Відбувся анонс Nintendo Switch 2. Новинка підтримуватиме ігри для оригінальної Switch

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
wigar
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Відбувся анонс Nintendo Switch 2. Новинка підтримуватиме ігри для оригінальної Switch

Бачу плюс, шо катриджи буде підтримувати. Бо здається є хакнута система з катриджами

І сич з кастомом, був класний, що можна було віддалено підключитись до компа, та грати у топові ігри, ще до того як стім дек вийшов.

Ух, шкода шо не підключать віддалентй клауд геймінг від хбокс та соні, просто вбилиб всіх конкурентів. Навіть перший сич підтримує клауд геймінг але тільки під їх платформу (резідент івел та ще якісь ААА тайтли, які залізо сича не тягне)
Grava
Member

Повідомлення

wigar: 16.01.2025 16:07хакнута система з катриджами
Є картридж, на який можна кидати дампи інших своїх картриджів. Звичайно можна дампи з торрента скачати, але за це бан прилітає(якщо цей дамп вже засвітився).
Ostin
Member

Повідомлення

Цікаво, в нас прихильники нінтенди міняються кардриджами чи більшість купують на цифровий акаунт?
Типу чи розвинена мережа користувачів з продажу\купівлі б\в ігор, чи більше як в стімі користуються?
Ціни в нінтенди дуже не дуже, тому цікавлюсь) Колись кардриджами на 8-16 біт мінялись, і було класно) Ну якщо не мінятись, то купив\продав теж катить, аби багато користувачів було.
Nehrk
Member

Повідомлення

хорошо так затерпели. на года :D

че по дрифту?
KimRomik
Member

Повідомлення

Власників оригінальної Switch також потішить зворотна сумісність.
Досить незвичне рішення для такої жадної контори...
Artempo100
Member

Повідомлення

Ostin: 16.01.2025 16:36 Цікаво, в нас прихильники нінтенди міняються кардриджами чи більшість купують на цифровий акаунт?
Типу чи розвинена мережа користувачів з продажу\купівлі б\в ігор, чи більше як в стімі користуються?
Ціни в нінтенди дуже не дуже, тому цікавлюсь) Колись кардриджами на 8-16 біт мінялись, і було класно) Ну якщо не мінятись, то купив\продав теж катить, аби багато користувачів було.
Прихильники нінтедо сидять на взломаній ос з накаченим кефіром і встановлюють ігри з торентів іноді навіть раніше дати виходу ігор
Grava
Member

Повідомлення

Artempo100: 16.01.2025 16:42Прихильники нінтедо сидять на взломаній ос
Саме так :rotate:
Ostin: 16.01.2025 16:36Ціни в нінтенди дуже не дуже, тому цікавлюсь)
До чіпування консолі картриджі купував на олх та після проходження гри продавав там же, на них ціни майже не міняються. У цифрі в основному на розпродажах онлайнові чи інді.
byaka
Member

Повідомлення

Стiмдек,давай до побачення! :D
Grava
Member

Повідомлення

KimRomik: 16.01.2025 16:42Досить незвичне рішення для такої жадної контори...
Ага: свіч2 - свіч, віію - віі та геймкуб, віі - геймкуб.
alexeygalas
Member

Повідомлення

byaka: 16.01.2025 17:11Стiмдек,давай до побачення!
Ну не треба вже так. Це різні зовсім девайси. Switch - це про час гри від батареї і party motion ігри. Steamdeck - це про пекарню в кишені )).

P.S. на Switch 2 чекав і собі збираюсь брати :super:
Tetronga
Member

Повідомлення

KimRomik: 16.01.2025 16:42
Власників оригінальної Switch також потішить зворотна сумісність.
Досить незвичне рішення для такої жадної контори...
Чергові експерти Нінтендо не в курсі, що в неї половина, якщо не більше, всіх консолей була сумісна з минулим поколінням :lol:
Guest003
Member

Повідомлення

Девайс цікавий, але я так розумію потрібно бути фанатом саме нінтендовських ігор, щоб її брати.
TarikMetalist
Junior

Повідомлення

Пишуть, що процесор виробництва Самсунг за нормами 8 нм, шкода, що не TSMC з якимись 4 нм, може б і ядра не старі А78, а новіші були б, хоча Свіч - це ж не про "потужність")
alexeygalas
Member

Повідомлення

Guest003: 16.01.2025 18:11Девайс цікавий, але я так розумію потрібно бути фанатом саме нінтендовських ігор, щоб її брати.
Зовсім ні )) вся 3 серія GTA, No Man's Sky, Worms W.M.D, Minecraft, Doom/D2, Q1/Q2, Witcher, список можна ще продовжувати. І все більше нової кроссплатформи виходить на свіч теж. А з можливостями нового чіпу буде ще більше
Nortrom
Member

Повідомлення

Тензоры походу от Ады достались, но 2 РТ ядра? :laugh:
Зображення
Kilo
Member

Повідомлення

alexeygalas: 16.01.2025 18:23
Guest003: 16.01.2025 18:11Девайс цікавий, але я так розумію потрібно бути фанатом саме нінтендовських ігор, щоб її брати.
Зовсім ні )) вся 3 серія GTA, No Man's Sky, Worms W.M.D, Minecraft, Doom/D2, Q1/Q2, Witcher, список можна ще продовжувати. І все більше нової кроссплатформи виходить на свіч теж. А з можливостями нового чіпу буде ще більше
Имхо под мультиплатформу есть получше выбор портативок с процами посвежее.Тот же Леново Легион С с Стим ОС.
tornadox
Member

Повідомлення

alexeygalas: 16.01.2025 18:23Зовсім ні )) вся 3 серія GTA, No Man's Sky, Worms W.M.D, Minecraft, Doom/D2, Q1/Q2, Witcher, список можна ще продовжувати. І все більше нової кроссплатформи виходить на свіч теж. А з можливостями нового чіпу буде ще більше
о кольорах фломастерів спорити не буду, в кожного свій стиль, але я бачив як виглядала та мультиплфатформа на свіч.
Зображення
Для себе розглядав покупку під вільну ОС, але з виходом х86 портативок і можливості запуску dxvk/proton на андроїд таке бажання зникло повністю :-P
Зараз вже 8 серія Snapdragon витягує відьмака в 30 кадрів
спойлер

а серія Elite так взагалі без коментарів

Я вже мовчу що умовно власникам цих апаратів відкривається повноцінна ПК бібліотека з тисячами ігор.
Востаннє редагувалось 16.01.2025 20:18 користувачем tornadox, всього редагувалось 1 раз.
vmsolver
Member

Повідомлення

Nortrom: 16.01.2025 19:03но 2 РТ ядра? :laugh:
Должно быть 12, видимо опечатка, в архитектуре такое не предусмотрено, но да, прикольно :laugh:
alexeygalas
Member

Повідомлення

Kilo: 16.01.2025 19:44Имхо под мультиплатформу есть получше выбор портативок с процами посвежее.Тот же Леново Легион С с Стим ОС.
Бачили. Але, пробачте, 2 год гри це не портативка. Це пекарня в кишені. Я писав вище )

Відправлено через 5 хвилин 37 секунд:
tornadox: 16.01.2025 20:11але я бачив як виглядала та мультиплфатформа на свіч.
Бачив вживу, але для 7" мати в довгій поїздці неурізану версію хоч і в меншій роздільній здатності - це круто. До прикладу, midnight club 3 dub edition і Los Angeles remix версії з консолей і psp - це абсолютно різні ігри. Так само як і need for speed. А тут дають чесну мультиплатформу.
Чого всі свіч хочуть відьмаком вимірювати ))
Draqoon
Member

Повідомлення

alexeygalas: 16.01.2025 20:50
Kilo: 16.01.2025 19:44Имхо под мультиплатформу есть получше выбор портативок с процами посвежее.Тот же Леново Легион С с Стим ОС.
Бачили. Але, пробачте, 2 год гри це не портативка. Це пекарня в кишені. Я писав вище )

Відправлено через 5 хвилин 37 секунд:
tornadox: 16.01.2025 20:11але я бачив як виглядала та мультиплфатформа на свіч.
Бачив вживу, але для 7" мати в довгій поїздці неурізану версію хоч і в меншій роздільній здатності - це круто. До прикладу, midnight club 3 dub edition і Los Angeles remix версії з консолей і psp - це абсолютно різні ігри. Так само як і need for speed. А тут дають чесну мультиплатформу.
Чого всі свіч хочуть відьмаком вимірювати ))
Та походу ще не награлися в того відьмак :gigi: я взагалі в готику пройшов. :D
Відповісти