тратить больше? Инквизиция продалась тиражом 12 млн копий (для сравнения у BG3 продаж не намного больше 15млн)! Люди своими кошельками сами решили судьбу серии.
Это не так работает и люди ничего не решали.
Никто бы не стал откатывать изменения после неудачных продаж, франшизу бы просто отправили на кладбище ЕА.

Відправлено через 2 хвилини 27 секунд:
Vlaad13: 23.01.2025 13:59у Кіберпанку є купа персонажів нестандартної сексуальнох оріентації
і це ніяк грі не заважає - я би навіть сказав навпаки :laugh:
У кіберпанк завезли файних дівчат і хлопців
спойлер
а також круту гру
. А орієнтація фікситься модами.

Відправлено через 59 секунд:
taras_cs: 23.01.2025 19:17 Це що за хрінь? Було ж чудово!
Шрінкфляція!
Відповісти