Nvidia запевнила, що карти GeForce RTX 50-ї серії позбавлені проблем із роз'ємом живлення

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Hotspur
Member

Повідомлення

Earanak: 22.01.2025 16:32 Hotspur, ну так и обращались бы конкретно к людям чьи высказывания вам кажутся некорректными.
А то со стороны будто какой то шиз с пеной у рта ворвался в тему, лишь бы побухтеть :think:
Я то думал вы из погорельцев, с таким то содержимым сообщений...
я з головою дружу щоб таке не купляти. зі сторони люди які не закінчили школу прийшли на технічний форум розказувати як в них не горить конектор по якому проходить 500+ Ватт
VolandInferno
Member

Повідомлення

Earanak: 22.01.2025 16:52Превращаетесь в тех же 'накидывателей'.
Їм можна, а мені не можна?)

Відправлено через 2 хвилини 2 секунди:
Hotspur: 22.01.2025 16:53зі сторони люди які не закінчили школу прийшли на технічний форум розказувати як в них не горить конектор по якому проходить 500+ Ватт
Ну звісно, ти один тут за все шариш, куди там інженерам з nVidia та PCI-SIG. Та власне і АМД на них переходить, бо альтернативи немає.
Earanak
Member

Повідомлення

Hotspur, так если тебе не в игрушки поиграться а по рабочим нуждам видяха нужна с CUDA/RTX (как мне например) то тут дружи с головой не дружи с головой а все равно придется покупать видяху с этим коннектором. Альтернативы же нету, будь ты хоть гением физики это ничего не меняет же ))

VolandInferno, хуже делаете своими набросами про 8-пин в ответ на набросы на 12VHPWR. Выглядит это глупо, учитывая что вы первыми начали писать про набросы. Со стороны выглядит нелепо и потешно. Если вам так не кажется, что-ж, ок... Проехали.
Востаннє редагувалось 22.01.2025 17:00 користувачем Earanak, всього редагувалось 2 разів.
VolandInferno
Member

Повідомлення

Earanak: 22.01.2025 16:58Со стороны выглядит нелепо и потешно. Если вам так не кажется, что-ж, ок... Проехали.
нічо не зрозумів, ну да ладно
Геральт
Member

Повідомлення

VolandInferno: 22.01.2025 16:53 Я просто погуглив прогари 8-pin і їх дуже багато.
І на основі свого "гугління" зробив висновок, що їх більше. Цікавий науковий метод. Смали ще :)
VolandInferno
Member

Повідомлення

Геральт: 22.01.2025 17:01Цікавий науковий метод.
Точно такий же, як у тих, хто накидує про 12VHPWR, чи назад стрілочка не провертається?)
Hotspur
Member

Повідомлення

VolandInferno: 22.01.2025 16:57Ну звісно, ти один тут за все шариш, куди там інженерам з nVidia та PCI-SIG.
звичайно. бо я не економлю 1 долар на продукті за 2000

Відправлено через 1 хвилину 10 секунд:
Earanak: 22.01.2025 16:58Hotspur, так если тебе не в игрушки поиграться а по рабочим нуждам видяха нужна с CUDA/RTX (как мне например) то тут дружи с головой не дружи с головой а все равно придется покупать видяху с этим коннектором. Альтернативы же нету, будь ты хоть гением физики это ничего не меняет же ))
є варіанти кастомних кабелів, перепайки того 12 пінового недорозуміння. але це все не масові рішення точно
Геральт
Member

Повідомлення

VolandInferno
Забий. 12VHPWR так само (не)надійний як і 6/8. Саме тому за короткий час їх і було кілька ітерацій/версій. На відміну від 6/8 про оновлення яких особисто я чув останній раз...ніколи.
Hotspur
Member

Повідомлення

Геральт: 22.01.2025 17:10 VolandInferno
Забий. 12VHPWR так само (не)надійний як і 6/8. Саме тому за короткий час їх і було кілька ітерацій/версій. На відміну від 6/8 про оновлення яких особисто я чув останній раз...ніколи.
фанати настільки фанати що в них фізика вже не діє
VolandInferno
Member

Повідомлення

Hotspur: 22.01.2025 17:10бо я не економлю 1 долар на продукті за 2000
До чого це? Ти розумієш що 8-pin своє віджив, він не підходить під поточні реалії. Що ти намагаєшся довести? Що треба було батарею з 3-4-5 8-pin роз'ємів на ВК поставити, чи що?
Що не так тут з фізикою? 12 ліній по 16AWG в кожній, це стандартом закріплено. Що не так?
Востаннє редагувалось 22.01.2025 17:15 користувачем VolandInferno, всього редагувалось 1 раз.
Earanak
Member

Повідомлення

Hotspur: 22.01.2025 17:10є варіанти кастомних кабелів, перепайки того 12 пінового недорозуміння. але це все не масові рішення точно
Представляю как у нас в студии покупают на релизе 4090 и начинают чет там паять в видяхах, небось так делают лишь гении физики, мы видать не доросли до этого уровня. Уроки в школе поделаем, подрастем сначала ;)
oversteve
Member

Повідомлення

Hotspur: 22.01.2025 16:53 я з головою дружу щоб таке не купляти. зі сторони люди які не закінчили школу прийшли на технічний форум розказувати як в них не горить конектор по якому проходить 500+ Ватт
я все ще чекаю на пояснення як саме перегин кабелю впливає ;)

Відправлено через 10 хвилин 46 секунд:
Геральт: 22.01.2025 16:49 VolandInferno
І нічого :D
спойлер
Зображення
чесно кажучи я думав там буде різниця хоча б в 2-3 рази, а так виходить, що у відносно нового роз'єма проблем не так щоб суттєво більше, ніж у роз'єму, який існує 2 десятка років
Ararat
Member

Повідомлення

oversteve: 22.01.2025 17:25
Геральт: 22.01.2025 16:49 VolandInferno
І нічого :D
спойлер
Зображення
чесно кажучи я думав там буде різниця хоча б в 2-3 рази, а так виходить, що у відносно нового роз'єма проблем не так щоб суттєво більше, ніж у роз'єму, який існує 2 десятка років
Ти ще придивись до тієї "статистики". То ОПИТУВАННЯ.
Геральт
Member

Повідомлення

oversteve: 22.01.2025 17:25 чесно кажучи я думав там буде різниця хоча б в 2-3 рази, а так виходить, що у відносно нового роз'єма проблем не так щоб суттєво більше, ніж у роз'єму, який існує 2 десятка років
Так виглядає, що десь ~20% різниці в fail rate. Що дійсно, не аж так критично. Та ще й з врахуванням новизни і певного % криворукості збиральників.
Але й визнавати проблему треба. Вона таки є.
Там вибірка така собі. 23к відповідей. І треба дивитись скільки серед них по тому та іншому роз'єму. Але в будь-якому випадку на "8 регулярніше горить за 12" не тягне.
Reverse_rain
Member

Повідомлення

oversteve: 22.01.2025 17:25
Та і зауважте. що проблема 12vhpwr в більшості випадків у 4090. Можливо 4080С, а про карти 4070-4080 взагалі тихо ( дивився, хоча повної впевненості нема)
oversteve
Member

Повідомлення

Геральт: 22.01.2025 17:37 Але й визнавати проблему треба. Вона таки є.
так її визнали і зліпили 2 версію роз'єму
Earanak
Member

Повідомлення

oversteve
Причем еще в 2023 году... А у людей до сих пор какие то споры на эту тему :think:
Hotspur
Member

Повідомлення

Earanak: 22.01.2025 17:14Представляю как у нас в студии покупают на релизе 4090 и начинают чет там паять в видяхах, небось так делают лишь гении физики, мы видать не доросли до этого уровня. Уроки в школе поделаем, подрастем сначала
звичайно. або згорає карта або офіс. звичайно паяти не треба.

Відправлено через 1 хвилину 9 секунд:
oversteve: 22.01.2025 17:41так її визнали і зліпили 2 версію роз'єму
а зараз роблять 3. це прекрасно

Відправлено через 27 секунд:
Earanak: 22.01.2025 17:43 oversteve
Причем еще в 2023 году... А у людей до сих пор какие то споры на эту тему :think:
тепер роблять 3. потім будуть 4. це чудово все
oversteve
Member

Повідомлення

Hotspur: 22.01.2025 17:46
Earanak: 22.01.2025 17:14Представляю как у нас в студии покупают на релизе 4090 и начинают чет там паять в видяхах, небось так делают лишь гении физики, мы видать не доросли до этого уровня. Уроки в школе поделаем, подрастем сначала
звичайно. або згорає карта або офіс. звичайно паяти не треба.
або не згорає :gigi:
Earanak
Member

Повідомлення

Hotspur, какой третий, какой четвертый ? Речь в новости идет про тот же что был в 2023 году.
У 4090 был по началу 12VHPWR, в 2023 сделали его обновленную версию 12V-2x6 с укороченными контактами. Такая же будет в 5090.
Востаннє редагувалось 22.01.2025 17:53 користувачем Earanak, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти