Потім тобі пояснюють що нвідія тут ні до чого і …Devijack: ↑ 22.01.2025 15:05 Дивишься на розмови інвідая про коннектори і чомусь рот в лайні.
Последние статьи и обзоры
Новости
Nvidia запевнила, що карти GeForce RTX 50-ї серії позбавлені проблем із роз'ємом живлення
-
IronWithin
Member
-
kak_tak
Junior
верю, я поверил
-
Hotspur
Member
Я не люблю коли люди замість того щоб вчити в школі фізику починають нести абсолютний бред. Новий конектор для відеокарт провал і шкодить всім від покупців до виробників БЖ, це абсолютно ясноEaranak: ↑ 22.01.2025 15:27 Hotspur, что тебе те коннекторы сделали что тебя так рвет по этому вопросу
Ты тот единственный форумный погорелец с 4090 ?
Відправлено через 20 секунд:
уже пояснюютьIronWithin: ↑ 22.01.2025 15:45Потім тобі пояснюють що нвідія тут ні до чого і
Відправлено через 51 секунду:
так хай викинуть цей навоз на смітник і ставлять 8 pin 3 штуки. які проблеми ?oversteve: ↑ 22.01.2025 15:27не хочуть щоб минулі проблеми вплинули на продажі поточного покоління, шо тут дивного?
-
VolandInferno
Member
а які там були проблеми, окрім як у трьох калік, які до кінця недовставили кабель на самому релізі? Новий роз'єм абсолютна імба з точки зору юзабіліті.waryag: ↑ 22.01.2025 14:51Віримо?
Последний раз редактировалось VolandInferno 22.01.2025 16:23, всего редактировалось 1 раз.
-
oversteve
Member
то поясніть будь ласка з точки зору фізики як впливає перегин кабелю, якого ви так страшно боїтесяHotspur: ↑ 22.01.2025 16:18 Я не люблю коли люди замість того щоб вчити в школі фізику починають нести абсолютний бред. Новий конектор для відеокарт провал і шкодить всім від покупців до виробників БЖ, це абсолютно ясно
Відправлено через 3 хвилини 50 секунд:
навіщо його викидати, якщо з ним все ок?Hotspur: ↑ 22.01.2025 16:18 так хай викинуть цей навоз на смітник і ставлять 8 pin 3 штуки. які проблеми ?
у 4090 з підвищеними лімітами їх взагалі треба 4шт, банально більше місця на платі під них доведеться виділяти і ускладнювати розводку, так що як на мене цілком ок ініціатива
-
VolandInferno
Member
https://www.reddit.com/r/PcBuild/commen ... in_my_gpu/ - 7900XTX
https://www.reddit.com/r/cablemod/comme ... le_melted/ - 7900XTX
https://www.reddit.com/r/gpumining/comm ... _easy_way/
https://www.reddit.com/r/cablemod/comme ... le_melted/ - 7900XTX
https://www.reddit.com/r/gpumining/comm ... _easy_way/
- спойлер
Последний раз редактировалось VolandInferno 22.01.2025 16:33, всего редактировалось 1 раз.
-
waryag
Member
Калік було трішки більше. Ще були проблеми з якістю частини роз'ємів, перегинанням кабелів і т.п.VolandInferno: ↑ 22.01.2025 16:20 а які там були проблеми, окрім як у трьох калік, які до кінця недовставили кабель на самому релізі? Новий роз'єм абсолютна імба з точки зору юзабіліті.
І, наскільки я пам'ятаю, фірма Дербауера врешті-решт відмовилася від кутових перехідників через неможливість забезпечити повну надійність.
-
Earanak
Member
Hotspur, ну так и обращались бы конкретно к людям чьи высказывания вам кажутся некорректными.
А то со стороны будто какой то шиз с пеной у рта ворвался в тему, лишь бы побухтеть
Я то думал вы из погорельцев, с таким то содержимым сообщений...
А то со стороны будто какой то шиз с пеной у рта ворвался в тему, лишь бы побухтеть
Я то думал вы из погорельцев, с таким то содержимым сообщений...
Последний раз редактировалось Earanak 22.01.2025 16:34, всего редактировалось 1 раз.
-
VolandInferno
Member
ну це хіба що можна за вуха притягнути, бо почали клепати на хайпі перехідники, не розібравшись з технічною стороною. Наразі всі дитячі хвороби пофікшені, але всеодно знаходяться ті, кому аби понакидувати.waryag: ↑ 22.01.2025 16:31фірма Дербауера врешті-решт відмовилася від кутових перехідників
-
oversteve
Member
тим не менш корсар і термалгрізлі випустили нормальні перехідникиwaryag: ↑ 22.01.2025 16:31 І, наскільки я пам'ятаю, фірма Дербауера врешті-решт відмовилася від кутових перехідників через неможливість забезпечити повну надійність.
-
Геральт
Member
Можна посилання на статку?VolandInferno: ↑ 22.01.2025 16:29 Це ж треба яка зрада, 8pin кабеля також горять, причому регулярніше ніж 12VHPWR.
-
VolandInferno
Member
Я аналогічно можу в тебе запитати про статистику по 12VHPWR. Це ж ваша гвардія піниться що роз'єм не такий, 8pin єдиний і назавжди.Геральт: ↑ 22.01.2025 16:41Можна посилання на статку?
Просто на погорілих 8-pin похайпувати не вийде, бо всім чхать, а от якщо десь в когось там підгорів 12VHPWR, то по всьому інтернету про це рознесуть і будуть пів року смакувати. Більше ж немає до чого докопатись, так до ось роз'єм булять)
Последний раз редактировалось VolandInferno 22.01.2025 16:46, всего редактировалось 1 раз.
-
Earanak
Member
Меня тоже заинтересовало это "регулярнее чем 12VHPWR". Я не из какого лагеря, если что.
По моему очевидно что на данный момент 8-Пин видеокарт на порядок больше чем видеокарт с 12VHPWR.
И конечно же если целенаправленно искать прогары 8-Пин коннекторов то их можно нарыть больше. Наверное.
Но что бы в % соотношении такое заявлять и вправду нужна конкретная статистика а не просто так 'я так считаю'.
С другой стороны, что это меняет, больше-меньше, если ты берешь себе 4090-5090 будто выбор есть
По моему очевидно что на данный момент 8-Пин видеокарт на порядок больше чем видеокарт с 12VHPWR.
И конечно же если целенаправленно искать прогары 8-Пин коннекторов то их можно нарыть больше. Наверное.
Но что бы в % соотношении такое заявлять и вправду нужна конкретная статистика а не просто так 'я так считаю'.
С другой стороны, что это меняет, больше-меньше, если ты берешь себе 4090-5090 будто выбор есть
Последний раз редактировалось Earanak 22.01.2025 16:45, всего редактировалось 1 раз.
-
VolandInferno
Member
І що?Геральт: ↑ 22.01.2025 16:45Ну, на відміну від тебе я хоч щось надати можу
-
Геральт
Member
-
VolandInferno
Member
Так а чим це принципово відрізняється від того, чим займаються ті, хто шукає прогари 12VHPWR. Як то кажуть, найдітє 3 отлічія)Earanak: ↑ 22.01.2025 16:45И конечно же если целенаправленно искать прогары 8-Пин коннекторов то их можно нарыть больше.
-
Hotspur
Member
Не горять. Одиничні випадки за десятки роківVolandInferno: ↑ 22.01.2025 16:29Це ж треба яка зрада, 8pin кабеля також горять
-
Earanak
Member
VolandInferno, и зачем вы этим занимаетесь если заведомо знаете что это некорректное заявление ? Бросайте заниматься этой глупостью, да и все тут. Вы только хуже этим делаете, IMHO. Превращаетесь в тех же 'накидывателей'.
VolandInferno: ↑ 22.01.2025 16:34знаходяться ті, кому аби понакидувати.
Последний раз редактировалось Earanak 22.01.2025 16:53, всего редактировалось 1 раз.
-
VolandInferno
Member
Ну ок, нема питань. Я просто погуглив прогари 8-pin і їх дуже багато. Так до чого тоді ці наброси на вентилятор стосовно 12VHPWR?
Відправлено через 34 секунди:
Hotspur: ↑ 22.01.2025 16:52Не горять. Одиничні випадки за десятки років