Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Donate
Member

Повідомлення

Scoffer: 22.01.2025 02:20 Donate
На біса мені esim?
1000 баксiв карл :facepalm: За китайсмарт без нiяких фiшечок стосовно конкурентiв, камери запотiвають, якiсть ПЗ :horror:

Це при умовi що в цiну поряд s24 ultra з антиблiковим склом :think: Стiлус, 7 рокiв оновлень... :rolleyes:
спойлер
Зображення
Scoffer
Member

Повідомлення

Donate
Фішечки один знайшов :lol:
От коли візьмеш в руки обидва телефони, тоді і поговоримо. Я їх тримав одночасно і обрав хлаомі.

Відправлено через 10 хвилин 1 секунду:
Самс взагалі в руці не лежить. Він реально одоробло, а не мобіла. І це при тому шо у мене лапа ніфіга не маленька. Я не знаю як там мініатюрні корейці планували його використання. Або двома руками тримати, а третьою стілусом малювати, або зі столу.
Donate
Member

Повідомлення

Scoffer: 22.01.2025 03:13 Donate
Фішечки один знайшов :lol:
От коли візьмеш в руки обидва телефони, тоді і поговоримо. Я їх тримав одночасно і обрав хлаомі.
Якщо я захочу найзручнiший я пiду куплю пiкселя восьмого за 20к буде робити теж саме але дешевше, ще й менше значно :laugh: Для iграшок, фiльмiв, серфiнгу - планшет, нiщо не замiнить здоровий екран :laugh:
Scoffer
Member

Повідомлення

Donate
Бери пікселя за 20к, хто тебе зупиняє? :rotate:
Filabatya
Member

Повідомлення

сьогодні презентація с25ультра, через місяць буде продаж напевно. Пофіксять те що не сподобалося Скофферу і розшарування кіллер фічі яку описав Донейт надіюсь. Ціна на старті буде шо в айфона про макс, але бадси якісь топові дадуть принаймі :gigi:
snapdragon999
Member

Повідомлення

Filabatya: 22.01.2025 06:18 сьогодні презентація с25ультра, через місяць буде продаж напевно. Пофіксять те що не сподобалося Скофферу і розшарування кіллер фічі яку описав Донейт надіюсь. Ціна на старті буде шо в айфона про макс, але бадси якісь топові дадуть принаймі :gigi:
Если с25 на 128гб по 900 евро, то ультра штуки две.
Удачи))Что там смотреть,характеристики и так известны уже,ещё и за ai они планируют абонплату. Короче опустились до уровня фуфона.
Filabatya
Member

Повідомлення

для чого мені та удача, ціни на самс в перші 3міс неадекват повний, спокійно би взяв через півроку, але не за місяць до виходу нового покоління. тай в оплату частинами :-P
на рахунок платних функцій, люди побурчать і або зроблять дешевими їх або відмінять, стандартна практима маркетолохів по всьому світу як наприклад підігрів сидінь в бмв)
snapdragon999
Member

Повідомлення

Filabatya: 22.01.2025 08:22 для чого мені та удача, ціни на самс в перші 3міс неадекват повний, спокійно би взяв через півроку, але не за місяць до виходу нового покоління. тай в оплату частинами :-P
на рахунок платних функцій, люди побурчать і або зроблять дешевими їх або відмінять, стандартна практима маркетолохів по всьому світу як наприклад підігрів сидінь в бмв)
Через полгода навезут серяков, которые в оплату частями ты не возьмёшь, о официальные так и будут по космосу.В айфоне какие платные функции отменили?Другие учатся тоже как лохов брить.
Filabatya
Member

Повідомлення

подивіться по хотлайну динаміку на 256ку чорну наприклад, це середина його життевого циклу дорожче він ставати не буде це не вино)
https://hotline.ua/ua/mobile-mobilnye-t ... chart=true
ліквідність теж дуже важлива для нової речі
Ostin
Member

Повідомлення

А оці пікселі, які ви піарите, вони в межах моделі мають однакову камеру?
Наприклад, 7а, 7, 7 про - камера буде різна? Моделі а сильно поступаються версії про?
Також, якщо взяти якийсь старий піксель виключно погратись заради камери - з якої моделі варто починати дивитись?
От якщо поставити такий запит: екран від 5 до 6.2, з пристойною камерою і не айфон (бо треба андроїд) - то які варіанти? В тому числі б\в.
Я більш з цікавості поки що. Хочу зрозуміти, які моделі\виробники заточувались під камеру.
Hotspur
Member

Повідомлення

Ostin: 22.01.2025 08:41А оці пікселі, які ви піарите, вони в межах моделі мають однакову камеру?
ні

Відправлено через 26 секунд:
Ostin: 22.01.2025 08:41Хочу зрозуміти, які моделі\виробники заточувались під камеру.
де стоїть 1" сенсор
YumaX
Member

Повідомлення

Scoffer
Краще б взяв мото 50 ультра :yes:
Hotspur
Member

Повідомлення

YumaX: 22.01.2025 08:55мото 50 ультра
чим краще ? абсолютно нічим не гарний телефон
YumaX