Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор звуковой карты
-
Hotspur
Member
не буде. там жорстко порізано аудіоRadio Bay: ↑ 08.01.2025 23:55Ютьюб на классном тракте тракте будет звучать классно
-
Entar
Member
Hotspur
А чому я тоді чую суттєву таку різницю, не маючи абсолютно ніякого досвіду/навику/знань?
А чому я тоді чую суттєву таку різницю, не маючи абсолютно ніякого досвіду/навику/знань?
-
Hotspur
Member
краще на 800 купити кращу акустику і сидіти на встройці, багато активної акустики це дозволяє. не вся. ну і з навушниками трюк не пракатить, буде 750 навушники 50 цапRadio Bay: ↑ 09.01.2025 00:00а втолкать к iLoud Micro Monitor за 400 Schiit Modi Multibit за 300 и еще сотню заложить на обвязку, лично я, приветствую
Відправлено через 28 секунд:
різницю чого вибач ?Entar: ↑ 09.01.2025 00:01А чому я тоді чую суттєву таку різницю, не маючи абсолютно ніякого досвіду/навику/знань?
-
Entar
Member
Я теперь думаю, может мне наушники новые брать не те базовые сехни 560 за 150 баксов а что-то получше (как-то очень понравились мезе классик, но мне психологически дорого... не знаю).Radio Bay: ↑ 09.01.2025 00:00 Я этого не писал, Ютьюб на классном тракте тракте будет звучать классно и да, источник слышно на всём, с другой стороны к акустике за 100 нет смысла брать цап за 500, тут согласен, а втолкать к iLoud Micro Monitor за 400 Schiit Modi Multibit за 300 и еще сотню заложить на обвязку, лично я, приветствую
-
Radio Bay
Member
Пофіг, в мене грає усюди та радує мене, класний тракт це насамперед загальна картина звуку, а не якісь там детальки, пісочок на тарілочках, з цим до аудіофілів. Я слухаю музику, як загальний витвір, якщо для тебе не звучить, то проблеми твого сприйняття, не більшеHotspur: ↑ 09.01.2025 00:01не буде. там жорстко порізано аудіо
-
Entar
Member
Різницю деталізації звучання, і приємність/виразність звучання.Hotspur: ↑ 09.01.2025 00:02 різницю чого вибач ?
-
Hotspur
Member
ти чув живий орган ? і порівняй яку фігню тобі дасть ютубRadio Bay: ↑ 09.01.2025 00:09Пофіг, в мене грає усюди та радує мене, класний тракт це насамперед загальна картина звуку, а не якісь там детальки, пісочок на тарілочках, з цим до аудіофілів. Я слухаю музику, як загальний витвір, якщо для тебе не звучить, то проблеми твого сприйняття, не більше
Відправлено через 1 хвилину 43 секунди:
ти чуєш те як ютуб обрізав не зовсім вірно записані звуки (приміщення не про студії). вибач ну це ж смішноEntar: ↑ 09.01.2025 00:09Різницю деталізації звучання, і приємність/виразність звучання.
-
Radio Bay
Member
Ти здивуєшся, прям у Домському соборі, я гарно знаю що таке живий звук, та що його не можливо відворити, особливо у такому контексті.Hotspur: ↑ 09.01.2025 00:11ти чув живий орган ?
Так, ну й що? Якийсь концерт AC/DC супер. Фоном радио або Спотіфай під працювати - круто. Я більшість часу не просто слухаю музику, а нахожусь у просторі де грає музика і я люблю, коли вона класно граєHotspur: ↑ 09.01.2025 00:11ти чуєш те як ютуб обрізав не зовсім вірно записані звуки
-
Hotspur
Member
звичайно можливо просто дорогоRadio Bay: ↑ 09.01.2025 00:22Ти здивуєшся, прям у Домському соборі, я гарно знаю що таке живий звук, та що його не можливо відворити, особливо у такому контексті.
1 орган це 100
2 якісь напольники кантон хроно і великий усілок це десь 85
3 синхайзер 600 це десь 80
4 всіма любимі едіфаери це десь 60
Відправлено через 2 хвилини 46 секунд:
вони можуть видати погану акустику за гарну. просто 2 різних трека можуть звучати по різному. порівнювати треба або вживу або коли люди роблять про записи в правильній кімнаті правильним мікрофономRadio Bay: ↑ 09.01.2025 00:22Так, ну й що?
-
Radio Bay
Member
Ні разу такого не чув, а ти? СамHotspur: ↑ 09.01.2025 00:27вони можуть видати погану акустику за гарну
-
Entar
Member
Не розумію в чому проблема, якщо мені подобається більше ніж було.)Hotspur: ↑ 09.01.2025 00:11 ти чуєш те як ютуб обрізав не зовсім вірно записані звуки (приміщення не про студії). вибач ну це ж смішно
-
Radio Bay
Member
От я про теж, воно просто ліпше грає усюди, на Ютьюбі, флаку, хайрезуEntar: ↑ 09.01.2025 01:04Не розумію в чому проблема, якщо мені подобається більше ніж було
-
Hotspur
Member
я таке чув з навушникамиRadio Bay: ↑ 09.01.2025 00:46Ні разу такого не чув, а ти? Сам
Відправлено через 32 секунди:
проблема в тому що ти не живеш в ютубі. прийдеш додому, включаєш і приїхали. візьми 1 пісню в якості 128 256 320 і 2600 і послухай пів години. і скажеш що думаєшEntar: ↑ 09.01.2025 01:04Не розумію в чому проблема, якщо мені подобається більше ніж було.)
-
Inqizitor2022
Member
Сталкер отлично на ТР-30 проходится, остальные игры тоже шикарно, вообще никаких вопросов, главное, чтобы источник (звук в игре) не был сильно пережат или скверно записан, там могут вылезти огрехи из-за качества источника, так как ТР-30 имеет великолепную детализацию и грубо говоря, что в источнике - то на выходе. В сталкере стрельба как из настоящих пушек стреляешь.Entar: ↑ 08.01.2025 15:26 А если мы говорим о музыке в играх? В хороших играх, где реально качественные саундтреки. Какие-то тут особенности есть?
-
Entar
Member
Я якраз таки не живу в світі де грає "чиста справжня музика" (с). Я беру обладнання під певну ціль - покращення якості відчуттів від внутрішньоігрової атмосфери.Hotspur: ↑ 09.01.2025 01:22 проблема в тому що ти не живеш в ютубі. прийдеш додому, включаєш і приїхали. візьми 1 пісню в якості 128 256 320 і 2600 і послухай пів години. і скажеш що думаєш
Просто музику з флаку я дуже давно не слухав. Коли я працюю (а я стараюсь працювати в офісі, але буває і вдома), то слухаю музику зі спотіфай бо мені так зручно.
І я хочу покращити якість своїх відчуттів від споживання саме такого контенту.)
Думаю, якщо смсл дав на "ігрових" не дуже гарних навушниках такий позитивний ефект, цікаво що дасть обладнання краще.
-
Hotspur
Member
в пугбі часто пишуть що я чітер бо я їх чую за 500 км до того як вони до мене добіжатьEntar: ↑ 09.01.2025 01:38Думаю, якщо смсл дав на "ігрових" не дуже гарних навушниках такий позитивний ефект, цікаво що дасть обладнання краще.
-
Radio Bay
Member
Меломанський підхідEntar: ↑ 09.01.2025 01:38І я хочу покращити якість своїх відчуттів від споживання саме такого контенту
Внутрішня ігрова атмосфера - це відтворення максимально реалістичних звуків. Наприклад, коли в тебе десь собака на другому плані залаяв, а ти не розумієш то у компі або за вікном. Це HiFi - висока точність відтворення. Просто потрібно максимально натурально грати звуки. З собаками таке в мене було, на другому плані, звісноEntar: ↑ 09.01.2025 01:38покращення якості відчуттів від внутрішньоігрової атмосфери
-
lewerlin
Member
Для такого не треба нічого особливого. Я приводив приклад з павукоскорпами з Метро, котрі в мене "по кімнаті бігали". Так там "тракт" був 888S(офісна мама)- вушна дірка свенів МS-230(25$) для підсилення-Шури SRH240A(~60$ тоді коштували). Тобто лише вуха були вже чимось.Radio Bay: ↑ 09.01.2025 01:52Внутрішня ігрова атмосфера - це відтворення максимально реалістичних звуків. Наприклад, коли в тебе десь собака на другому плані залаяв, а ти не розумієш то у компі або за вікном. Це HiFi - висока точність відтворення. Просто потрібно максимально натурально грати звуки. З собаками таке в мене було, на другому плані, звісно
-
Radio Bay
Member
Тут ще важлива уява, це за гроші не купиш ) Я взагалі пояснював камраду простими словами напрямок, куди треба прямувати, а не шукати магічну таблетку. Ми, здається, намалювали йому чудовий початковий тракт, який потім можна апгрейдити, як завгодно, було б бажання та грошіlewerlin: ↑ 09.01.2025 03:36Для такого не треба нічого особливого.
-
tablestikus
Member
По UDP слати.Radio Bay: ↑ 08.01.2025 23:27Ні, там поточний метод передачі інформації без корегування помилок, а ти пропонуєш копіювання (пакетне)tablestikus: ↑ 08.01.2025 22:56ну в моєму розумінні такий тест - відправка заздалегідь відомого набору інформації і потім порівняння побітно того що отримано з початковими