Windows 11

Обсуждение программ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Bender911
Member

Повідомлення

_FYA_EXel: 14.01.2025 00:16 Когда вам рекламу в пуске начнут показывать, по другому запоете - но будет уже поздно :gigi:
Это уже оффтоп, каждый сам решает - сливать данные или нет, он то что майки не предоставляют выбора - уже намекает...
Аж в пуску - та ви що!:)

Міліони людей купляють китайські телефони з купою реклами, далі просто шукають гайди як її вирубити. І нічого, якось живуть, ще й з тіктоку/інтаграму/фейсбуку не вилазять
IvanCh
Member

Повідомлення

mult: 13.01.2025 20:30 0kie
На війні і досі найнадійніший звязок це радянська польовка і тільки через неї передається важлива інфа.
По рації так і кажуть - такий то, вийди на провід, щоб передати щось важливе і не перехопили.
Ну а так в житті за нами постійно слідять, скрізь.
Я особливо по цьому не парюсь.
У вінді особо не виключаю нічого.
Ото камеру хіба заклеював, бо мало чого можуть зняти через неї :)
я зараз служу, і ви пишете повну діч. це брехня і великий міт
mult
Member

Повідомлення

IvanCh
Не знаю де ви служите, теж служу.
В піхоті таке використовуюється.
Є рації, а є польовка з тапіками, обидва використовуються паралельно.
Я про фронт кажу в піхоті, а не про тил.
Бо глянув ваші дописи, то ви так нехреново служите, з форумів не вилазите.
Посилання на гугл диск з маленькою вижимкою.
https://drive.google.com/file/d/1TMRDYs ... p=drivesdk

Звукова доріжка записана мною на телефон, я любив на диктофон писати обстановку, на запису багато голосів русні з перехватів рації, фотки теж зняті особисто
SergiusTheBest
Member

Повідомлення

Dremjke: 13.01.2025 23:36 Навіщо середньостатистичному користувачу ПК в 2025 році? Ну хіба що для офісних робочих задач на віддаленій роботі, ну документи ще якісь набрати у ворді і все. Для всього іншого є смартфон.
Смартфон добре підходить для споживання. А от для створення саме ПК, бо у нього великий екран, фізична клавіатура та миша, значно вища продуктивність. Для ігор аналогічно - ПК або консоль, бо смартфон маленький та слабенький. Ну хіба що три в ряд збирати. Навіть писати це повідомлення зручніше на ПК.
Dremjke
Member

Повідомлення

SergiusTheBest
Так і є, я повністю згоден, але в контексті того повідомлення, на яке я відповідав, було наче так, що якщо людина не хоче задротити за компом - то вона тупа, з чим я не згоден. Далеко не всім потрібен ПК. Більшість юзають смартфони, ТВ - для фільмів та серіалів. В якості ПК в самому кращому випадку якийсь ноутбук для роботи.
SergiusTheBest
Member

Повідомлення

Dremjke: 14.01.2025 17:22 Так і є, я повністю згоден, але в контексті того повідомлення, на яке я відповідав, було наче так, що якщо людина не хоче задротити за компом - то вона тупа, з чим я не згоден. Далеко не всім потрібен ПК. Більшість юзають смартфони, ТВ - для фільмів та серіалів. В якості ПК в самому кращому випадку якийсь ноутбук для роботи.
Так, тут більше залежить від того, що людині потрібно від цифрового світу. І смартфон перекриває багато потреб, тому ПК не всім потрібен, і Windows на ньому також. З цікавого і шокуючого: половина ігрового ринку - це смартфони! А вже інша половина - то ПК плюс консоль:
спойлер
Зображення
0F
Member

Повідомлення

SergiusTheBest: 14.01.2025 17:33 І смартфон перекриває багато потреб, тому ПК не всім потрібен, і Windows на ньому також. З цікавого і шокуючого: половина ігрового ринку - це смартфони! А вже інша половина - то ПК плюс консоль:
спойлер
Зображення
"Статистика" ні про що, тому що тут немає хоча б розподілення по віковим категоріям.
ugluclar
Member

Повідомлення

mult: 14.01.2025 13:00 IvanCh
Не знаю де ви служите, теж служу.
В піхоті таке використовуюється.
Є рації, а є польовка з тапіками, обидва використовуються паралельно.
Я про фронт кажу в піхоті, а не про тил.
Бо глянув ваші дописи, то ви так нехреново служите, з форумів не вилазите.
Посилання на гугл диск з маленькою вижимкою.
https://drive.google.com/file/d/1TMRDYs ... p=drivesdk

Звукова доріжка записана мною на телефон, я любив на диктофон писати обстановку, на запису багато голосів русні з перехватів рації, фотки теж зняті особисто
Офтоп: самий ненадійніший зв'язок - польовий дріт. Кажу як зв'язківець. Один скид і зв'язку немає. Сьогодні зробили,а завтра повторна заявка, бо зразу після від'їзду групи був повторний обстріл мінометом. А на місці скрутити два дроти докупи і заізолювати по людськи, канешно, ніхто не вміє і не хоче.
mult
Member

Повідомлення

ugluclar
Звісно не надійний, але і досі використовується для передачі даних які можуть перехопити.
У нас звязківці регулярно лазили їх ремонтували.
Ну і все залежить від місця, десь може не бути сенсу його використовувавти, якщо далеко і по відкритій місцевості тягнути наприклад.
Все залежить від ситуації, задач і підрозділу.
Я просто писав вище що користуються і досі.
При чому у нас це використовувалось іменно для важливих команд і розпоряджень.
Бо якраз рація самий не надійний звязок в плані перехоплень, хоч і перепрошивається кожні пару днів.
Не даремно ж коли по рації хтось починав передавати дані які могли допомогти ворогу скоригувати вогонь, то в ефір зразу прилітав нагоняй від командира зі смачними матюками :)
Але це ми і справді за офтопили, трохи тема не та :)
monoxrom
Junior

Повідомлення

Код: Виділити все

Ото камеру хіба заклеював, бо мало чого можуть зняти через неї
Завжди подобалися ці супертехнологічні рішення. А відключити камеру в диспечері пристроїв, поставити на "виключено" ?
Хоча в 11й вінді так все поміняли і позапутували що ніхто нічого не знайде :(
mult
Member

Повідомлення

monoxrom
Так я ж там писав що у мене на камеру був навіть фізичний перемикач на корпусі.
І камера була вимкнена через нього.
Але ж віконечко камери все одно на тебе дивиться :)
Ізолента самий надійний варіант, тим більше я писав що я камерою взагалі не користувався :)
Звісно заводська шторка краще, але вона не в кожної моделі ноута є :)
Rucha
Member

Повідомлення

mult: 14.01.2025 21:05 monoxrom
Так я ж там писав що у мене на камеру був навіть фізичний перемикач на корпусі.
І камера була вимкнена через нього.
Але ж віконечко камери все одно на тебе дивиться :)
Вам прямий шлях до лікаря. Дзеркала в хаті бентежать?
mult
Member

Повідомлення

Rucha
То було тільки з ноутом, з іншим проблем немає :)
Так багато хто робить, це не якась новина :)
Rucha
Member

Повідомлення

mult: 14.01.2025 21:38 Так багато хто робить, це не якась новина :)
Згоден, психлікарні переповнені через страх дзеркал та інших скляних отворів.
mult
Member

Повідомлення

Rucha
Я бачу вам таки точно треба б сходити до лікаря :lol:
Alexsandr
Member

Повідомлення

А кто сталкивался что иконки запущенных задач на панели без самих иконок на 11? Видел такое уже на нескольких ОС.
man1242
Member

Повідомлення

После октяберского обновления вин11 не меняется герцовка в играх, при выборе тех же 60гц всеровно выдает 260гц что и на рабочем столе. Проверял из последних в асасин крид юнити и деад спейс ремейк, под линуксами проблем нету все меняется. Отключал фрисинк и т.д. проблему не решило.
Pytnik
Member

Повідомлення

Друзі, два дня як на Він 11. Не знаю, чи й привикну до неї Перше враження не дуже.
А питання таке. В мене материнська плата Asrock B650M-HDV/M.2. ОЗУ 32 ГБ двома планками. А показує 31.6ГБ.
Це що, не працює двохканалка, чи так і потрібно?
Вкладення
2025-01-20_135709.png
N Sympaticus
Member

Повідомлення

Якщо відкрити диспетчер завдань на вкладці "Продуктивність" і вибрати оперативну пам'ять то там буде написано, що 400 мб зарезервовано. От і виходить 31,6 Гб. Це нормально.
Pytnik
Member

Повідомлення

Дякую N Sympaticus
Да, так і є. 32ГБ на 31.6ГБ. А то я вже щось нервувати почав.
Відповісти