Не знаю, як у вас, але у мене була проблема з охолодженням саме пам'яті. І ось тут УВАГА!!! Фурмарк НЕ навантажує пам'ять! Там десь до двох гігабайтів пам'яті використовується і тестах (можна побачити в строці параметрів). А тестити треба навантаживши всі 8 ГБ доступної відеопам'яті. Тобто, все ж, саме іграми...TSMatvey: ↑ 13.01.2025 23:35 ще погрузив карту у фурмарку і зазвичай гпу-65, і хотспот - 77 градусів)) як я раніше добився 90 градусів не пам'ятаю. Скачав Метро, граю вперше - і зазвичай температура так як у фурмарку: відяха = 65-70 градусів і хотспот = 70-80. Може не все так погано і карту можна залишити?
Останні статті і огляди
Новини
Інструкція з розгону RTX 4060 для AMD-шників
-
Shines
Junior
-
byaka
Member
У вiдеомапи двi тепловi трубки, тож немає нiчого дивного що на гп 70С.Ви можете доплатити за краще охоложенная,або налаштуати курву в msi afterburner на меньше споживання.TSMatvey: ↑ 13.01.2025 23:35 ще погрузив карту у фурмарку і зазвичай гпу-65, і хотспот - 77 градусів)) як я раніше добився 90 градусів не пам'ятаю. Скачав Метро, граю вперше - і зазвичай температура так як у фурмарку: відяха = 65-70 градусів і хотспот = 70-80. Може не все так погано і карту можна залишити?
Відправлено через 44 хвилини 51 секунду:
ну і корпус у мене - старе відро якому 20 років ,важить 10 кілограм. в паередній панелі я тупо вийняв дисковод і флопі диск і корзину під них/жорсткий диск. на вдув 1 вентилятор, і на видув один)) ну і є перфорація у боковій стінці напроти проца. проц - райзен 2600х. навіть незнаю як такий корпус впоиває на температури, бо це напів відкритий стенд))
-
TSMatvey
Member
я коли побачив 90 градусів на хот споті, то стало страшно. але зараз, що у грі, що у фурмарку максимум на хотспоті -82 градуси, а зазвчиай у метро 74-77 градуси. То це жити можна. ще в мсі трохи криву виставлю пізніше
-
TSMatvey
Member
У кіберпанку хотспот вже стабільно до 80-85)