Це вже перейшло усі розумні рамки. Декілька сторінок флуду, просто тому, що ви причепились до мого повідомлення про те, що 4090 беруть в першу чергу для роботи.
Я навів свої аргументи:
1. Зараз шалений був на обладнання для ШІ.
2. 4090 одна із найпотужніших карт для ШІ на ринку.
3. США ввели обмеження на її експорт. Те, що Хуанг з легкістю їх обійшов, це вже питання до ефективності західної бюрократії. При чому, щось мені підсказує, що везуть незалочені версії в Піднебесну вагонами, не дивлячись на санкції.
4. Неадекватна ціна на 4090 навіть після релізу 5090. 100 тис грн. за карту, Карл!
5. Те, що це по факту Титан, який Хуанг додумався продавати не тільки професіоналам, але й геймерам, щоб більше заробляти. 24ГБ абсолютно непотрібні для ігор. Що вже говорити про 32ГБ.
Але вам усі аргументи не аргументи, бо статистики немає. При чому, коли я запитав рівно те саме за майнінг, ви почали розповідати, що і без цифр все зрозуміло.
такі розумні бюрократи додумались обмежити, але не додумались, що знизивши продуктивність на декілька відсотків, санкції можна обійти, тобто виходить, що нічого по суті і не обмежили, але плюнули і вирішили, що та і фіг з ним. вірю, я повірив
ЛОЛ. Жити в Україні і дивуватись подібному. Як там санкції, добили рашку?
P.S. Це моє останнє повідомлення стосовно даної дискусії, більше продовжувати не бачу сенсу.