Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Junior

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Последний раз редактировалось gehka3 02.06.2015 19:00, всего редактировалось 2 раза.
Hotspur
Member

Radio Bay: 08.01.2025 23:55Ютьюб на классном тракте тракте будет звучать классно
не буде. там жорстко порізано аудіо
Entar
Member

Hotspur
А чому я тоді чую суттєву таку різницю, не маючи абсолютно ніякого досвіду/навику/знань?
Hotspur
Member

Radio Bay: 09.01.2025 00:00а втолкать к iLoud Micro Monitor за 400 Schiit Modi Multibit за 300 и еще сотню заложить на обвязку, лично я, приветствую
краще на 800 купити кращу акустику і сидіти на встройці, багато активної акустики це дозволяє. не вся. ну і з навушниками трюк не пракатить, буде 750 навушники 50 цап

Відправлено через 28 секунд:
Entar: 09.01.2025 00:01А чому я тоді чую суттєву таку різницю, не маючи абсолютно ніякого досвіду/навику/знань?
різницю чого вибач ?
Entar
Member

Radio Bay: 09.01.2025 00:00 Я этого не писал, Ютьюб на классном тракте тракте будет звучать классно и да, источник слышно на всём, с другой стороны к акустике за 100 нет смысла брать цап за 500, тут согласен, а втолкать к iLoud Micro Monitor за 400 Schiit Modi Multibit за 300 и еще сотню заложить на обвязку, лично я, приветствую :)
Я теперь думаю, может мне наушники новые брать не те базовые сехни 560 за 150 баксов а что-то получше (как-то очень понравились мезе классик, но мне психологически дорого... не знаю).
Radio Bay
Member

Hotspur: 09.01.2025 00:01не буде. там жорстко порізано аудіо
Пофіг, в мене грає усюди та радує мене, класний тракт це насамперед загальна картина звуку, а не якісь там детальки, пісочок на тарілочках, з цим до аудіофілів. Я слухаю музику, як загальний витвір, якщо для тебе не звучить, то проблеми твого сприйняття, не більше :)
Entar
Member

Hotspur: 09.01.2025 00:02 різницю чого вибач ?
Різницю деталізації звучання, і приємність/виразність звучання.
Hotspur
Member

Radio Bay: 09.01.2025 00:09Пофіг, в мене грає усюди та радує мене, класний тракт це насамперед загальна картина звуку, а не якісь там детальки, пісочок на тарілочках, з цим до аудіофілів. Я слухаю музику, як загальний витвір, якщо для тебе не звучить, то проблеми твого сприйняття, не більше
ти чув живий орган ? і порівняй яку фігню тобі дасть ютуб

Відправлено через 1 хвилину 43 секунди:
Entar: 09.01.2025 00:09Різницю деталізації звучання, і приємність/виразність звучання.
ти чуєш те як ютуб обрізав не зовсім вірно записані звуки (приміщення не про студії). вибач ну це ж смішно
Radio Bay
Member

Hotspur: 09.01.2025 00:11ти чув живий орган ?
Ти здивуєшся, прям у Домському соборі, я гарно знаю що таке живий звук, та що його не можливо відворити, особливо у такому контексті.
Hotspur: 09.01.2025 00:11ти чуєш те як ютуб обрізав не зовсім вірно записані звуки
Так, ну й що? Якийсь концерт AC/DC супер. Фоном радио або Спотіфай під працювати - круто. Я більшість часу не просто слухаю музику, а нахожусь у просторі де грає музика і я люблю, коли вона класно грає :)
Hotspur
Member

Radio Bay: 09.01.2025 00:22Ти здивуєшся, прям у Домському соборі, я гарно знаю що таке живий звук, та що його не можливо відворити, особливо у такому контексті.
звичайно можливо просто дорого
1 орган це 100
2 якісь напольники кантон хроно і великий усілок це десь 85
3 синхайзер 600 це десь 80
4 всіма любимі едіфаери це десь 60

Відправлено через 2 хвилини 46 секунд:
Radio Bay: 09.01.2025 00:22Так, ну й що?
вони можуть видати погану акустику за гарну. просто 2 різних трека можуть звучати по різному. порівнювати треба або вживу або коли люди роблять про записи в правильній кімнаті правильним мікрофоном
Radio Bay
Member

Hotspur: 09.01.2025 00:27вони можуть видати погану акустику за гарну
Ні разу такого не чув, а ти? Сам :)
Entar
Member

Hotspur: 09.01.2025 00:11 ти чуєш те як ютуб обрізав не зовсім вірно записані звуки (приміщення не про студії). вибач ну це ж смішно
Не розумію в чому проблема, якщо мені подобається більше ніж було.)
Radio Bay
Member

Entar: 09.01.2025 01:04Не розумію в чому проблема, якщо мені подобається більше ніж було
От я про теж, воно просто ліпше грає усюди, на Ютьюбі, флаку, хайрезу :)
Hotspur
Member

Radio Bay: 09.01.2025 00:46Ні разу такого не чув, а ти? Сам
я таке чув з навушниками

Відправлено через 32 секунди:
Entar: 09.01.2025 01:04Не розумію в чому проблема, якщо мені подобається більше ніж було.)
проблема в тому що ти не живеш в ютубі. прийдеш додому, включаєш і приїхали. візьми 1 пісню в якості 128 256 320 і 2600 і послухай пів години. і скажеш що думаєш
Inqizitor2022
Member

Entar: 08.01.2025 15:26 А если мы говорим о музыке в играх? В хороших играх, где реально качественные саундтреки. Какие-то тут особенности есть?
Сталкер отлично на ТР-30 проходится, остальные игры тоже шикарно, вообще никаких вопросов, главное, чтобы источник (звук в игре) не был сильно пережат или скверно записан, там могут вылезти огрехи из-за качества источника, так как ТР-30 имеет великолепную детализацию и грубо говоря, что в источнике - то на выходе. В сталкере стрельба как из настоящих пушек стреляешь.
Entar
Member

Hotspur: 09.01.2025 01:22 проблема в тому що ти не живеш в ютубі. прийдеш додому, включаєш і приїхали. візьми 1 пісню в якості 128 256 320 і 2600 і послухай пів години. і скажеш що думаєш
Я якраз таки не живу в світі де грає "чиста справжня музика" (с). Я беру обладнання під певну ціль - покращення якості відчуттів від внутрішньоігрової атмосфери.
Просто музику з флаку я дуже давно не слухав. Коли я працюю (а я стараюсь працювати в офісі, але буває і вдома), то слухаю музику зі спотіфай бо мені так зручно.
І я хочу покращити якість своїх відчуттів від споживання саме такого контенту.)

Думаю, якщо смсл дав на "ігрових" не дуже гарних навушниках такий позитивний ефект, цікаво що дасть обладнання краще.
Hotspur
Member

Entar: 09.01.2025 01:38Думаю, якщо смсл дав на "ігрових" не дуже гарних навушниках такий позитивний ефект, цікаво що дасть обладнання краще.
в пугбі часто пишуть що я чітер бо я їх чую за 500 км до того як вони до мене добіжать :lol:
Radio Bay
Member

Entar: 09.01.2025 01:38І я хочу покращити якість своїх відчуттів від споживання саме такого контенту
Меломанський підхід :beer:
Entar: 09.01.2025 01:38покращення якості відчуттів від внутрішньоігрової атмосфери
Внутрішня ігрова атмосфера - це відтворення максимально реалістичних звуків. Наприклад, коли в тебе десь собака на другому плані залаяв, а ти не розумієш то у компі або за вікном. Це HiFi - висока точність відтворення. Просто потрібно максимально натурально грати звуки. З собаками таке в мене було, на другому плані, звісно
lewerlin
Member

Radio Bay: 09.01.2025 01:52Внутрішня ігрова атмосфера - це відтворення максимально реалістичних звуків. Наприклад, коли в тебе десь собака на другому плані залаяв, а ти не розумієш то у компі або за вікном. Це HiFi - висока точність відтворення. Просто потрібно максимально натурально грати звуки. З собаками таке в мене було, на другому плані, звісно
Для такого не треба нічого особливого. Я приводив приклад з павукоскорпами з Метро, котрі в мене "по кімнаті бігали". Так там "тракт" був 888S(офісна мама)- вушна дірка свенів МS-230(25$) для підсилення-Шури SRH240A(~60$ тоді коштували). Тобто лише вуха були вже чимось.
Radio Bay
Member

lewerlin: 09.01.2025 03:36Для такого не треба нічого особливого.
Тут ще важлива уява, це за гроші не купиш ) Я взагалі пояснював камраду простими словами напрямок, куди треба прямувати, а не шукати магічну таблетку. Ми, здається, намалювали йому чудовий початковий тракт, який потім можна апгрейдити, як завгодно, було б бажання та гроші
tablestikus
Member

Radio Bay: 08.01.2025 23:27
tablestikus: 08.01.2025 22:56ну в моєму розумінні такий тест - відправка заздалегідь відомого набору інформації і потім порівняння побітно того що отримано з початковими
Ні, там поточний метод передачі інформації без корегування помилок, а ти пропонуєш копіювання (пакетне)
По UDP слати.
Ответить