Я теж помітив таку цікаву закономірність, що скрипти деяких квестів не відправцьовують належним чином чи взагалі не працюють, якщо не виконати певну дію типу як гранати у вас.mertvei: ↑ 09.01.2025 22:42Коли почав користуватися гранатами місія пройшла вот так в мене
В мене Шрам не з'являвся після захисту Малахіту від Варти (вибрав раніше Іскру). Збереження відкатував, намагався піти в інші локації і повернутися - нічого не допомогало. Заюзав консоль для завершення квесту. І вже потім, після цього всього, добряче полазивши по форумам і в обговореннях в стімі, до мене дійшло, що скрипт квесту ламався, якщо при захисті Малахіту випадково вистрілити в дружнього NPC А в мене була темна ніч і при кожному завантаженні попереднього збереження починався бій і я міг випадково задіти свого, бо темно і нічого не видно, а я любитель в таких заварушках сомалійською стрільбою бавитися
Якось так.
Відправлено через 3 хвилини 54 секунди:
Не впевнений, що допоможе, але можна спробувати встановити мод на пропуск компіляції.0kie: ↑ 09.01.2025 16:38На двух моих компах выбивает ошибку при компиляции шейдеров.
В мене ця компіляція взагалі зникла, коли поставив мод на ue5 консоль.