Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
анти__бот
Member

Повідомлення

mult
Ааааа ну то може бути, не пробував дс з щитом грати
Пам'ятаю що коли елден проходив якраз з грейд свордом то юзав його блок в двуручному хваті теж трішки рятувало
mult: 08.01.2025 10:29осколки
Я знаю за ці штуки навіть +2 прокачав поки біг до священного лева але вім мені вчора разів 5 натикав поки я звикав до гри, потім я вирішив пронести його і вдягнув талісмани на серію ударів і кровоток і взяв кігті +25 на кровоток він ну ще маску натягнув + молитва "золотой обет" то бос і без прокачки тими уламками відлетів

Відправлено через 9 хвилин 3 секунди:
Я напевно створю нову гру та буду пробувати через карінске величчя та буду писати макрос для забафів щоб встигати робити повний баф :gigi:
mult
Member

Повідомлення

анти__бот
А я бафи ніколи не любив :)
Знаю як показують в ютубі якісь білди, де перед босом наносять на себе десятки бафів і молитв.
То мені таке завжди здавалось якимось дуже муторним.
Не для мене короче.
Я більше класику люблю :)
Ще грав воїном з підтримкою магії, ну посох перемикав на щит в залежності від ситуації.
Теж прикольно, десь здалеку настріляв, потім перемкнувся на щит в ближній зійшовся.
Воно варіативно і прикольно і елден рінг під це і заточувався.
Перші три дарк соулси там більше під один білд, або маг, або ближник, варіацій змішування всього цього разом як такої немає.
Треба було вибирати щось одне.
А в елдені варіацій все ж більше.
Але як на мене занадто розмазана вона.
Можна було зробити локації менші, десь прибрати повтори босів і гра не стала б гіршою.

Відправлено через 6 хвилин 2 секунди:
анти__бот
А за той щит що я приводив, він чим і добрий, що він сам має високу стійкість, через що при одноручному блоці, да ще якщо одягнутий талісман з вікі, там виносливість при блоку майже не тратиться, що дозволяє витримувати кучу ударів.
Тому він і допоміг перемогти радана.
Звичайні середні щити та і великі там пару раз вдарили в блок і вже ні виносливості ні блока немає і далі отримуєш в табло :)
анти__бот
Member

Повідомлення

mult: 08.01.2025 11:19А я бафи ніколи не любив
Це ти про бафи через "вой шабрири" і отруєння коли треба міняти талісмани, ну страшна штука теж не пробував, ось і хочу глянути
mult
Member

Повідомлення

анти__бот
Я про всі ті бафи, де перед босом їх наложують десятками там і бафи і молитви і ще купу всього :)
Для мене це якось дуже складно і муторно :)
mertvei
Member

Повідомлення

Барбарис
В сталкері в тебе не вийде ,одним сейвом,таке враження що іноді навіть від броска гранати залежить чи буде той сейф вилітати чи ні.

Отправлено спустя 57 секунд:
Но гра ,не дивлячись на своі баги все рівно огонь.

Отправлено спустя 2 минуты 41 секунду:
Барбарис
Багів там купа особливо під кінець в мене наприклад в миссію,про дугу вже пройшов
З 5 спроби))),почали бігати )).
Dremjke
Member

Повідомлення

mult: 08.01.2025 12:16Я про всі ті бафи, де перед босом їх наложують десятками там і бафи і молитви і ще купу всього
Для мене це якось дуже складно і муторно
О, я також ці бафи під кінець гри почав використовувати. Але Elden Ring тим і гарний, що дає можливість проходити гру, як заманеться ;)
Я взагалі майже всю гру пройшов з "Клинком Ищейки" :beer:

Відправлено через 13 хвилин 20 секунд:
mertvei: 08.01.2025 12:52Но гра ,не дивлячись на своі баги все рівно огонь.
У сталкера 3 великі проблеми:
1. Продуктивність (терпимо)
2. Відверто пустий відкритий світ, дуже мало активностей, багато нудної біготні туди-сюди (також терпимо)
3. Забаговані квести та софтлоки (критично)

Аби все це пофіксити та привести до ладу, то взагалі гра десятиріччя буде.
Барбарис
Member

Повідомлення

mertvei, про що ти? В мене лише один виліт був після 1.03, коли не завжди шейдери компілюються. Обидва штурми Дуги пройшли без проблем. 153 години точно і стімі бачив, ще ні один патч не угробив сейви та не видалив. Найдовша сесія годин з 6 була, ще й згортав часто, бо паралельно стрім по С2 дивився і тоді теж вильотів не було.
waryag
Member

Повідомлення

mult: 08.01.2025 11:19Перші три дарк соулси там більше під один білд, або маг, або ближник, варіацій змішування всього цього разом як такої немає.
Треба було вибирати щось одне.
Навіть в ДС1 нічого не заважає грати воїном з парою-тройкою комірок під магію. Тим більше, піромантія не вимагає статів, лише прокачку рукавички.
У другій частині левелапи насипають щедро, з якогось моменту можна брати магію, щоб не довбитися в софткапи.
А в трійці, де зі старту є мана, було б дивно її не використовувати.
mult
Member

Повідомлення

waryag
Не знаю, я пробував, то якщо мішати магію і ближника, персонаж виходить не повноцінним по нанесенню шкоди. Якщо не повністю вкидатись в магію то шкода так собі і якщо не повністю вкидатись в ближника то також. Плюс магія нормальна ближче до кінця гри.
І я забув уточнити, я мав на увазі перше проходження. На грі + звісно можна качати все що хочеш. А в елдені вже на першому проходженні комфортно грати воїном-магом до прикладу.
0trog0
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 27.12.2024 14:15
Ostin: 27.12.2024 12:52Marvel’s Midnight Suns
Мені сподобалась.
Реально гарна тактика від авторів останніх XCOM :up:
Я зазвичай не люблю карткові ігри, але ця зайшла.
Foxgl: 08.01.2025 00:33Marvel’s Midnight Suns нормальна гра, якщо любите цей жанр
Хлопці, а DLC до цієї карткової гри варті грошей?
waryag
Member

Повідомлення

mult: 09.01.2025 13:37Не знаю, я пробував, то якщо мішати магію і ближника, персонаж виходить не повноцінним по нанесенню шкоди. Якщо не повністю вкидатись в магію то шкода так собі і якщо не повністю вкидатись в ближника то також. Плюс магія нормальна ближче до кінця гри.
І я забув уточнити, я мав на увазі перше проходження. На грі + звісно можна качати все що хочеш. А в елдені вже на першому проходженні комфортно грати воїном-магом до прикладу.
Все там нормально.
Ти вкидаєш трошки менше в силу і витривалість та носиш трішки легшу броню і зброю, зате в тебе будуть бафи/хіли. В основному початкового рівня, але все одно корисні. Або не початкового, якщо хочеш.

Так само, ти можеш брати "мілішні" стати за мага, щоб не бути зовсім овочем та економити ману/комірки.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

0trog0: 09.01.2025 14:44Хлопці, а DLC до цієї карткової гри варті грошей?
Не думаю. Я не купував, бо сенсу не побачив.
Вони додають ще 4 персонажів, яких в основній грі і так 12 штук, і трохи місій за них.
1200 грн, як на мене, воно не вартує.
Про це варто думати лише якщо вже пройшли основну гру і дуже хочеться ще.
Ну або якщо саме ті конкретні персонажі якось чіпляють.
Foxgl
Member

Повідомлення

0trog0: 09.01.2025 14:44
fantomrulezz: 27.12.2024 14:15
Мені сподобалась.
Реально гарна тактика від авторів останніх XCOM :up:
Я зазвичай не люблю карткові ігри, але ця зайшла.
Foxgl: 08.01.2025 00:33Marvel’s Midnight Suns нормальна гра, якщо любите цей жанр
Хлопці, а DLC до цієї карткової гри варті грошей?
Навіть не дивився на вміст dlc нічого сказати не можу, але я думаю ні.
Відповісти