Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

Пройшов Star Wars Jedi: Survivor. Шикарна гра, навіть краща за першу частину. Вийшло на все про все 30 годин. Були думки навіть усі ачівки зібрати, але так як грав через Геймпас, не бачу сенсу вибивати ачівки для ЕА Лаунчера. Може колись візьму на Стім із величезною знижкою і там вже все виб'ю.
man1242
Member

Повідомлення

kairo: 15.01.2025 00:40 Пройшов Star Wars Jedi: Survivor. Шикарна гра, навіть краща за першу частину. Вийшло на все про все 30 годин. Були думки навіть усі ачівки зібрати, але так як грав через Геймпас, не бачу сенсу вибивати ачівки для ЕА Лаунчера. Може колись візьму на Стім із величезною знижкою і там вже все виб'ю.
Щас тоже потихоньку прохожу, брал в стиме на нг с опаской на тех состояние.
MaxZema
Member

Повідомлення

kairo: 15.01.2025 00:40 Пройшов Star Wars Jedi: Survivor. Шикарна гра, навіть краща за першу частину. Вийшло на все про все 30 годин. Були думки навіть усі ачівки зібрати, але так як грав через Геймпас, не бачу сенсу вибивати ачівки для ЕА Лаунчера. Може колись візьму на Стім із величезною знижкою і там вже все виб'ю.
Дивно, у мене на пк немає в gamepass другої частини :spy:
Reverse_rain
Member

Повідомлення

man1242: 15.01.2025 01:03
Щас тоже потихоньку прохожу, брал в стиме на нг с опаской на тех состояние.
Вот те на, вот это совпадение... Тоже брал на НГ в стиме ее. Сейчас 27 часов, до финала еще далеко.
kairo
Member

Повідомлення

MaxZema: 15.01.2025 01:14 Дивно, у мене на пк немає в gamepass другої частини :spy:
Підписка Геймпас дає підписку на ЕА Плей. В каталозі ГП вибираєте ЕА Плей, там Explore EA App і через їхній лончер встановлюєте другу частину. Трохи в них все калічно зроблено.

Відправлено через 3 хвилини 45 секунд:
man1242: 15.01.2025 01:03 Щас тоже потихоньку прохожу, брал в стиме на нг с опаской на тех состояние.
Статтери місцями є, але по ходу гри звикаєш.

Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
Reverse_rain: 15.01.2025 01:27 Вот те на, вот это совпадение... Тоже брал на НГ в стиме ее. Сейчас 27 часов, до финала еще далеко.
Якщо проходити усі квести і тому подібне, годин на 50 потягне. Я лише частину додаткових квестів закрив.
VolandInferno
Member

Повідомлення

kairo: 15.01.2025 00:40Пройшов Star Wars Jedi: Survivor. Шикарна гра, навіть краща за першу частину. Вийшло на все про все 30 годин. Були думки навіть усі ачівки зібрати, але так як грав через Геймпас, не бачу сенсу вибивати ачівки для ЕА Лаунчера. Може колись візьму на Стім із величезною знижкою і там вже все виб'ю.
Хм, не знав, дякую. Але знаходжу тільки Fallen Order, Survivor немає.

UPD. Розібрався.
Востаннє редагувалось 15.01.2025 02:12 користувачем VolandInferno, всього редагувалось 1 раз.
man1242
Member

Повідомлення

kairo: 15.01.2025 01:49
MaxZema: 15.01.2025 01:14 Дивно, у мене на пк немає в gamepass другої частини :spy:
Підписка Геймпас дає підписку на ЕА Плей. В каталозі ГП вибираєте ЕА Плей, там Explore EA App і через їхній лончер встановлюєте другу частину. Трохи в них все калічно зроблено.

Відправлено через 3 хвилини 45 секунд:
man1242: 15.01.2025 01:03 Щас тоже потихоньку прохожу, брал в стиме на нг с опаской на тех состояние.
Статтери місцями є, але по ходу гри звикаєш.

Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
Reverse_rain: 15.01.2025 01:27 Вот те на, вот это совпадение... Тоже брал на НГ в стиме ее. Сейчас 27 часов, до финала еще далеко.
Якщо проходити усі квести і тому подібне, годин на 50 потягне. Я лише частину додаткових квестів закрив.
Если поставить лок на 60гц то статеров нету :lol: + анимации плащей и робота на спине очень шакалит когда фпс выше 60+ консольный порт на лицо но игра понравилась, я бы сказал приц перси в мире зведных воин
Reverse_rain
Member

Повідомлення

Та да, мабуть одна із найкращих ігор по ЗВ.
Draqoon
Member

Повідомлення

Пройшов готику 1 перший раз на нінтендо свіч, краще ніж на пк, там не осилив управління та інвентар. :super:
Геральт
Member

Повідомлення

Хтось грав Caribbean_Legend? Щось варте уваги?
Dremjke
Member

Повідомлення

Пройшов залпом всі 3 частини F.E.A.R. Якось ця серія повз мене пройшла свого часу, точніше я повз неї :rolleyes:
Дуже бадьорі шутани з елементами хорору, побігати-постріляти вечорами.
Майже допройшов Bioshock2 - єдина частина, яку пропустив свого часу. В цілому виглядає і грається, як велике DLC до 1ої, але ска - постійні вильоти задрали сильно, а потім вилітає стабільно на заставці перед меню, довелося тимчасово закинути гру.
kairo
Member

Повідомлення

Вчора пройшов Frostpunk 2. Гра сподобалась не менше першої частини, є навіть бажання пройти кампанію знову на вищій складності, бо на Officer було досить легко. Рекомендую. Гра є в Геймпасі.
Foxgl
Member

Повідомлення

Пройшов Alan Wake і доповнення. Гра непогана, хоча Silent hill 2 мені сподобався більше. Доповлення середненькі і нося більше фановий характер, особливо перше.
Відповісти