Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
snapdragon999
Member

Повідомлення

7mindfields: 15.01.2025 11:55 коробки йде з рекламою і без фізичного датчика наближення
Такое впечатление что ты пытаешься найти хоть какие то зацепки в нормальных аппаратах, но пока не получается
Pathfinder
Member
Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Повідомлення

MSiAventador: 17.01.2025 17:47
7mindfields: 15.01.2025 11:55
І тому обирають напівфабрикат від ксяомі, який з коробки йде з рекламою і без фізичного датчика наближення (в телефонах за 250$), логічно (ні)
За 4,5 роки на X3 NFС жодних проблем від відсутності фіз.датчика приближення не відчув.
Реклама на "ШоуМі-шках" вимикається в день купівлі: або днс.адгвард.ком-ом або Регіон - Великобританія, який дотого ж надсилає найсвіжіші оновлення прошивки.
Тільки Х3НФЦ з фізичним датчиком. А взагалі дурне бінго китайфон+парашний блокувальник. Тупі барани, після 10 років війни, нічому не вчаться.
MSiAventador
Member

Повідомлення

Pathfinder: 20.01.2025 15:16
MSiAventador: 17.01.2025 17:47

За 4,5 роки на X3 NFС жодних проблем від відсутності фіз.датчика приближення не відчув.
Реклама на "ШоуМі-шках" вимикається в день купівлі: або днс.адгвард.ком-ом або Регіон - Великобританія, який дотого ж надсилає найсвіжіші оновлення прошивки.
Тільки Х3НФЦ з фізичним датчиком. А взагалі дурне бінго китайфон+парашний блокувальник. Тупі барани, після 10 років війни, нічому не вчаться.
Тупі барани купують PowerColor що виготовляються на китайському заводі Foxconn , сумновідомому самогубствами на весь світ.
А виробник материнок GIGABYTE має 3 заводи у комуняк Ning-Bo — КНР/Dong-Guan — КНР/Hian-Xi - КНР.
То хто тут баран ?
Alexsandr
Member

Повідомлення

Pathfinder: 20.01.2025 15:16 А взагалі дурне бінго китайфон+парашний блокувальник. Тупі барани, після 10 років війни, нічому не вчаться.
О чем речь? еще в самих приложениях за полчасика реклама выключается штатно, регионом помнится рубится, днсом можно рубить... Я предпочитаю просто выключить рекомендации штатно. Вы случайно не на зарплате самсунга и яблока? Ибо как-то забываете что у у всех есть недостатки и есть цена за недостатки. Не знаю как сейчас, а раньше КС гонял трафик через РФ и это было после 14 года.
Pathfinder
Member

Повідомлення

MSiAventador: 20.01.2025 19:59
Тупі барани купують PowerColor що виготовляються на китайському заводі Foxconn , сумновідомому самогубствами на весь світ.
А виробник материнок GIGABYTE має 3 заводи у комуняк Ning-Bo — КНР/Dong-Guan — КНР/Hian-Xi - КНР.
То хто тут баран ?
Той хто при наявності альтернативи продовжує піарити китайске барахло. Будуть АМД шні заводи в інших місцях візьму саме там. А не напряму у китайців.
По друге все одно мимо, бо саме мої залізяки куплені з рук і мої кошти пішли мимо партійної миски рису.

Відправлено через 4 хвилини 13 секунд:
Alexsandr: 21.01.2025 08:53
Pathfinder: 20.01.2025 15:16 А взагалі дурне бінго китайфон+парашний блокувальник. Тупі барани, після 10 років війни, нічому не вчаться.
О чем речь? еще в самих приложениях за полчасика реклама выключается штатно, регионом помнится рубится, днсом можно рубить... Я предпочитаю просто выключить рекомендации штатно. Вы случайно не на зарплате самсунга и яблока? Ибо как-то забываете что у у всех есть недостатки и есть цена за недостатки. Не знаю как сейчас, а раньше КС гонял трафик через РФ и это было после 14 года.
:facepalm: Тобто одні недоліки бачимо інші ні. Ну бо то другоє ?
І не тільки КС і псеєвдо водафон. Але можна свідомо не влазити в ці гівно ? Тим паче коли є альтернатива. Коли вже немає альтернативи або грошей у людини - хай буде
Alexsandr
Member

Повідомлення

Pathfinder: 21.01.2025 12:23 Той хто при наявності альтернативи продовжує піарити китайске барахло. Будуть АМД шні заводи в інших місцях візьму саме там. А не напряму у китайців.
По друге все одно мимо, бо саме мої залізяки куплені з рук і мої кошти пішли мимо партійної миски рису.
Ваши с рук просто не напрямую пошли но пошли. За вас купили, заплатили им, а потом продали вам б/у и купили себе опять там же. Вы проспонсировали все тех же.
Pathfinder: 21.01.2025 12:23 :facepalm: Тобто одні недоліки бачимо інші ні. Ну бо то другоє ?
І не тільки КС і псеєвдо водафон. Але можна свідомо не влазити в ці гівно ? Тим паче коли є альтернатива. Коли вже немає альтернативи або грошей у людини - хай буде
Альтернативы увы, нет за эти деньги. В топах да, в топах самсунги один из лучших, но и цена.
Pathfinder
Member

Повідомлення

Alexsandr: 21.01.2025 12:38 Ваши с рук просто не напрямую пошли но пошли. За вас купили, заплатили им, а потом продали вам б/у и купили себе опять там же. Вы проспонсировали все тех же.
Забагато рук вийде. ЮА-ЮС-Тайвань-Китай. Чи ЮА-Китай. Де більше попаде до бюджету з якого спонсорується русня.
Alexsandr
Member

Повідомлення

Pathfinder: 21.01.2025 12:52 Забагато рук вийде. ЮА-ЮС-Тайвань-Китай. Чи ЮА-Китай. Де більше попаде до бюджету з якого спонсорується русня.
т.к. б/у то дешевле и от вас меньше, но вы проспонсировали того, кто добавит и даст как и в прошлый раз. В итоге два устройства купленно и так и так.
Avenger80
Member

Повідомлення

Pathfinder
Мне нравится ваш идеализм, но он разбивается сразу как только выходишь на улицу, читаешь любые новости о жизни в нашей стране и вообще в мире, о коррупции, взятках, о белой и о серой кости в обществе и т.д. и т.п.
Pathfinder
Member

Повідомлення

Alexsandr: 21.01.2025 12:38 Альтернативы увы, нет за эти деньги. В топах да, в топах самсунги один из лучших, но и цена.
Альтерантива є. Чи бажають її знайти то вже питання. Китайці були цікаві на початку, коли були дійсно ціна-якість. Мі2, Мі3, Редміки, а потім почали скатуватися до тіпічного барахла за співставні кошти. Плюс підтримка русні. Не бачу зараз жодної переваги у китайців при купівлі такої речі як телефон. Навіть за малі кошти.

Відправлено через 2 хвилини 48 секунд:
Alexsandr: 21.01.2025 12:55
Pathfinder: 21.01.2025 12:52 Забагато рук вийде. ЮА-ЮС-Тайвань-Китай. Чи ЮА-Китай. Де більше попаде до бюджету з якого спонсорується русня.
т.к. б/у то дешевле и от вас меньше, но вы проспонсировали того, кто добавит и даст как и в прошлый раз. В итоге два устройства купленно и так и так.
Забагато припущень. Але на свої трати ми можемо впливати на відміну від чужих. Тому спочатку можна почати з себе.

Відправлено через 2 хвилини 28 секунд:
Avenger80: 21.01.2025 12:59 Pathfinder
Мне нравится ваш идеализм, но он разбивается сразу как только выходишь на улицу, читаешь любые новости о жизни в нашей стране и вообще в мире, о коррупции, взятках, о белой и о серой кости в обществе и т.д. и т.п.
Чудова позиція. То треба так само стати корупціонером? Чи спуститися на рівень бабама ссить в під'їзді і я буду. Чи може бути кращим і тягнутися до кращих.
Avenger80
Member

Повідомлення

del
Востаннє редагувалось 21.01.2025 13:24 користувачем Avenger80, всього редагувалось 2 разів.
Ostin
Member

Повідомлення

Pathfinder: 21.01.2025 13:05Альтерантива є.
Про що йде мова?

Відправлено через 51 секунду:
Pathfinder: 21.01.2025 13:05почали скатуватися до тіпічного барахла за співставні кошти
Загалом, щось таке і є.
Avenger80
Member

Повідомлення

Ostin: 21.01.2025 13:17Про що йде мова?
Не покупать дешёвое китайское, а покупать дорогое брендовое европейское и американское.
Ostin
Member

Повідомлення

Avenger80
Я мав на увазі альтернативу дешевим китайським апаратам. Це ж, очевидно, не самсунг, не айфон, і навіть не піксель. Навіть і близько не альтернатива :rotate:
Цікаво про бажання знайти її та де шукати.
Альтернатива - це співставна ціна та можливості. А не мерседес альтернатива ланосу.
Alexsandr
Member

Повідомлення

Pathfinder: 21.01.2025 13:05
Альтерантива є. Чи бажають її знайти то вже питання. Китайці були цікаві на початку, коли були дійсно ціна-якість. Мі2, Мі3, Редміки, а потім почали скатуватися до тіпічного барахла за співставні кошти. Плюс підтримка русні. Не бачу зараз жодної переваги у китайців при купівлі такої речі як телефон. Навіть за малі кошти.
Уже проходили. Барахло не барахло, а конкурентов все еще нет. за 10 тыс это самсунг без поддержки AV1, с 6 памяти вместо 8 и чуть-чуть медленнее.
Кстати европейские товары тоже не покупайте, они ведь покупают газ/нефть у РФ по трубе или СПГ, а мы покупаем у них газ потом :(
Pathfinder: 21.01.2025 13:05 Забагато припущень. Але на свої трати ми можемо впливати на відміну від чужих. Тому спочатку можна почати з себе.
Очень высокая вероятность т.к. люди не так и часто переходят с одного бренда на другой или тем более платформу. Себя я выбрал - оптимальное для меня по деньгам.
Спонсорство, предлагаю не покупать дроны у Китая, чипы, детали к дронам и многое другое. Что будет? Мир хоть и начал движение от интеграции всего и вся, но пока еще в любом товаре практически можно найти следы спонсоров как минимум.
Avenger80
Member

Повідомлення

Ostin: 21.01.2025 13:24Альтернатива - це співставна ціна та можливості. А не мерседес альтернатива ланосу.
И тут интересная ещё деталь, которую подметили. Потому как часто на форуме - та за такую сумму всё г..., вот заплати в два раза дороже - это будет лучше. Та и дураку ясно, что аппарат за 15 тыс. лучше, чем за 8 тыс. и т.д. Что мерседес лучше Ланос. И политика такая - не покупай Ланос, заработай на Мерседес. Иначе мы тебя не понимаем и вообще ниже мерса мы не опускаемся. :)

Отправлено спустя 10 минут 2 секунды:
Alexsandr: 21.01.2025 13:55люди не так и часто переходят с одного бренда на другой или тем более платформу.
Реальный пример из жизни. Жена пошла в магазин смотреть смартфон - Самсунг vs Redmi. Я бы на её месте взял бы для интереса другой бренд, другую оболочку, тем более One UI хвалят. А у неё вот так - та включила Redmi и там всё так привычно и в руку лёг нормально в отличие от того же А35... И тут для неё как-то не важно - проц, характеристики... Дело привычки. :) Хотя на форуме уже писали, что в конце-концов и то г... и то г... Надо Пиксель брать. :)
Ostin
Member

Повідомлення

Avenger80: 21.01.2025 14:18Надо Пиксель брать
А шо, він теж в магазині був?
Я задля цікавості дивився на сайти, то пристойні магазини щось не дуже його продають... Це щось типу сіряка зі стилуса?
Avenger80
Member

Повідомлення

Ostin: 21.01.2025 14:22А шо, він теж в магазині був?
Не было. Это надо специально хотеть его взять и специально заказывать в любом магазине. А это просто был торговый зал Комфи, к примеру. Вот что там всегда есть - так это Самсунг и Сяоми. Самсунг типа А35 и А55 встречаются чаще всего на всех витринах всех крупных торговых сетях. :) Пиксель это для гурманов и фанатов, а не ширпотреб.
Pathfinder
Member

Повідомлення

Ostin: 21.01.2025 13:24 Avenger80
Я мав на увазі альтернативу дешевим китайським апаратам. Це ж, очевидно, не самсунг, не айфон, і навіть не піксель. Навіть і близько не альтернатива :rotate:
Цікаво про бажання знайти її та де шукати.
Альтернатива - це співставна ціна та можливості. А не мерседес альтернатива ланосу.
Наскільки наскільки є бажання її шукати. ;) В мене було 4-5 б/у шних телефонів, 2 нових китайці. Так от ті всі б/у мерседеси нічим не були гірші за нових "ланосів". Але завжди можна знайти підставу вважати китайця краще за шось інше.
Avenger80
Member

Повідомлення

Pathfinder: 21.01.2025 14:57Наскільки наскільки є бажання її шукати. ;) В мене було 4-5 б/у шних телефонів
А если я не хочу б/у и не хочу искать по всяким барахолкам аппарат, который уже был в чьих-то руках. И не надо сравнивать с автомобилями - это чуток разные категории товаров, всё-таки. В общем, у каждого свой стиль жизни, тут вы похожи на 7mindfields. :)
Відповісти