Останні статті і огляди
Новини
Фотки системников сюда
-
Spawny
Member
Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Востаннє редагувалось 17.09.2013 21:44 користувачем gehka3, всього редагувалось 3 разів.
-
Pavel Lesunov
Member
Закортіло дружині свій власний ПК, ще й корпус обрала не аби який по кольору
п.с. ще чекаю на розгалуджувач для
нижніх вентиляторів (не розрахував трошки)
п.с. ще чекаю на розгалуджувач для
нижніх вентиляторів (не розрахував трошки)
- спойлер
-
Filabatya
Member
Pavel Lesunov
а пульт від телевізора в Вас теж в кульочку
Гарно, біла карта проситься
-
Pavel Lesunov
Member
Та то Я тільки учора зібрав. Не хочу своїми "клішнями" поки замизгуватиFilabatya: ↑ 10.01.2025 18:56 Pavel Lesunov
П.с. стосовно карти - може й так, а може й ні. Вибьеться можливо тоді концепція чорного-білого, а може й ні. Якщо щось буде у друзів/знайомих біле - підставлю для примірки. Нажаль зараз днем з вогнем не знайдеш норм карту у білому кольорі...(Враховуючи що ПК зібрався за +/- тиждень)
П.п.с. пульт не у пакетику
-
Igoretc
Member
Pavel Lesunov
Нє ну воно, звичайно круто! Але трохи вирви око. Точніше вирви вісім оків
Нє ну воно, звичайно круто! Але трохи вирви око. Точніше вирви вісім оків
-
Reverse_rain
Member
Та ладно, в мене вже два-три місяці плівка висить на склі, після збірки у новому корпусі. Вирішив зняти коли відеокарту нову поставлю))Pavel Lesunov: ↑ 10.01.2025 19:25Та то Я тільки учора зібрав. Не хочу своїми "клішнями" поки замизгуватиFilabatya: ↑ 10.01.2025 18:56 Pavel Lesunov
П.с. стосовно карти - може й так, а може й ні. Вибьеться можливо тоді концепція чорного-білого, а може й ні. Якщо щось буде у друзів/знайомих біле - підставлю для примірки. Нажаль зараз днем з вогнем не знайдеш норм карту у білому кольорі...(Враховуючи що ПК зібрався за +/- тиждень)
П.п.с. пульт не у пакетику
А що за колір? Невже рожевий?
-
Melofon
Member
Pavel Lesunov
Что-то по фото я не совсем понял у вас что все вентили на выдув?
Что-то по фото я не совсем понял у вас что все вентили на выдув?
-
Rucha
Member
Який сенс тримати корпус біля обличчя? На підлозі немає місця?hentakiboy: ↑ 03.12.2024 13:34 Пока ремонт обставился на комоде
-
KoB6acKa
Member
щоб слухати як він шепоче вентиляторамиRucha: ↑ 14.01.2025 12:10Який сенс тримати корпус біля обличчя? На підлозі немає місця?hentakiboy: ↑ 03.12.2024 13:34 Пока ремонт обставился на комоде
-
Melofon
Member
Pavel Lesunov
Если все вентили на выдув то это не очень хорошо, считай притока почти нет и в корпусе пониженное давление, лучше когда оно повышенное, я бы сделал так - все нижние и сбоку спереди на вдув а сверху корпуса и задней стенке на выдув и тогда бы было положительное давление в корпусе и продув был бы лучше.
Если все вентили на выдув то это не очень хорошо, считай притока почти нет и в корпусе пониженное давление, лучше когда оно повышенное, я бы сделал так - все нижние и сбоку спереди на вдув а сверху корпуса и задней стенке на выдув и тогда бы было положительное давление в корпусе и продув был бы лучше.
-
0kie
Member
Melofon
Там реверсивные вертушки надо брать и делать сбалансированную красивую сборку. Без крайностей по потокам и без ущерба для дизайна.
Там реверсивные вертушки надо брать и делать сбалансированную красивую сборку. Без крайностей по потокам и без ущерба для дизайна.
-
MSiAventador
Member
На підлозі тримають пилососа і домашніх тваринок.Rucha: ↑ 14.01.2025 12:10Який сенс тримати корпус біля обличчя? На підлозі немає місця?hentakiboy: ↑ 03.12.2024 13:34 Пока ремонт обставился на комоде
Пк має бути на стойці, підставці, шафі чи столі.
-
Wahoo
Member
С чего вы взяли? Кому должен?MSiAventador: ↑ 14.01.2025 15:03 На підлозі тримають пилососа і домашніх тваринок.
Я авторитетно заявляю, что комп должен быть открытым стендом лежащим абы где. И водить вокруг него хороводы, да ну в лес!
Спецом самая упоротая фотка. Зато он так со мной 4 страны объехал.
- спойлер
-
MSiAventador
Member
Авторитетно віложил фотку где авторитетно все не лежит на полу.Wahoo: ↑ 14.01.2025 15:33С чего вы взяли? Кому должен?MSiAventador: ↑ 14.01.2025 15:03 На підлозі тримають пилососа і домашніх тваринок.
Я авторитетно заявляю, что комп должен быть открытым стендом лежащим абы где. И водить вокруг него хороводы, да ну в лес!
Спецом самая упоротая фотка. Зато он так со мной 4 страны объехал.
- спойлер
- Media (4).jpg
Авторитет!
-
fuksa
Member
вы конечно простите, но у вас там "все норм" с водянкой?
-
VolandInferno
Member
А що з нею має бути не норм? СРО встановлена як раз правильно. Або так, або зверху.fuksa: ↑ 14.01.2025 20:18вы конечно простите, но у вас там "все норм" с водянкой?
- спойлер
-
fuksa
Member
шланго-обнимашки с не самой холодной видяхойVolandInferno: ↑ 14.01.2025 20:20А що з нею має бути не норм? СРО встановлена як раз правильно. Або так, або зверху.fuksa: ↑ 14.01.2025 20:18вы конечно простите, но у вас там "все норм" с водянкой?
- спойлер
-
VolandInferno
Member
Тааааа..За це я взагалі не парюсь, я сумніваюсь, що там хоть на градус впливу набереться(це треба щоб патрубок прогрівся і почав гріти воду, причому так серйозно гріти), тим більше там зазор є. Плюс повітря від холодної стіни задувається і в мене корпус постійно відкритий.fuksa: ↑ 14.01.2025 20:43шланго-обнимашки с не самой холодной видяхой
-
Melofon
Member
Та это понятно что можно и с реверсивными и это бы смотрелось во включённом состоянии так же как и сейчас мы видим, но я же не знаю как оно есть поэтому и спросил.0kie: ↑ 14.01.2025 14:47 Melofon
Отправлено спустя 6 минут 54 секунды:
Копмуктер слишком далеко на фото, нечего рассматривать, тут тема фото системников а не рабочего стола!
-
VolandInferno
Member
Та там нема на шо дивитись)Melofon: ↑ 14.01.2025 22:01 тут тема фото системников а не рабочего стола!
- спойлер
-
0kie
Member
Если настроить вертушки на fan-stop, то смотрелось бы куда лучше в этом режиме. А главное - тише. Без нагрузки.Melofon: ↑ 14.01.2025 22:01это бы смотрелось во включённом состоянии так же как и сейчас мы видим