Останні статті і огляди
Новини
Партнери Nvidia попереджають про дефіцит відеокарт GeForce RTX 50-ї серії
-
Lekrs
Member
Логічно перечекати дефіцит, ті кілька місяців ролі не грають.
-
taras_cs
Member
Volodya811: ↑ 22.01.2025 14:11Кенон випускає нові моделі фотоапартів та об'єктивів і одразу - штучний дефіцит
Volodya811: ↑ 22.01.2025 14:11Штучний дефіцит її відеокарт В580 в США, як приклада
Чекаю на історію, як ваша вчителька влаштувала "штучний дефіцит" п'ятірок.Volodya811: ↑ 22.01.2025 14:11Або завжди штучний дефіцит топових процесорів
Відправлено через 1 хвилину 5 секунд:
Чи що там зараз, 12-ок
-
tablestikus
Member
Я он спокійно вже місяць чекаю В580 в Україні і не нервуюсяLekrs: ↑ 22.01.2025 14:14 Логічно перечекати дефіцит, ті кілька місяців ролі не грають.
-
Volodya811
Member
Вибачте, що я задів Ваші почуття віри у добропорядність Хуанга, Су та інших. Сподіваюся, що Ви ікону того ж Хуанга у себе на стіні не вивішали, і не стоїте щоденно на колінах або, навіть, на четвереньках перед нею. Побережіть свої коліна та ліктіtaras_cs: ↑ 22.01.2025 14:15Volodya811: ↑ 22.01.2025 14:11Кенон випускає нові моделі фотоапартів та об'єктивів і одразу - штучний дефіцитVolodya811: ↑ 22.01.2025 14:11Штучний дефіцит її відеокарт В580 в США, як прикладаЧекаю на історію, як ваша вчителька влаштувала "штучний дефіцит" п'ятірок.Volodya811: ↑ 22.01.2025 14:11Або завжди штучний дефіцит топових процесорів
Чи що там зараз, 12-ок
-
nikolaiii
Member
fuksa
Помилка ваших результатів у тому, що стара версія чомусь дає більше папуг. Зверніть увагу, що версії карт без літери D тестувалися у версії 3.6.0 Схоже хтось просто маніпулює результатами. Будьте уважними.
Помилка ваших результатів у тому, що стара версія чомусь дає більше папуг. Зверніть увагу, що версії карт без літери D тестувалися у версії 3.6.0 Схоже хтось просто маніпулює результатами. Будьте уважними.
- спойлер
-
Vader
Member
Дефицит Тут никакого ажиотажа нет,от слова вообще..Я как вспомню выход 30 серии..вот это был движ!!Карты искали,перепрадовали,заказывали из за бугра..АЙ АЙ АЙ А тут что?Куртка уже научил с своим дефицитом и стартом продаж..Через месяц цены вниз!Пошли они в сраку!
-
GipeR
Member
так а шо по цене? будет 799$ за 5090 или нет ?
-
Tpocik
Junior
Ну якшо народ не може місяць-другий почекати поки пропаде "дефіцит" то на таких гріх не заробити лишню сотню баксів.
-
IronWithin
Member
Пане комедіант, на цей раз виділимо вам їжу, але без зарплати, щось не смішно вийшло та крінжу мало, наступного разу готуйтесь краще бо навіть мінусів не отримаєтеVolodya811: ↑ 22.01.2025 14:17Вибачте, що я задів Ваші почуття віри у добропорядність Хуанга, Су та інших. Сподіваюся, що Ви ікону того ж Хуанга у себе на стіні не вивішали, і не стоїте щоденно на колінах або, навіть, на четвереньках перед нею. Побережіть свої коліна та ліктіtaras_cs: ↑ 22.01.2025 14:15
Чекаю на історію, як ваша вчителька влаштувала "штучний дефіцит" п'ятірок.
Чи що там зараз, 12-ок
-
item2
Member
Якісь подвійні стандарти. Вчора про вимушену затримку карт АМД до березня тут писали:
- АМД віддали ринок
- Як завжди втратили можливість
- Зливають/відстають від Nvidia
- Невдахи
А сьогодні про штучне обмеження випуску продуктових карт в угоду серверних:
- Ну й нічого, почекаємо скільки треба, хоч до літа
А де ж ваші пункти, що були вчора? Невже такий запуск краще?
- АМД віддали ринок
- Невдахи
-
maksim2020
Member
Ось моя історія - мені вдалося купити (оформити замовлення, хехе) 9800X3D наприкінці грудня, з запланованою доставкою в кінці березня. Отримав я його лише тиждень тому, і наразі на Амазоні його нема, вкотре. Смійтеся далі.taras_cs: ↑ 22.01.2025 14:15Volodya811: ↑ 22.01.2025 14:11Кенон випускає нові моделі фотоапартів та об'єктивів і одразу - штучний дефіцитVolodya811: ↑ 22.01.2025 14:11Штучний дефіцит її відеокарт В580 в США, як прикладаЧекаю на історію, як ваша вчителька влаштувала "штучний дефіцит" п'ятірок.Volodya811: ↑ 22.01.2025 14:11Або завжди штучний дефіцит топових процесорів
-
taras_cs
Member
Чим звичайний дефіцит відрізняється від "штучного дефіцита"?maksim2020: ↑ 22.01.2025 16:11Ось моя історія - мені вдалося купити (оформити замовлення, хехе) 9800X3D наприкінці грудня, з запланованою доставкою в кінці березня. Отримав я його лише тиждень тому, і наразі на Амазоні його нема, вкотре. Смійтеся далі.
-
penetrator
Member
Буду собирать новый пк в Define 7 Mini и для меня все 5080 вообще сводятся только к рефу, бо нереф в него не влезет
Хотя учитывая ценообразование, то думаю кроме рефа я и брать ничего не буду. Доплачивать 200-300 евро за нереф, когда карта уже 1190 евро шото как-то желания нет.
Хотя учитывая ценообразование, то думаю кроме рефа я и брать ничего не буду. Доплачивать 200-300 евро за нереф, когда карта уже 1190 евро шото как-то желания нет.
-
Lekrs
Member
Офіційно до україни можуть і не добратися. Хіба що в сіровозів появляться.tablestikus: ↑ 22.01.2025 14:15Я он спокійно вже місяць чекаю В580 в Україні і не нервуюсяLekrs: ↑ 22.01.2025 14:14 Логічно перечекати дефіцит, ті кілька місяців ролі не грають.
-
VolandInferno
Member
Ти черговий сриватель покровов?))))taras_cs: ↑ 22.01.2025 14:01Megaclite: ↑ 22.01.2025 13:45
Штучний дефіцит щоб тримати ціни +20% до msrp
Знову казочки про "штучний дефіцит"?
Ви хоч в курсі, що різницю до кишені покладуть продавани, а NVidia простіше заробити на кількості, ніж будувати схеми витягування грошей з продаванів?
Відправлено через 1 хвилину 54 секунди:
Як аналогічна новина була про карти АМД, так там все чинно-благородно, з порозумінням, а тут зі всіх сторін накидують)) Це інше, це треба розуміти, смотрітє нє пєрєпутайтє) Баболюби такі баболюби)))
-
Евгений King
Member
Це одна з причин, чому я на ноути повністю мігрував, ринок ноутів тупо не має такого слова як дефіцит, ноути вийшли, вони доступні, бери і купуй
-
Volodya811
Member
Я думаю, що ще однію причиною штучного дефіциту - це бажання зелених та червоних допродати величезні запаси карт старого покоління без знижок.Lekrs: ↑ 22.01.2025 14:14 Логічно перечекати дефіцит, ті кілька місяців ролі не грають.
-
Telcontar
Member
Founders Edition базується на кастомній(не референтній) платі. Їх некоректно називати рефом.penetrator: ↑ 22.01.2025 16:32 Буду собирать новый пк в Define 7 Mini и для меня все 5080 вообще сводятся только к рефу, бо нереф в него не влезет
-
taras_cs
Member
Спробуйте переформулюватиVolandInferno: ↑ 22.01.2025 16:41Ти черговий сриватель покровов?))))taras_cs: ↑ 22.01.2025 14:01Megaclite: ↑ 22.01.2025 13:45
Штучний дефіцит щоб тримати ціни +20% до msrp
Знову казочки про "штучний дефіцит"?
Ви хоч в курсі, що різницю до кишені покладуть продавани, а NVidia простіше заробити на кількості, ніж будувати схеми витягування грошей з продаванів?
Відправлено через 1 хвилину 54 секунди:
Як аналогічна новина була про карти АМД, так там все чинно-благородно, з порозумінням, а тут зі всіх сторін накидують)) Це інше, це треба розуміти, смотрітє нє пєрєпутайтє) Баболюби такі баболюби)))
-
Enjthesilence
Member
навіщо ти на цьому форумі сидиш? для чого це писати? це як сидіти на автофорумі і розповідати, що автівки дорожчають, як і паливо, краще пішки ходитиleif: ↑ 22.01.2025 14:08 Ой та ну їх нафіг. Прям не пограю на компуктері в ігрулькі з графонієм так і життя не буде. Теж мені життєво необхідні товари
Відправлено через 3 хвилини 22 секунди:
Нвідія може собі дозволити що завгодно, хоч х4 прайс і затримку і дефіцит, це не їм наздоганяти треба, для них ринок ігрових гпу не першочерговий. А от амд з їх часткою ринку, не квпаляться щось змінювати і працюють за старою схемою, "перечекати реліз нвідії і випустити своє." Отже амд все влаштовуєitem2: ↑ 22.01.2025 15:10 Якісь подвійні стандарти. Вчора про вимушену затримку карт АМД до березня тут писали:
- АМД віддали ринок
- Невдахи