Киберпанк уже давно играбельный на всех максимальных настройках в 4k. Врубаешь DLSS и получаешь 100+ FPS. На фреймген и прочее масштабирование гонят только те, кто этого никогда не пробовал, или владельцы мониторов FullHD, где само-собой будет мыло. На 2к, а уже тем более на 4к все играется прекрасно.s1nedus: ↑ 18.01.2025 19:50 Я не понимаю, зачем вы в игре, в которой добавили кучу технологий чтобы показать что это возможно, выкручивает все на максимум... 4к, трассировки пути, тени, лучи и все на максимум. И мучаться на 20 ФПС, может не стоит все наваливать и страдать...
Зачем вы смотрите на тесты в 30 ФПС на 5090 и плачет что все плохо и 5090 какашка, вы и и в жизни выкручивает на своих 3090 и 4090 эти же настройки и играете в 5-20 ФПС? Что же нет столько плача в обзорах про предыдущие поколения флагманов. Или вы хотели чтобы у 4090 было 20 ФПС, а у 5090 - 100?
Все говорят что cp2077 это полигон демонстрации технологий...
Вон будет у вас на условной bg3 не 150, а 240 фпс в 4к в нативе без всяких генераторов и апскейлов вам и тут не угодишь?
Останні статті і огляди
Новини
Блогер показав, на що здатна GeForce RTX 5090 у Cyberpunk 2077 з DLSS 4
-
momart
Junior
-
Keyser Soze
Member
Жаль, что автор видео не поставил разрешение FullHD для теста в нативе. В этом разрешении можно было бы точно определить разницу в производительности между, например, 4090 и 5090 и т.д.
-
Dynamite
Member
Кстати, ролик до сих пор не заблокирован. А ведь куртка вполне могла.....
-
Creature4O
Member
Все дуже просто: Людина яка виклала 2к зелені за 5090, хоче знати, що заплатила не за DLSS та FG, а реально за ігрове топове залізо.s1nedus: ↑ 18.01.2025 19:50 Я не понимаю, зачем вы в игре, в которой добавили кучу технологий чтобы показать что это возможно, выкручивает все на максимум... 4к, трассировки пути, тени, лучи и все на максимум. И мучаться на 20 ФПС, может не стоит все наваливать и страдать...
Зачем вы смотрите на тесты в 30 ФПС на 5090 и плачет что все плохо и 5090 какашка, вы и и в жизни выкручивает на своих 3090 и 4090 эти же настройки и играете в 5-20 ФПС? Что же нет столько плача в обзорах про предыдущие поколения флагманов. Или вы хотели чтобы у 4090 было 20 ФПС, а у 5090 - 100?
Вон будет у вас на условной bg3 не 150, а 240 фпс в 4к в нативе без всяких генераторов и апскейлов вам и тут не угодишь?
Уявіть собі, що Ви купуєте якесь дорогуще атво по типу мазератті чи бентлі. Вам ставлять в салоні фейковий спідометр який показує втричі більшу швидкість і стереосистему яка видає муркотіння двигуна. А насправді авто має двигун від шкоди і їде максимум 80км\ч жеручи при цьому 600 літрів пального на 100 кілометрів.
І де тепер буде Ваше "зачєм всьо вправа?"
-
kairo
Member
По сирій продуктивності і так все зрозуміло +-30%. Точніше буде відомо, коли вийдуть огляди, які оприлюднять за тиждень до поступлення карт в продаж. Там все точно можна буде подивитись. Конкурентів все одно немає. Інтрига лише в тому, які будуть реальні ціни.Creature4O: ↑ 18.01.2025 23:06 Все дуже просто: Людина яка виклала 2к зелені за 5090, хоче знати, що заплатила не за DLSS та FG, а реально за ігрове топове залізо.
На рахунок 5090, Хуанг явно впевнений в тому, що огляди будуть позитивними. Натомість ембарго на публікацію оглядів 5080 до самого початку продажів, явно говорить про те, що Нвідія очікує більш прохолодний прийом субфлагмана.
Відправлено через 2 хвилини 57 секунд:
То ж автор все сам розповів. Йому навіть назву відео сказали змінити. А так, нічого сенсаційного ми все одно не побачили.Dynamite: ↑ 18.01.2025 22:56 Кстати, ролик до сих пор не заблокирован. А ведь куртка вполне могла.....
Востаннє редагувалось 18.01.2025 23:22 користувачем kairo, всього редагувалось 1 раз.
-
dead_rat
Member
Давай так, коли купуєш найтоповішу відяху в світі за 2к+ баксів, то очікуєш що гра пʼятирічної давнини такі полетить на максималках, а не слайд шоуs1nedus: ↑ 18.01.2025 19:50 Я не понимаю, зачем вы в игре, в которой добавили кучу технологий чтобы показать что это возможно, выкручивает все на максимум... 4к,
-
s1nedus
Junior
Если за +30 к цене я получу +30 к скорости, а на спец автобане +100, я очень согласен, пусть на тот аатобан и не пускают старые автоCreature4O: ↑ 18.01.2025 23:06Все дуже просто: Людина яка виклала 2к зелені за 5090, хоче знати, що заплатила не за DLSS та FG, а реально за ігрове топове залізо.s1nedus: ↑ 18.01.2025 19:50 Я не понимаю, зачем вы в игре, в которой добавили кучу технологий чтобы показать что это возможно, выкручивает все на максимум... 4к, трассировки пути, тени, лучи и все на максимум. И мучаться на 20 ФПС, может не стоит все наваливать и страдать...
Уявіть собі, що Ви купуєте якесь дорогуще атво по типу мазератті чи бентлі. Вам ставлять в салоні фейковий спідометр який показує втричі більшу швидкість і стереосистему яка видає муркотіння двигуна. А насправді авто має двигун від шкоди і їде максимум 80км\ч жеручи при цьому 600 літрів пального на 100 кілометрів.
А по вашему примеру все норм если я пересаживаясь с авто которое ехало 50 и меньше и мотором от мопеда хоть и жрало меньше, мне пофиг на то топливо, купив авто заправить его я смогу без проблем))
Отправлено спустя 3 минуты 16 секунд:
Так на карте прошлого года тоже слайд-шоу и на двухлетней тоже, новая не вывозит и это не проблема карты.dead_rat: ↑ 18.01.2025 23:19Давай так, коли купуєш найтоповішу відяху в світі за 2к+ баксів, то очікуєш що гра пʼятирічної давнини такі полетить на максималках, а не слайд шоуs1nedus: ↑ 18.01.2025 19:50 Я не понимаю, зачем вы в игре, в которой добавили кучу технологий чтобы показать что это возможно, выкручивает все на максимум... 4к,
Вы ещё в 8к запускайте игры и удивитесь что их видюхи тоже не вытягивают
-
kairo
Member
Що саме мав зробити Хуанг, вродити карту із магічною архітектурою, яка буде втричі швидше за 4090? Ну серйозно. Навіть в Дум 1993-го року можна додати візуальні ефекти, які поставлять на коліна будь яку відеокарту. 5090 вийшла такою, якою її можна було реалізувати в даних реаліях. Це все ниття типу провал і тому подібне вже банально нудно читати.dead_rat: ↑ 18.01.2025 23:19 Давай так, коли купуєш найтоповішу відяху в світі за 2к+ баксів, то очікуєш що гра пʼятирічної давнини такі полетить на максималках, а не слайд шоу
Востаннє редагувалось 18.01.2025 23:28 користувачем kairo, всього редагувалось 1 раз.
-
dead_rat
Member
s1nedus
Це ж проблема, 4к монітори вже давно стандартб а топові відяхи за всі гроші світу не можуть у 4к геймінг.
То нащо вони потрібні? Купити консоль і мати ті самі 30 фпс та і графон не сильно гірший вже
Відправлено через 55 секунд:
Це ж проблема, 4к монітори вже давно стандартб а топові відяхи за всі гроші світу не можуть у 4к геймінг.
То нащо вони потрібні? Купити консоль і мати ті самі 30 фпс та і графон не сильно гірший вже
Відправлено через 55 секунд:
Та ви можете йому поклонятися, питань немаkairo: ↑ 18.01.2025 23:26Що саме мав зробити Хуанг, вродити карту із магічною архітектурою, яка буде втричі швидше за 4090? Ну серйозно. Навіть в Дум 1993-го року можна додати візуальні ефекти, які поставлять на коліна будь яку відеокарту.dead_rat: ↑ 18.01.2025 23:19 Давай так, коли купуєш найтоповішу відяху в світі за 2к+ баксів, то очікуєш що гра пʼятирічної давнини такі полетить на максималках, а не слайд шоу
-
kairo
Member
З чого ви рішили, що я будь кому поклоняюсь? Навіщо ця демагогія?dead_rat: ↑ 18.01.2025 23:27 Та ви можете йому поклонятися, питань нема
-
Alex646
Member
Ну, а шо можна було очікувати? Можливості кремнію вичерпуються. Нові техпроцеси завозят не часто. Приріст можна забезпечувати лише жором, милом або новою архітектурою. З архітектурою біда-біда. Тому і залишаються мило та жор.
-
dead_rat
Member
Це ж ви вискочили захищати Хуанга з його 28 реальними фпс. Питаєте що йому робить? Ну наприклад сказати ігроробам, що часи в +50% продуктивності щороку закінчилися і час писати ігри під існуюче залізо.kairo: ↑ 18.01.2025 23:29З чого ви рішили, що я будь кому поклоняюсь? Навіщо ця демагогія?dead_rat: ↑ 18.01.2025 23:27 Та ви можете йому поклонятися, питань нема
Відправлено через 35 секунд:
Alex646: ↑ 18.01.2025 23:32 Ну, а шо можна було очікувати? Можливості кремнію вичерпуються. Нові техпроцеси завозят не часто. Приріст можна забезпечувати лише жором, милом або новою архітектурою. З архітектурою біда-біда. Тому і залишаються мило та жор.
Але фанати Хуанга на цю правду ображаються
-
SergN
Member
Очікування - то персональна річ, можна очікувати, що вона хакне всі паролі пентагону чи ж криптовалюти, але до реальності це слабо стосується.dead_rat: ↑ 18.01.2025 23:19Давай так, коли купуєш найтоповішу відяху в світі за 2к+ баксів, то очікуєш що гра пʼятирічної давнини такі полетить на максималках, а не слайд шоу
Але дивно спостерігати за такими аргументами, коли в ньому основні претензії - виробнику заліза, який запропонував найпотужніше в своїй сфері, при цьому не те, що вище, а навіть еквівалентне ще ніхто не зміг на поточний момент. Але ніяк не можуть видавити з себе претензію криворуким писакам коду тієї гри, яка навіть на найпотужнішому залізі, що вийде через 5 років, не вдовольняє споживача. Просто нонсенс. Ну якщо у мене немає заліза (і без шансів купити навіть за всі гроші світу), на якому я запущу певну софтіну в потрібній для цього швидкості, то навіщо мені купувати ту софтіну?
-
s1nedus
Junior
Вы скрины dlls 4 видели? Нет там мылаAlex646: ↑ 18.01.2025 23:32 Ну, а шо можна було очікувати? Можливості кремнію вичерпуються. Нові техпроцеси завозят не часто. Приріст можна забезпечувати лише жором, милом або новою архітектурою. З архітектурою біда-біда. Тому і залишаються мило та жор.
-
dead_rat
Member
На Перформанс мило видно навіть в 4к навіть очкарику як я. З Quality нормальноs1nedus: ↑ 18.01.2025 23:36Вы скрины dlls 4 видели? Нет там мылаAlex646: ↑ 18.01.2025 23:32 Ну, а шо можна було очікувати? Можливості кремнію вичерпуються. Нові техпроцеси завозят не часто. Приріст можна забезпечувати лише жором, милом або новою архітектурою. З архітектурою біда-біда. Тому і залишаються мило та жор.
-
Alex646
Member
Роздивлятися скріни контрольованих витоків? Ви серйозно?s1nedus: ↑ 18.01.2025 23:36 Вы скрины dlls 4 видели? Нет там мыла
-
s1nedus
Junior
Вы ещё скажите их фотошопятAlex646: ↑ 18.01.2025 23:38Роздивлятися скріни контрольованих витоків? Ви серйозно?s1nedus: ↑ 18.01.2025 23:36 Вы скрины dlls 4 видели? Нет там мыла
-
kairo
Member
Ви явно не можете зрозуміти сенс, того, що я написав. Мабуть дуже складно вийшло.Це ж ви вискочили захищати Хуанга
У вас якесь підліткове уявлення про світ навколо. Яке відношення має Хуанг до ігроробів? Типу ви так все собі уявляєте, що він набирає кожну студію і дає їм настанови, що з сьогоднішнього дня всі мають робити оптимізовані продукти. А якщо не будуть, то він їх особисто покарає! Більше того, плювати Хуангу на те, що там і як роблять ігророби, бізнес ігрових карт давно вже став нішевим для Нвідії. І це ми не говоримо про нинішній стан ринку, де один конкурент відмовився від розробки топового сегменту відеокарт, а другий Інтел.Ну наприклад сказати ігроробам, що часи в +50% продуктивності щороку закінчилися і час писати ігри під існуюче залізо.
-
dead_rat
Member
ААА тайтли розробляються у тісному співробітництві ігродєлів і НВ. Тим більш розробка ігрових двіжків, по факту вижив лише Unreal engine. В світі усього з десяток великих фірм розробників і вони і так в регулярному контакті з НВ.kairo: ↑ 18.01.2025 23:41
У вас якесь підліткове уявлення про світ навколо. Яке відношення має Хуанг до ігроробів?
Так що, так, я маю право очікувати нормальне співробітництво.
-
s1nedus
Junior
А то вас как послушать, так за углом стоит трушний салон Бентли где за те же деньги продается оригинал который 200 едет или есть вариант купить Жигули которые поедут 80 за треть цены от той что купил я. Так нет если Бентли едет 80, а старенький х5 едет 50 за 70% от цены Бентли (а ваш хюндай акцент 10км/ч) то покупка Бентли вполне норм. Да и не стоит в них всех грузить пару тонн цемента в виде трассировки пути и т.п. . Глядишь и поедут не 80 а 200+Creature4O: ↑ 18.01.2025 23:06Все дуже просто: Людина яка виклала 2к зелені за 5090, хоче знати, що заплатила не за DLSS та FG, а реально за ігрове топове залізо.s1nedus: ↑ 18.01.2025 19:50 Я не понимаю, зачем вы в игре, в которой добавили кучу технологий чтобы показать что это возможно, выкручивает все на максимум... 4к, трассировки пути, тени, лучи и все на максимум. И мучаться на 20 ФПС, может не стоит все наваливать и страдать...