NVIDIA SHIELD в NVIDIA App

Обсуждение программ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Varzek
Member

Повідомлення

Всем привет.

Раньше в GeForce Experience был Shield для того, чтобы можно было использовать компьютер как сервер, а играть с другого устройства через Moonlight. Где теперь найти Nvidia Shield в новом приложении Nvidia app?
Евгений King
Member

Повідомлення

Давно вже його прикрили, тільки старий софт ставити, інакше ніяк
Varzek
Member

Повідомлення

Евгений King
Блин, так удобно было в один клик всё делать. Теперь придётся альтернативы искать.
Varzek
Member

Повідомлення

А может кто посоветует - что можно использовать вместо Shield из GeForce Experience?
Asuser
Member

Повідомлення

Евгений King
а какая крайняя версия драйвера где есть GeForce Experience под 10ку?
Евгений King
Member

Повідомлення

Asuser: 03.01.2025 00:47 Евгений King
а какая крайняя версия драйвера где есть GeForce Experience под 10ку?
Без поняття, я вирізаю телеметрію і все лайно з драйвера включаючи експіріенси і т.д. через NVCleanstall, мабуть з рік після того, як в Nvidia завелись криворукі люди, котрі споганили драйвер, та й експіріенс юзав всього рази 2, коли треба було екран записати, щоб не морочитись довго з налаштуванням іншого софту, то ж не підкажу.
Та й оновлююсь я зараз здебільшого на хотфікс драйвери, в котрих намагаються прикривати відомі баги, десь раз на 3 міс, пів року. Я притрумуюсь простого правила - нащо чіпати те, що працює)
Asuser
Member

Повідомлення

Евгений King
Якість запису на їх картах/софті - чудова, всі танці заради цього
AFU_power
Member

Повідомлення

Varzek: 25.12.2024 01:53 Всем привет.

Раньше в GeForce Experience был Shield для того, чтобы можно было использовать компьютер как сервер, а играть с другого устройства через Moonlight. Где теперь найти Nvidia Shield в новом приложении Nvidia app?
Зараз є сервер Sunshine, який працює краще, до нього теж підключатись з Moonlight і працює на всіх картах, не тільки нвідія
https://github.com/LizardByte/Sunshine

Користувався довго поки мав потужний пк, можна дуже тонко налаштувати якість стрімінгу, але потрібно розібратися
Varzek
Member

Повідомлення

AFU_power

На тот момент, когда я интересовался, нашёл решение в виде отката на старый GeForce Experience и блока его принудительного автообновления. Если кому-то нужен будет гайд по отключению принудительного обновления - пришлю ссылку.
Відповісти