Чутки: Ілон Маск може стати потенційним покупцем Intel

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Упаси боже. По состоянию на 25 год у дяди не все дома и продолжает ехать крыша.
GetOutTheWay
Member

vltk: 20.01.2025 13:35человек фанат Интела и Верящий
Достатньо зайти в профіль, щоб переконатись що це не так ;)
n6407
Member

если это правда, тогда Штеуд можно только помянуть :rip:
MessiaH
Member

Lekrs: 20.01.2025 10:53 В такому разі, інтел можна хоронити.
Самое страшное что победа Трампа и такие как Маск в его окружении это не только Интел хоронить можно, хрен бы с ним, а это Украину можно хоронить
Lekrs
Member

MessiaH: 20.01.2025 16:17
Lekrs: 20.01.2025 10:53 В такому разі, інтел можна хоронити.
Самое страшное что победа Трампа и такие как Маск в его окружении это не только Интел хоронить можно, хрен бы с ним, а это Украину можно хоронить
Про подібне говорити зарано, від одної людини і її оточення все не залежить.
Tailmon
Junior

А никого не смущает что у него денег столько нет, чтоб купить интел? То что его состояние оценивается в 400млрд - не означает что эти деньги у него на счету лежат, это совокупная стоимость его компаний. Для того, чтоб купить интел, ему сначала нужно продать спейсХ, твиттер и теслу.
Alligator
Member

Scoffer: 20.01.2025 11:44 nazar-pc
У багатьох це у кого? Список в студію будь ласка. Останній раз перед спейсх грошей наперед на багаторічні контракти щойноствореним ноунейм конторам видавали приблизно... ніколи. З тим ще успіхом ти міг прийти і попросити лярд-інший так, для початку. Тобі дадуть? Отож-бо. І тут починають виникати деякі питання.
Боінг? Тільки вони вже на 60 лярдів борг мали, а тепер ще не змогли астронавтів з МКС повернути. :shuffle:
Volodya811
Member

Сподіваюсь, що Маск не викупить Інтел, адже я не хочу переходити на продукцію цинічної китайської родини (Су та Хуанга).
П.С. Можливо, це прискорить популяризацію архітектури ARM для ноутбуків та ПК. Подивимося.
leif
Member

Volodya811
А чому ти користуєшся відеокартою від цинічного китайського хуанга? :spy:
Volodya811
Member

leif: 20.01.2025 17:01 Volodya811
А чому ти користуєшся відеокартою від цинічного китайського хуанга? :spy:
Я карту купив у 2019 році, коли ще край цинізму не був досягнутий.

Відправлено через 46 секунд:
Тоді ще проглядалися залишки совісті.

Відправлено через 1 хвилину 52 секунди:
У 2020 році я майже купив збірку на 3700Х, але вчасно схаменувся і купив збірку на базі 10700К. Я не фанат брендів, як деякі наші форумчани. Я мислю критично і себе поважаю.
leif
Member

Volodya811
Ловко)
VolandInferno
Member

Rucha: 20.01.2025 11:37Почитайте що цей "непоганий менеджер" зробив з твітером:
1. Про зміни в якості платформи
2. Фінансові наслідки
Маску/Трампу твіттер був потрібен суто як пропагандистсько-агітайна платформа, і все. Яка там капіталізація, подальша доля і тп цієї платформи - там люто срать. І вона свою задачу виконала. Це чистий аналог кацапського ВК, який сидить тупо на дотаціях з бюджету і все.
leif
Member

Маск вєрні стєну!
Scoffer
Member

Alligator: 20.01.2025 16:55Боінг? Тільки вони вже на 60 лярдів борг мали, а тепер ще не змогли астронавтів з МКС повернути.
Боінг це все таки не ноунейм контора. З боінгом зрозуміло що питання лише в ціні і батогах. А хто такі спейсх на той час? Якась мутна контора з рівно нулем вдалих пусків ракет будь-якого класу, більш того, нулем робочих двигунів, і головним інженером, котрий ці двигуни раніше збирав в сараї для авіамоделек :D
Та і сам підхід: все клепається без (аналогу) прийомки, на х86 процах компухтерних керування, тобто реально пекарня там, на с++ код пишеться замість ада/спарк, такий собі бомж-едішн всього чого можна.
Не здається тобі що надавати такій конторі бюджетні контракти наперед трішки зашкварно?
Rucha
Member

VolandInferno: 20.01.2025 17:09 Маску/Трампу твіттер був потрібен суто як пропагандистсько-агітайна платформа, і все. Яка там капіталізація, подальша доля і тп цієї платформи - там люто срать. І вона свою задачу виконала. Це чистий аналог кацапського ВК, який сидить тупо на дотаціях з бюджету і все.
Тобто і Інтел йому потрібен не для процесорів?
daesz
Member

Tailmon: 20.01.2025 16:53 А никого не смущает что у него денег столько нет, чтоб купить интел? То что его состояние оценивается в 400млрд - не означает что эти деньги у него на счету лежат, это совокупная стоимость его компаний. Для того, чтоб купить интел, ему сначала нужно продать спейсХ, твиттер и теслу.
Ринкова капіталізація інтела складає ~80-85B і наголошую на слові капіталізація. Реальна його вартість нижча, думаю, у нього достатньо є щоб викупити інтел. До того ж - йому потрібні технології, заводи та інженери, а не "неефективні" менеджери.
Последний раз редактировалось daesz 20.01.2025 17:46, всего редактировалось 1 раз.
Telcontar
Member

Volodya811: 20.01.2025 17:06 Я не фанат брендів, як деякі наші форумчани.
Оце треба в рамочку :lol:
daesz
Member

Volodya811: 20.01.2025 17:06 Я мислю критично і себе поважаю.
Telcontar: 20.01.2025 17:46
Volodya811: 20.01.2025 17:06 Я не фанат брендів, як деякі наші форумчани.
Оце треба в рамочку :lol:
Краще от це, доволі смішно коли язик у дупі інтела застряг :D
Sanьka
Member

Головне хай в Амд не лізе до Лізи)))
А Інтел і так в дупі, гірше не буде. Краще не зрозуміло. А веселіше стане точно :lol:
Поназицає проци буквами Х, Y, N :gigi:
VolandInferno
Member

Rucha: 20.01.2025 17:37Тобто і Інтел йому потрібен не для процесорів?
Цікаво у вас логіка працює)
Ответить