Square Enix показала Final Fantasy 7: Rebirth за різних налаштувань графіки

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Yalg
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Square Enix показала Final Fantasy 7: Rebirth за різних налаштувань графіки

По традиции - разница минимальна.
oversteve
Member

Повідомлення

Yalg: 17.01.2025 14:55 Предлагаю обсудить Square Enix показала Final Fantasy 7: Rebirth за різних налаштувань графіки

По традиции - разница минимальна.
між мінімум і рекомендед є, а от рекомендед і ультра там дійсно небагато
Tetronga
Member

Повідомлення

VolandInferno: 17.01.2025 15:11 Як в це взагалі можна грати. Наркоманський тріп.
FF7 97 року це культова і знакова гра. Наркоман тут ти, якщо не в курсі про такі ігри :insane:
VolandInferno
Member

Повідомлення

Tetronga: 17.01.2025 17:28FF7 97 року це культова і знакова гра. Наркоман тут ти, якщо не в курсі про такі ігри
Я, як раз, в курсі, бо пробував грати ще в 98 році на PS1, і це не скасовує того факту, що для мене це наркоманський тріп. Особливо з погляду наративу і лору. Чи тут тільки треба васхіщатса всім в не залежності подобається воно тобі чи ні, суто на основі того факту, що воно давно вийшло? Просто тоді не було в що грати особливо, тому і сподобалась юзерам.
А можна поцікавитись, в чому її знаковість?
Які борзі зумери останнім часом пішли, ужас
Востаннє редагувалось 17.01.2025 17:45 користувачем VolandInferno, всього редагувалось 2 разів.
Dremjke
Member

Повідомлення

VolandInferno: 17.01.2025 17:41це не скасовує того факту, що для мене це наркоманський тріп. Особливо з погляду наративу і лору.
В принципі, так і є, типова jrpg з усіма витікаючими. Але ж культова класика, як ніяк.
Ось 16 взагалі не зайшла. Максимально легкий однокнопочний геймплей навіть на високій складності. Закинув від нудьги, бо було дуже легко навіть для диванно-підпивасного геймінга.
VolandInferno
Member

Повідомлення

Dremjke: 17.01.2025 17:43Але ж культова класика, як ніяк.
В певних колах:) Точно так само, як і Зельда, до прикладу.
Tetronga
Member

Повідомлення

VolandInferno: 17.01.2025 17:41
Tetronga: 17.01.2025 17:28FF7 97 року це культова і знакова гра. Наркоман тут ти, якщо не в курсі про такі ігри
Я, як раз, в курсі, бо пробував грати ще в 98 році на PS1, і це не скасовує того факту, що для мене це наркоманський тріп. Особливо з погляду наративу і лору. Чи тут тільки треба васхіщатса всім в не залежності подобається воно тобі чи ні, суто на основі того факту, що воно давно вийшло? Просто тоді не було в що грати особливо, тому і сподобалась юзерам.

В 97 році не було в що грати? Тоді ігри валили, як брехня із роту росіян :lol:

Ти не повіриш, але свою неприязнь до якоїсь гри можна висловлювати цивілізованим шляхом, наприклад "Я пробував гру в 98 році і мені не сподобався нарратив і сетінг, тому що...". А ти пишеш "наркоманський тріп", тріггерячи спеціально фанатів. Яка критика, такі й відповіді тобі.

Я зумер :tomat: який пройшов майже всі номерні фіналки, і 7 в топ 3 з них точно має бути.
Tetronga
Member

Повідомлення

:laugh:
VolandInferno: 17.01.2025 17:41
А знакова гра в тому, що це перша, по справжньому популярна у вестернів, японська рпг.
Фф7 була найдорожчою грою в історії до виходу Шенму.
Через вихід фф7 в Японії нарешті плейстейшн 1 почала продаватись ліпше, ніж сега сатурн.
І просто якісна (не дуже на сьогодні, правда, якщо говорити про оригінал :gigi: ) гра
oversteve
Member

Повідомлення

VolandInferno: 17.01.2025 15:11 Як в це взагалі можна грати. Наркоманський тріп.
у більшості ігор сьогодення сюжетка така, що краще вже нехай буде наркоманський тріп :D
Reverse_rain
Member

Повідомлення

Знайшов, знайшов різницю. На ультрах у Сефірота блиск на губах з'являється!
gast_
Member

Повідомлення

VolandInferno: 17.01.2025 17:41 Особливо з погляду наративу і лору.
Левітуючі під час ударів школярі з гіганськими мечами... Я ніколи не зрозумію фанатів цього.
chipsy
Member

Повідомлення

мінімум текстури мило, плюс розмиття планів, ультра текстри чіткіші плюс різкість задніх планів... консолі такі консолі
vsx
Member

Повідомлення

man1242: 18.01.2025 03:17 Жду рекомендаций в что играть от сенсея видео игр
В Сталкер 2 конечно же. Потом видеокарту можно продавать.
zaqik
Member

Повідомлення

А мне норм зашёл ребёрс. Накатил нюд-модов и ваще-ваще.
Відповісти