Так на нормальному шосіку їздили чи ні?Hotspur: ↑ 19.01.2025 16:41ну ти ж знаєш краще мене що в мене за велосипед. ти взагалі як в приміщення заходиш тобі корона не заважає ? мені здається заважає сильно. ні, в мене велосипед сильно інший після апгрейду. і ні, він не коштує 1000kairo: ↑ 19.01.2025 16:20Ось ваш гревел за 1к.
Останні статті і огляди
Новини
Блогер показав, на що здатна GeForce RTX 5090 у Cyberpunk 2077 з DLSS 4
-
kairo
Member
-
VolandInferno
Member
Жупан DLSS вже й у ровери вбудував..?)
-
kairo
Member
-
Enjthesilence
Member
та йой, шо там ржавого може бути і ушатаного на вельчику без підвіски з фрігідкою? Гальма обслужити, почистити трансмісію на крайняк змінити цепок? я тебе прошу, я ще розумію підвіс брати бу, там вельчік під хвоста отримував і дійсно обслуговування дороге як і расходникиdead_rat: ↑ 19.01.2025 16:37Новий дешевший, щоб не перебирати, не міняти ушатане, відшкрібати іржу…
І це з веліка якому було менше 3 років.
Відправлено через 3 хвилини 18 секунд:
ну в принципі, вже є сучасна підвіска, яка сама налаштовуюється під час їзди, навіть аналог абс на вельчику існує)) ну і якби електровельчіки - це той самий длсс, наче їздиш на вельчіку, а кайф від маслання за тебе робить асістент)
-
kairo
Member
Та й шосіка важко ушатати, на відмінну від МТБ, де через пісок обвіс рахуй що розходнік. Я взагалі більшість сервісних робіт сам провожу, там їх все одно небагато. Тільки вилку МТБ відправляв на сервіс.Enjthesilence: ↑ 19.01.2025 16:49та йой, шо там ржавого может бути і ушатаного на вельчику без підвіски з фрігідкою? Гальма обслужити, почистити трансмісію на крайняк змінити цепок? я тебе прошу, я ще розумію підвіс брати бу, там вельчік під хвоста отримував і дійсно обслуговування дороге як і расходникиdead_rat: ↑ 19.01.2025 16:37
Новий дешевший, щоб не перебирати, не міняти ушатане, відшкрібати іржу…
І це з веліка якому було менше 3 років.
-
dead_rat
Member
А ви пропустили? Вже велокомпи огого пішли, пара років і можна бути на них грати в Курвака поки крутиш кудись.
-
kairo
Member
dead_rat: ↑ 19.01.2025 16:55А ви пропустили? Вже велокомпи огого пішли, пара років і можна бути на них грати в Курвака поки крутиш кудись.
- спойлер
-
dead_rat
Member
Я ж кажу про свій власний досвід.Enjthesilence: ↑ 19.01.2025 16:52 та йой, шо там ржавого може бути і ушатаного на вельчику без підвіски з фрігідкою?
Підшипники стакану і каретки, трохи підседіл, ще вся рама була плівкою оклеєна щоб її, всю трансміссію перебрати і почистити, всі троси з рубашками поміняти, при пересилці зламалася задня перекидка ще її замінити. Ціпок то ясна справа відразу у сміття.
З урахуванням часу новий був би дешевше.
Востаннє редагувалось 19.01.2025 17:01 користувачем dead_rat, всього редагувалось 1 раз.
-
Enjthesilence
Member
хех, я намагався якось обслужити свого підвіса, але шарніри, вилка, аморт, купа ключів банально щоб розібрати мою вилку, яких не існує аналогів і вони коштують грошей, краще відправити раз на сезон на нормальне ТО, так трохи дорого, але воно того вартує. я купляв бв підвіс, головне це цілісніть рами і наявність запчастин для підвіски, все. типу брати байк, який в магазі 7 баксів коштує, коли можна купити з рук такий за 3-4 к з доками, чому б ні? а з шосіком взагалі проблем не бачу, чому там ломатись?kairo: ↑ 19.01.2025 16:54Та й шосіка важко ушатати, на відмінну від МТБ, де через пісок обвіс рахуй що розходнік. Я взагалі більшість сервісних робіт сам провожу, там їх все одно небагато. Тільки вилку МТБ відправляв на сервіс.Enjthesilence: ↑ 19.01.2025 16:49
та йой, шо там ржавого может бути і ушатаного на вельчику без підвіски з фрігідкою? Гальма обслужити, почистити трансмісію на крайняк змінити цепок? я тебе прошу, я ще розумію підвіс брати бу, там вельчік під хвоста отримував і дійсно обслуговування дороге як і расходники
Відправлено через 1 хвилину 29 секунд:
щось не дуже дорого, перебрати і почистити трансмісію можна власноруч, рубашки і троси - копійки, ну перекидка зламалась це неприємно, але якщо це на AXS якийсь (а це не блютук, бо згадувались тросики) то щось не розумію за який прайс ти брав цей бв, коли новий дешевшеdead_rat: ↑ 19.01.2025 16:59Я ж кажу про свій власний досвід.Enjthesilence: ↑ 19.01.2025 16:52 та йой, шо там ржавого може бути і ушатаного на вельчику без підвіски з фрігідкою?
Підшипники стакану і каретки, трохи підседіл, ще вся рама була плівкою оклеєна щоб її, всю трансміссію перебрати і почистити, всі троси з рубашками поміняти, при пересилці зламалася задня перекидка ще її замінити.
Востаннє редагувалось 19.01.2025 17:01 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotspur
Member
я їздив на дорогих шосерах і вони мені не подобаються як классkairo: ↑ 19.01.2025 16:42Так на нормальному шосіку їздили чи ні?
-
Enjthesilence
Member
взагалі не розумію прикола в шосерах з нашими дорогами) посадка незручна, жопу натира, руки відбиває, так накат непоганий, це всеHotspur: ↑ 19.01.2025 17:01я їздив на дорогих шосерах і вони мені не подобаються як классkairo: ↑ 19.01.2025 16:42Так на нормальному шосіку їздили чи ні?
-
dead_rat
Member
Enjthesilence
Умовно той бв був ~850, десь 100-150 на розхідники і цілі вихідні якщо не більше колупався, особливо прокляв відтирання плівки з рами.
Тому новий за 1500 мав сенс.
Відправлено через 1 хвилину 9 секунд:
2. Вчіться налаштовувати посадку, тоді нічого не натира
3. Швидкість зовсім інша, враження зовсім інші
Умовно той бв був ~850, десь 100-150 на розхідники і цілі вихідні якщо не більше колупався, особливо прокляв відтирання плівки з рами.
Відправлено через 1 хвилину 9 секунд:
1. В мене є дорогиEnjthesilence: ↑ 19.01.2025 17:03взагалі не розумію прикола в шосерах з нашими дорогами) посадка незручна, жопу натира, руки відбиває, так накат непоганий, це всеHotspur: ↑ 19.01.2025 17:01 я їздив на дорогих шосерах і вони мені не подобаються як класс
Востаннє редагувалось 19.01.2025 17:06 користувачем dead_rat, всього редагувалось 1 раз.
-
kairo
Member
Підшипники стакану навіть на новому велі за рік два ушатуються через те, що туди затікає вода під час дощу, тут нічого не поробиш. Але можна спокійно їздити доки не почне хрустіти при повороті руля. В мене інтегровані кабелі, то це геморой звісно. А так, навіть на 5 річному шосіку зазвичай нема чого перебирати.dead_rat: ↑ 19.01.2025 16:59 Я ж кажу про свій власний досвід.
Підшипники стакану і каретки, трохи підседіл, ще вся рама була плівкою оклеєна щоб її, всю трансміссію перебрати і почистити, всі троси з рубашками поміняти, при пересилці зламалася задня перекидка ще її замінити. Ціпок то ясна справа відразу у сміття.
Відправлено через 2 хвилини 5 секунд:
Це як спортивне авто після звичайного щоденного автомобіля. Та й їздити де на ньому в нас вистачає. Не Німеччина звісно, але все одно.Enjthesilence: ↑ 19.01.2025 17:03взагалі не розумію прикола в шосерах з нашими дорогами) посадка незручна, жопу натира, руки відбиває, так накат непоганий, це всеHotspur: ↑ 19.01.2025 17:01 я їздив на дорогих шосерах і вони мені не подобаються як класс
-
Hotspur
Member
в мене проблема з дорогами і авто. бо асфальт поганий а авто керуються д.....ми які в принципі мають бути в стаціонарі психіатрії. про посадку і все інше - це настроїти можнаEnjthesilence: ↑ 19.01.2025 17:03взагалі не розумію прикола в шосерах з нашими дорогами) посадка незручна, жопу натира, руки відбиває, так накат непоганий, це все
-
kairo
Member
В нас подібне і в Карпатах є, але то ж треба мати хорошу фізуху для подібних наборів.dead_rat: ↑ 19.01.2025 17:04 От рай для шоссіка
-
Hotspur
Member
до 1 вантажівки або великої ями. люди не вміють цим керуватиdead_rat: ↑ 19.01.2025 17:04Швидкість зовсім інша, враження зовсім інші
-
Enjthesilence
Member
Мені сама посадка не подобається, та й на вельчику я пригаю і катаю з гори, по сходинками і тд, більшу частину стоячи) Повчіть мене налаштовувати посадку, ойdead_rat: ↑ 19.01.2025 17:04 Enjthesilence
Відправлено через 1 хвилину 9 секунд:1. В мене є дорогиEnjthesilence: ↑ 19.01.2025 17:03
взагалі не розумію прикола в шосерах з нашими дорогами) посадка незручна, жопу натира, руки відбиває, так накат непоганий, це все
-
dead_rat
Member
Набирав максимум 4000 метрів на день.kairo: ↑ 19.01.2025 17:08В нас подібне і в Карпатах є, але то ж треба мати хорошу фізуху для подібних наборів.dead_rat: ↑ 19.01.2025 17:04 От рай для шоссіка
А це так, горка на 650 метрів. Але дуже красива.
Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
Соромно визнати, що не розібралися з посадкою? Та ніхто не критикує, всі там булиEnjthesilence: ↑ 19.01.2025 17:09 Мені сама посадка не подобається, та й на вельчику я пригаю і катаю з гори, по сходинками і тд, більшу частину стоячи) Повчіть мене налаштовувати посадку, ой
-
kairo
Member
Я на свому вбитому Спеші із 25мм сліками, їздив і по ушатаній бруківці і навіть по піску.Hotspur: ↑ 19.01.2025 17:08до 1 вантажівки або великої ями. люди не вміють цим керуватиdead_rat: ↑ 19.01.2025 17:04Швидкість зовсім інша, враження зовсім інші
-
Enjthesilence
Member
ну що там налаштовувати? ахах, друже це не підвіс, де важливий винос, сег підвіски і річ. звичайно я не налаштовував шосер під себе, бо він не мій, так моєї ростовки і людина схожої комплекції, але камон, здвинути сідушку вперед, чи назад і відрегулювати по висоті - це неймовірні знання, так) не треба зараз розпоівдати про комфортність їзди на шосері без підвіски, дякую) я розумію його плюси, вонт беззаперечні, але це не про комфорт. Теж саме з мотоциклами, стріт нейкед набагато зручніший за спорт байк.dead_rat: ↑ 19.01.2025 17:10Набирав максимум 4000 метрів на день.kairo: ↑ 19.01.2025 17:08
В нас подібне і в Карпатах є, але то ж треба мати хорошу фізуху для подібних наборів.
А це так, горка на 650 метрів.
Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:Соромно визнати, що не розібралися з посадкою? Та ніхто не критикує, всі там булиEnjthesilence: ↑ 19.01.2025 17:09 Мені сама посадка не подобається, та й на вельчику я пригаю і катаю з гори, по сходинками і тд, більшу частину стоячи) Повчіть мене налаштовувати посадку, ой