Блогер показав, на що здатна GeForce RTX 5090 у Cyberpunk 2077 з DLSS 4

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
dead_rat
Member

Повідомлення

Enjthesilence
Я ж кажу, легенди про страждання на шоссері розповідають ті, хто ніасіліл налаштувати такі прості речі. Здавалося б висоту і положення сідла, висоту довжину виноса і ширину руля. Але 80% ніасілілі.
Чомусь в мене нічого не боліло навіть після 250 км навкруги міста.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

dead_rat: 19.01.2025 17:16 Enjthesilence
Я ж кажу, легенди про страждання на шоссері розповідають ті, хто ніасіліл налаштувати такі прості речі.
що там треба налаштувати окрім сідла? без заміни комплектуючих, дякую
kairo
Member

Повідомлення

Я ж кажу, легенди про страждання на шоссері розповідають ті, хто ніасіліл налаштувати такі прості речі.
400 км за 26 годин.
спойлер
Screenshot 2025-01-19 172023.jpg
Востаннє редагувалось 19.01.2025 17:20 користувачем kairo, всього редагувалось 1 раз.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Я ж кажу, легенди про страждання на шоссері розповідають ті, хто ніасіліл налаштувати такі прості речі. Здавалося б висоту і положення сідла, висоту довжину виноса і ширину руля. Але 80% ніасілілі.
ой, зараз мені шосер буде розповідати про висоту і нахил руля, давай про змінний винос ще і річ будь ласка. все закінчили, маестро
Hotspur
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 19.01.2025 17:17що там треба налаштувати окрім сідла?
обмотку і висоту руля педалі довжину шатунів. сідло в принципі міняти. сідла дуже індивідуальні
Востаннє редагувалось 19.01.2025 17:19 користувачем Hotspur, всього редагувалось 1 раз.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 19.01.2025 17:18
:super:
Востаннє редагувалось 19.01.2025 17:23 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
dead_rat
Member

Повідомлення

ой, зараз мені шосер буде розповідати про висоту і нахил руля, давай про змінний винос ще і річ будь ласка. все закінчили, маестро
Комплексуєш? Чи чого гориш?
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Hotspur: 19.01.2025 17:19
Enjthesilence: 19.01.2025 17:17що там треба налаштувати окрім сідла?
обмотку і висоту руля педалі довжину шатунів. сідло в принципі міняти. сідла дуже індивідуальні
я ж написав, що байк то не мій. змінювати винос, шатуни і сідло під себе я не мав змоги, лише висоту, нахил і трохи барана покрутити. але я впевнений на 100%, що підігнавши це все ідеально під себе ніколи шосер не буде комфорнтіше за нормальний мтб

Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
dead_rat: 19.01.2025 17:20

Комплексуєш? Чи чого гориш?
з чого ти взяв? ти мене веселиш от і все) продовжуй розповідати про майстерність шосейного велоспорту.
dead_rat
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 19.01.2025 17:22 з чого ти взяв? ти мене веселиш от і все) продовжуй розповідати про майстерність шосейного велоспорту.
Ну от гориш, але чого? Ну от переходиш на завуальовані образи суміжного виду спорту… Слаба позиція
Enjthesilence
Member

Повідомлення

dead_rat: 19.01.2025 17:29
Enjthesilence: 19.01.2025 17:22 з чого ти взяв? ти мене веселиш от і все) продовжуй розповідати про майстерність шосейного велоспорту.
Ну от гориш, але чого? Ну от переходиш на завуальовані образи суміжного виду спорту… Слаба позиція
не вигадуй)) та чому завуальовані? я відкрито кажу, що велотрико з памперсом і бриті ноги визивають у мене посмішку, хоча я поважаю монстрів, які маслають сотні км за раз, тут все відверто без негативу))
я лише почав з того що шосейні вельчики - оверпрайс, не розумію з чого мідл і топ шосери коштують як мідл і топ підвіси. це все)
dead_rat
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 19.01.2025 17:37
dead_rat: 19.01.2025 17:29
не вигадуй)) та чому завуальовані? я відкрито кажу, що велотрико з памперсом і бриті ноги визивають у мене посмішку, хоча я поважаю монстрів, які маслають сотні км за раз, тут все відверто без негативу))
я лише почав з того що шосейні вельчики - оверпрайс, не розумію з чого мідл і топ шосери коштують як мідл і топ підвіси. це все)
Давай поясню: велотрико з памперсом це комфорт, відведення поту, зручне перемішення по сідлу і не затікання проміжності, зе віндстоппер щоб вітер не продував. МТБ так само одягають шорти з памперсом.
Бриті ноги це просто естетично.
Історично шоссери вміють крутити педалі, МТБшніки вміють крутити руль.

Топ шоссери так само коштують як МТБ, бо вцілому виготовлення амортизатору не особливо складніше за виготовлення карбонових деталей, а все інше майже однакове. Ну і попит менше, то партії менші.
Plush_Dragon
Member

Повідомлення

VolandInferno: 18.01.2025 17:15 Цікаво, який відсоток від тих, у кого тут так пече від DLSS4, MFG, Reflex2 і тп реально придбають собі вк 5000 серії)
Та майже ніякий відсоток.
Тому що більшість в темах по Нвідії це адепти лізи сучки. Пора вже звикнути до цього та до тих обіженок.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

dead_rat: 19.01.2025 17:49
Enjthesilence: 19.01.2025 17:37

Давай поясню: велотрико з памперсом це комфорт, відведення поту, зручне перемішення по сідлу і не затікання проміжності, зе віндстоппер щоб вітер не продував. МТБ так само одягають шорти з памперсом.
Бриті ноги це просто естетично.
Історично шоссери вміють крутити педалі, МТБшніки вміють крутити руль.

Топ шоссери так само коштують як МТБ, бо вцілому виготовлення амортизатору не особливо складніше за виготовлення карбонових деталей, а все інше майже однакове. Ну і попит менше, то партії менші.
Я знаю для чого памперси, йоу) Ніхто з екстрім мтб не вдягає памперс, бо там не крутять педалі сидячи на дальняк, розумієш?) є 2 карбовані велики, з карбованими колесами, тільки один має систему амортизаціїї, шарнірни, підвіски і повір нормального рівня вилка чи аморт з різними налаштуваннями компресії і вісдкоку, складніші і дорожчі за виготовлення карбовонної рами, тут взагалі смішне порівняння, а коштують такі байки однаково) я про це кажу.
s1nedus
Member

Повідомлення

Вот это вас тут прорвало на велики :lol:
Reverse_rain
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 19.01.2025 18:54
Я знаю для чого памперси, йоу) Ніхто з екстрім мтб не вдягає памперс, бо там не крутять педалі сидячи на дальняк, розумієш?) є 2 карбовані велики, з карбованими колесами, тільки один має систему амортизаціїї, шарнірни, підвіски і повір нормального рівня вилка чи аморт з різними налаштуваннями компресії і вісдкоку, складніші і дорожчі за виготовлення карбовонної рами, тут взагалі смішне порівняння, а коштують такі байки однаково) я про це кажу.
Слухайте, сам полюбляю покататися на велу, поважаю кожного райдера, будь то шоссер чи мтб-шник, дешман велик чи за кілька тисяч... Я розумію що обговроення дуже цікаве, але може все ж краще перейдете до тематичної гілки форуму?
Вело овери
viewtopic.php?f=16&t=69888&start=22980
Так, можливо хтось не знав, є тут і велоспільнотка.

А то щось відеокарти перетворились на велосипеди, вентилятори на групсети, а радіатори на карбонові рами))
Навіть не знаю з чим порівнювати голені ноги))
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Reverse_rain: 19.01.2025 22:06
Enjthesilence: 19.01.2025 18:54
Слухайте, сам полюбляю покататися на велу, поважаю кожного райдера, будь то шоссер чи мтб-шник, дешман велик чи за кілька тисяч... Я розумію що обговроення дуже цікаве, але може все ж краще перейдете до тематичної гілки форуму?
Вело овери
viewtopic.php?f=16&t=69888&start=22980
Так, можливо хтось не знав, є тут і велоспільнотка.

А то щось відеокарти перетворились на велосипеди, вентилятори на групсети, а радіатори на карбонові рами))
Навіть не знаю з чим порівнювати голені ноги))
це правильно, перепрошую за флуд))
Victor Butko
Member

Повідомлення

dead_rat: 19.01.2025 10:22 Воно на 75ʼ телеке маштабоване в 4к виглядає вполнє ок.
75" 4К телек це ще гірше ніж 32" 1080р телек. Там взагалі пікселі з декількох метрів неозброїним оком видно. Щільність пікселів 58 ppi. Про який апскейлінг взагалі мова... Там натуральна матриця - суцільне мило.
dead_rat
Member

Повідомлення

Victor Butko: 19.01.2025 22:45
dead_rat: 19.01.2025 10:22 Воно на 75ʼ телеке маштабоване в 4к виглядає вполнє ок.
75" 4К телек це ще гірше ніж 32" 1080р телек. Там взагалі пікселі з декількох метрів неозброїним оком видно. Щільність пікселів 58 ppi. Про який апскейлінг взагалі мова... Там натуральна матриця - суцільне мило.
Штош, значить у вас хороший зір.
Мені пікселі не видно.
Victor Butko
Member

Повідомлення

dead_rat: 19.01.2025 22:58
Victor Butko: 19.01.2025 22:45
Штош, значить у вас хороший зір.
Мені пікселі не видно.
Я вас запевняю, у вас теж нормальний зір, і будь-який телек 75" 8к це доведе за пару хвилин. ;)
А ваш телек це більше для якогось бару, наприклад, де дивитись його будуть з 5-10 метрів крізь бокал пива.
Відповісти