Покупки на amazon.com и всё что связано с амазоном

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
ViolentHamster
Junior

Повідомлення

Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:32 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
Sachem
Member

Повідомлення

1985god: 15.01.2025 12:20прощаться с учеткой , заводить новую :( :weep:
Всё путём. Когда доки просили, говорили, что 48 часов решать будут. Когда удалось, благодаря alumem, отправить доки, то обещали за 24 часа решить вопрос. Решили за 4 часа. Утром проснулся, а блокировку уже сняли. Попросили пройти опрос, как я мол пережил блокировку, стресс был или не было. Что было не понятно и что я бы хотел изменить в процессе деблокинга. Не люблю я тесты, когда нужно выбирать из вариантов ответа, всегда чего-то не хватает в смысловом плане.
Piter Cantrope: 15.01.2025 12:27Але в мене старий акаунт
Не знаю, что такое старый и новый. Я зарегистрировался на Амазоне 06.07.2014г.
Lamobot: 15.01.2025 15:34Перевипустили картку в банку
У меня тоже видимо из-за смены карты вопросы, не из-за нового же адреса доставки. Биллинг адрес я не менял.
Lamobot: 15.01.2025 15:34То я їм писав одразу на обидва мила:
adressen-bestaetigung@amazon.de
address-verification@amazon.com
Спасибо, нужно "положить так, чтобы не забыть" :)

Всем спасибо.
1985god
Member

Повідомлення

Lamobot: 15.01.2025 15:34 Sachem
1985god
У мене була точно така ж ситуація в 2021.
Перевипустили картку в банку. До цього була іменна, стала звичайна.
І при цьому змінили написання біллінг адреси (не саму адресу).
Оновив картку, а адресу ні. І якраз зробив покупку на німецькому амазоні.

То я з ними, мабуть, кілька тижнів воював. Що я їм тільки не відправляв. Але розблокували в кінці кінців.
Саме цікаве, що після якоїсь надцятої спроби вислати їм документи через сайт, кнопка додавання файлів зникла))
То я їм писав одразу на обидва мила:
adressen-bestaetigung@amazon.de
address-verification@amazon.com

Як для тупих описував проблему. Прикріпляв необхідні документи і виписки, а також фотку закордонного паспорта поряд з карткою, листком з датою і від руки написаним коротеньким меседжем. То розблокуали.
І навіть обійшлося без голих фоток :gigi:

Сподіваюсь допоможе.

ps: заводити новий акаунт, мені здається, погана порада. Вони цього не люблять. Можуть забанити обидва.
дуже дякую за пораду ! Але в мене трошки по іншому , забанили , потім запросили документи - я їх відправив мене розбанили через 5 чи 15 хв і через тиждень після цього - зверніться в кол центр і німецький номер . Все . Єдине що прописка в мене в паспорті паперовому написано ручкою писаними буквами - я сумніваюсь що ці прописні каракулі типу з буквами «м з ш є» вони взагалі знають які соловянські букви . Думаю вони ті доки і не дивилися
acm_fan
HWBOT OC Team

Повідомлення

MSI MPG A1000GS PCIE5
https://www.amazon.com/dp/B0DT2WJ226
$139.97

Огляд та тестування «золотого» блока живлення MSI MPG A1000GS PCIE5 з підтримкою відеокарт PCIe 5.1 і потужністю 1000 Вт
https://www.overclockers.ua/ua/power/ms ... 0gs-pcie5/
Lemans
Junior

Повідомлення

Вітаю. Підкажіть, будь ласка, чи є підстави сумніватись у купівлі бж за цим посиланням?
Продавець Амазон, але бентежить мала кількість відгуків як для супер флауера та відсутність блоків живлення у наявності при переході з цієї сторінки на сторінку бренду.
Досвіду купівлі на амазоні не маю, тому прошу допомоги прояснити нюанси
https://www.amazon.com/Flower-Cybenetic ... 234&sr=8-3
Ну і взагалі прошу поради: чи є сенс тягнути бж з амазону або ж краще обрати щось нормальне тут з гарантією?
acm_fan
HWBOT OC Team

Повідомлення

Lemans: 01.11.2025 10:24краще обрати щось нормальне тут з гарантією?

Это риторический вопрос.
Lemans: 01.11.2025 10:24чи є сенс тягнути бж з амазону

И это тоже.
Lemans: 01.11.2025 10:24відсутність блоків живлення у наявності при переході з цієї сторінки на сторінку бренду

Вообще ни про что не говорит.
Lemans: 01.11.2025 10:24бентежить мала кількість відгуків
https://pcpartpicker.com/product/7xHqqs ... -1300f14xg Вполне себе есть отзывы.
А ещё он есть на яйках (дешевле), продавец - внезапно -
Lemans: 01.11.2025 10:24супер флауер
И да, готовьтесь к растаможке (прибавьте к цене).
Выбор БП
viewtopic.php?t=1036
спойлер
Зачем вообще нужны 1300 Вт :apes:
Lemans
Junior

Повідомлення

acm_fan: 01.11.2025 13:58Вообще ни про что не говорит.
Я подивився на бж від corsair та seasonic, де коментарів саме на амазоні більше було, тому це мене змусило задуматись.
Чи дає гарантію оригінальності товару, якщо продавець вказано амазон та є посилання на сторінку виробника чи це посилання взагалі ні про що не каже?
acm_fan: 01.11.2025 13:58Вполне себе есть отзывы.
Те, що посилання веде саме на цю сторінку продажу додає впевненості :)
acm_fan: 01.11.2025 13:58И да, готовьтесь к растаможке (прибавьте к цене)
Я планував дочекатись чорної п'ятниці та подивитись які знижки запропонують.
acm_fan: 01.11.2025 13:58Зачем вообще нужны 1300 Вт
Я ввів вас в оману через те, що посилання відправив на бж іншої потужності, бо випадково клацнув не туди :D
Я розглядаю бж на 850 Вт та, можливо, кіловатник максимум, якщо буде гарна ціна на чорну п'ятницю.
Дякую за реакцію ;)
Ortyomko
Member

Повідомлення

Lemans: 01.11.2025 15:48
acm_fan: 01.11.2025 13:58Вообще ни про что не говорит.
Я подивився на бж від corsair та seasonic, де коментарів саме на амазоні більше було, тому це мене змусило задуматись.
Чи дає гарантію оригінальності товару, якщо продавець вказано амазон та є посилання на сторінку виробника чи це посилання взагалі ні про що не каже?
acm_fan: 01.11.2025 13:58Вполне себе есть отзывы.
Те, що посилання веде саме на цю сторінку продажу додає впевненості :)
acm_fan: 01.11.2025 13:58И да, готовьтесь к растаможке (прибавьте к цене)
Я планував дочекатись чорної п'ятниці та подивитись які знижки запропонують.
acm_fan: 01.11.2025 13:58Зачем вообще нужны 1300 Вт
Я ввів вас в оману через те, що посилання відправив на бж іншої потужності, бо випадково клацнув не туди :D
Я розглядаю бж на 850 Вт та, можливо, кіловатник максимум, якщо буде гарна ціна на чорну п'ятницю.
Дякую за реакцію ;)
господи, коли ви взагалі останній раз бачили підробку БЖ під відомий бренд :facepalm:
Lemans
Junior

Повідомлення

Ortyomko: 01.11.2025 15:53господи, коли ви взагалі останній раз бачили підробку БЖ під відомий бренд :facepalm:
В своєму першому повідомленні я підкреслив те, що мені бракує досвіду купівлі в амазоні, тому я і звернувся за допомогою.
Щодо підробок на бж, то не зустрічав особисто, але ви, можливо, чули про випадки, пов'язані з 9800x3d, тому не виключаю можливість і тут :-/
Ortyomko
Member

Повідомлення

Lemans: 01.11.2025 16:05
Ortyomko: 01.11.2025 15:53господи, коли ви взагалі останній раз бачили підробку БЖ під відомий бренд :facepalm:
В своєму першому повідомленні я підкреслив те, що мені бракує досвіду купівлі в амазоні, тому я і звернувся за допомогою.
Щодо підробок на бж, то не зустрічав особисто, але ви, можливо, чули про випадки, пов'язані з 9800x3d, тому не виключаю можливість і тут :-/
Амазон це як розетка. Тут не треба досвіду. Намахати теоретично можуть усюди, але який шанс? Здається очевидним, що настільки мізерний, що їм можна знехтувати
tablestikus
Member

Повідомлення

Ortyomko: 01.11.2025 16:08
Lemans: 01.11.2025 16:05
Амазон це як розетка. Тут не треба досвіду. Намахати теоретично можуть усюди, але який шанс? Здається очевидним, що настільки мізерний, що їм можна знехтувати
Згадаємо людину що за 600 баксів купила 5090 на ебей)
alumem
Member

Повідомлення

tablestikus
а можно поподробней ?)
хотя дайте угадаю пришла без чипа гпу и памяти?
ну это ж все такие ебей, а тут тип смотрит на амазоне продавца с именем Superflower и думает что его намахают
tablestikus
Member

Повідомлення

alumem: 01.11.2025 17:10 tablestikus
а можно поподробней ?)
хотя дайте угадаю пришла без чипа гпу и памяти?
ну это ж все такие ебей, а тут тип смотрит на амазоне продавца с именем Superflower и думает что его намахают
Вгадав)
1985god
Member

Повідомлення

Хто що знайшов по темі із знижками ? на чорну пятницю, вона начебто сьогодні
EvgeniyK86
Member

Повідомлення

Як зареєструватись на амазон. Вводю телефон смс не приходить?
Відповісти