Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
leshk
Junior

Повідомлення

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Востаннє редагувалось 02.06.2015 19:00 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
lewerlin
Member

Повідомлення

Radio Bay: 12.01.2025 16:09Звісно субъективно, мені взагалі було цікаво. В тебе щось простіше за мене по техниці, чи буде для тебе різниця, ще по Ютьбу.
До речі так подумав, що для подібного матеріалу, я би таки вибрав Моді 3. Спокійний "Фон" має і звучати спокійно.
Radio Bay
Member

Повідомлення

lewerlin: 12.01.2025 16:24До речі так подумав, що для подібного матеріалу, я би таки вибрав Моді 3
Фесон такої ж думки, я, звісно, за мультібіт, люблю жирный звук
Pathfinder
Member
Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Повідомлення

Radio Bay: 07.01.2025 17:32
Pathfinder
Домовся у Портитиві взяти під залог, або повернути упродовж 14 днів, сам послухай, я впевняти не бачу сенсу
Забіг я в саундмаг і послухав Ifi Zen Dac 2. Не почув сильної різниці з Г6, якась мінімальна різниця звичайно є але на рівні зовсім трошки. Навіть стрімінг фрі спотіфай проти 320кбс мп3 більше різниці як на мене. :shuffle:
Hotspur
Member

Повідомлення

Pathfinder: 19.01.2025 17:29Забіг я в саундмаг і послухав Ifi Zen Dac 2. Не почув сильної різниці з Г6, якась мінімальна різниця звичайно є але на рівні зовсім трошки. Навіть стрімінг фрі спотіфай проти 320кбс мп3 більше різниці як на мене.
я казав :D. радикально кращий ЦАП треба лише при безмежній детальності акустики чи навушників. у людей їх просто немає :lol:
Pathfinder
Member

Повідомлення

Hotspur: 19.01.2025 17:35
Pathfinder: 19.01.2025 17:29Забіг я в саундмаг і послухав Ifi Zen Dac 2. Не почув сильної різниці з Г6, якась мінімальна різниця звичайно є але на рівні зовсім трошки. Навіть стрімінг фрі спотіфай проти 320кбс мп3 більше різниці як на мене.
я казав :D. радикально кращий ЦАП треба лише при безмежній детальності акустики чи навушників. у людей їх просто немає :lol:
:( Тоді лишу поки як є. А як зкопитится шось будем тоді придивлятися.

І так, лише заради цікавості, DSD цап шось дає порівняно з звичайними цапами ?
Audioquest Dragonfly свисток за купу грошей, воно хоч вартує того ?
Radio Bay
Member

Повідомлення

Pathfinder: 19.01.2025 17:59DSD цап шось дає порівняно з звичайними цапами
Грає DSD :)
Pathfinder: 19.01.2025 17:59Audioquest Dragonfly свисток за купу грошей, воно хоч вартує того ?
Як свисток так, для використання і замість стаціонару імхо не має сенсу

Відправлено через 1 хвилину 53 секунди:
Pathfinder: 19.01.2025 17:29Забіг я в саундмаг і послухав Ifi Zen Dac 2
Не погано б було писати на чому, G5 з собою була?
Востаннє редагувалось 19.01.2025 18:18 користувачем Radio Bay, всього редагувалось 1 раз.
Pathfinder
Member

Повідомлення

Radio Bay: 19.01.2025 18:10
Pathfinder: 19.01.2025 17:29Забіг я в саундмаг і послухав Ifi Zen Dac 2
Не погано б було писати на чому
? Мак-Deezer-Zen DAC 2-Beyerdynamic 900 Pro X
Востаннє редагувалось 19.01.2025 18:20 користувачем Pathfinder, всього редагувалось 1 раз.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Pathfinder: 19.01.2025 18:18Мак-Deezer-Zen DAC 2-B900ProX
Навушники які?
tablestikus
Member

Повідомлення

Мені тут знадобилося в компі мати Type-C, то я купив не саму дешеву плату під нього і вибрав щоб був ще і Type-A. Дочекаюся ще божого югрін кабеля і заразом потестую як буде мій ресівер грати через ЮСБ в порівнянні з оптикою.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 19.01.2025 17:35радикально кращий ЦАП треба лише при безмежній детальності акустики чи навушників
iLoud Micro Monitor
Sennheiser HD560s
Достатньо, а не та дурка, що різниця буде лише на HD800 за $1500 :)
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 19.01.2025 19:46Достатньо, а не та дурка, що різниця буде лише на HD800 за $1500
не достатньо. це ілюзія ще раз кажу. менше ніж з 600 це все абсолютна маячня
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 19.01.2025 19:49не достатньо. це ілюзія ще раз кажу. менше ніж з 600 це все абсолютна маячня
Усім достатньо, а тобі, ні, так і кажи, мені недостатньо і поки не куплю Sennheiser HD800 або монітори Genelec або Neumann так ы буду сидіти на ASUS Xonar U7, бо у всіх інших ілюзія і тільки я знаю істину, тому ASUS Xonar U7 форева. Те що feson та lewerlin висловились що до різниці між цапами по Ютьюбe, то також ілюзія, в ни нема навушників по 1500 та якість Ютьюбу не може передати різницю. От зашквар фантазійний :)
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 19.01.2025 19:57Усім достатньо, а тобі, ні, так і кажи, мені недостатньо і поки не куплю Sennheiser HD800
не усім, тут уже 3 людини відписалось крім мене
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 19.01.2025 20:19не усім, тут уже 3 людини відписалось крім мене
Ти забув, що місцеве комьюніті - це мізерна частка загального комьюніті, де є будь-яка техніка і йде активне спілкування, де фантазійні припущення нікому не цікаві, та розглядається і обговорюється тільки особистий досвід:)

Відправлено через 26 хвилин 20 секунд:
До речі, от так спілкування і проходить, feson та lewerlin висловили свою думку, яка хоч і не співпадає з моіє, але то реальна їх суб'єктивна думка на базі іх досвіду, а не фантазії. Фантазії нікому на цікаві. От Pathfinder пішов та послухав. Я трохи здивований результатом, але то його думка і вона не фантазійна, а повністю реальна. Сам їх лоб в лоб не порівнював, але коли слухав Ifi Zen Dac, до речі на 770 баєрах, не пам'ятаю версію цього даку, то він грав на мій смак непогано, проте як Г5, але у інший час в мене дома на 650-тих ніяк але то порівняння цілком не коректне, бо різні навушники у різний час. Ну, не пішло та не пішло. Людина май змогу послухати та зробити особистий вибір. Тут би я дивився на Фііо та Шиіти, звісно з прослуховуванням, якщо є така можливість
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 19.01.2025 20:58Ти забув, що місцеве комьюніті - це мізерна частка загального комьюніті, де є будь-яка техніка і йде активне спілкування, де фантазійні припущення нікому не цікаві, та розглядається і обговорюється тільки особистий досвід:)
я переслухав з пару сотень навушників. різних. в різний час. і абсолютній більшості з них вистачає просто невеликого посилення (модного зараз ЮСБ свистка). а ЦАПи дороще 100 доларів при відсутності дорогої акустики чи навушників я в принципі рахую за викинуті гроші.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 19.01.2025 21:47а ЦАПи дороще 100 доларів при відсутності дорогої акустики чи навушників я в принципі рахую за викинуті гроші
Перший раз таке чую та це також не збігається із моїм досвідом, але маєш право на особисту думку
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 19.01.2025 22:11Перший раз таке чую та це також не збігається із моїм досвідом, але маєш право на особисту думку
я Beyerdynamic DT 990 Pro 250 ohm слухав від телефону без підсилення і вони навіть шось грали. Роль ЦАПів сильно переоцінена
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 19.01.2025 22:13Роль ЦАПів сильно переоцінена
Моя думка, шо цап встановлює та будує в цілому увесь малюнок звуку та визначає характер. Ти, хто стикався в використанням студійних мониторів для музики добре знають, що як грають монітори визначає цап, з одними на сміття, і іншими кайф. Послухай шось нормальне, а не Баєри з телефону, але може тобі того й вистачає, мабуть з ASUS Xonar U7 і не велика різниця, але маєш право на свою думку, яка не збігається з загальною практикою, бо навіть тут хтось міняв Г5 на молодші Шііти колись, та було повне вау, а то дуже початковий рівень
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 19.01.2025 22:39бо навіть тут хтось міняв Г5 на молодші Шііти колись, та було повне вау, а то дуже початковий рівень
а треба знайти друга васю і зробити сліпе прослуховування.

Упередження переконань - Ефект, коли оцінка логічності і сили аргументу засновується на тому, чи вірить людина у висновок (наскільки правильним він їй видається).

Упередження дослідника або упередження очікування - Тенденція дослідників вірити, підтверджувати та публікувати дані, які узгоджуються з їхніми очікуваннями щодо дослідження, та не вірити, відкидати або принижувати значущість відповідних даних, які суперечать їхнім очікуванням від дослідження.

Ефект Земмельвейса - Тенденція відкидати нові докази, що суперечать парадигмі.

люди які придумали сліпе прослуховування читали стільки ж книжок психології скільки я :rotate:
lewerlin
Member

Повідомлення

Hotspur: 19.01.2025 21:47я переслухав з пару сотень навушників. різних. в різний час. і абсолютній більшості з них вистачає просто невеликого посилення (модного зараз ЮСБ свистка). а ЦАПи дороще 100 доларів при відсутності дорогої акустики чи навушників я в принципі рахую за викинуті гроші.
Я вище згадував цікавий тест Г6 проти Лижі. Тест абсолютно не холіварний, власнику Г6 цікаво було послухати вуха(Профільні Фокали і 569ті сенхи, на руках були обидві пари), мені - г6 "не в магазині". І так як АйТі відділ трохи прохідний двір в процес втягнулись люди, котрі музику хіба в машині слухають і то радіо. І були без поняття, що за вуха і куди тикаються(ну за Фокали чули, бо в лакшері комплектацію Пижиків йшла така акустика).
Різницю між Лижею і Г6 чули всі без винятку. Всі. І не на користь Г6, тобто, це не те, що рівняти ЗК з дефолт андроїдом, де все очевидно і типу "глухий би почув".
Відколи в мене з'явились перші більш менш вуха(SRH240A), я не чув жодного разу, аби дві різні дірки грали однаково. Про краще-гірше можна було сперечатись, але не про те, що таки по різному.
Відповісти