Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Entar
Member

Повідомлення

Hotspur: 07.01.2025 22:05 це все дуже бюджетна мультимедія. я б краще радив її брати б у
Та я розумію. Мене зараз більше хвилює вибір між цими 2-ма моделями.
І основне в ньому - це питання того, наскільки великою перевагою є можливість підключення по цифрі, з урахуванням моєї бюджетної встройки в материнку і старенької далекої від ідеалу креатив audigy rx ? Як я розумію, при підклбюченні по цифрі колонкам пофіг, яка там звуковуха, бо вони оброблюють сигнал встроєнною?
А з іншої сторони, якщо я оновлю звуковуху, бо в перспективі і навушники оновлю, то може краще буде підключати через rca?
Radio Bay
Member

Повідомлення

Entar: 07.01.2025 21:57В ідеалі звичайно взяти додому 2 системи і одну здати
Звісно, це найліпше - свої вуха та дні 4 погріти їх до того. Колонки з коробки не грають, та на початку плавають по звуку
Entar
Member

Повідомлення

Radio Bay: 07.01.2025 22:11 Звісно, це найліпше - свої вуха та дні 4 погріти їх до того. Колонки з коробки не грають, та на початку плавають по звуку
Ну так я робити не буду, бо є вірогідність не здати по якійсь причині, мало лі. Візьму одну з них (яку ще не вирішив), підключу а якщо прям не побачу вау ефекту або щось не сподобається здам і візьму другу.

Отправлено спустя 1 минуту 22 секунды:
А ще в мене є коробочка m3 s.m.s.l., може через неї підключити? До неї зі звуковухи цифру, а в неї вставляти колонки? Чи таке собі?
Radio Bay
Member

Повідомлення

Entar: 07.01.2025 22:14А ще в мене є коробочка m3 s.m.s.l., може через неї підключити? До неї зі звуковухи цифру, а в неї вставляти колонки? Чи таке собі?
Ха, чому ж таке собі? Треба бути обрати варіант підключення "як ліпше". Як на мене досить цікава коробочка. Треба спробувати Едіки по цифрі, то Едіки з коробочки по аналогу. Стандартний шлях

Відправлено через 1 хвилину :
Entar: 07.01.2025 22:14 бо є вірогідність не здати по якійсь причині
Є таке, знайдуть мікроподряпання, класика
tablestikus
Member

Повідомлення

Entar: 07.01.2025 22:14 А ще в мене є коробочка m3 s.m.s.l., може через неї підключити? До неї зі звуковухи цифру, а в неї вставляти колонки? Чи таке собі?
Взяти б\у пасивки на олх і буде краще за мультимедійку.
Entar
Member

Повідомлення

Radio Bay: 07.01.2025 22:21 Ха, чому ж таке собі? Треба бути обрати варіант підключення "як ліпше". Як на мене досить цікава коробочка. Треба спробувати Едіки по цифрі, то Едіки з коробочки по аналогу. Стандартний шлях
Дякую, спробую) Треба ще докупити тоді кабель цифру. Як я розумію, "якщо повезе", то:
1. Цей цап все-таки краще (краще ж?) ніж у креатів аудіжи рх. Відповідно звук через нього буде краще ніж через цю звуковуху.
2. В ідеалі получиться за безплатно (за +1 маленьку коробочку на столі і лишній кабельочок) отримати якість близьку до якості від оновлення звуковухи.

Чи правильно я зрозумів?
Мінус - ця коробочка неприємно шумить від юсбі, і трохи голосніше від неї гудять колоночки ніж від материнки .
Hotspur
Member

Повідомлення

Entar: 07.01.2025 22:371. Цей цап все-таки краще (краще ж?) ніж у креатів аудіжи рх. Відповідно звук через нього буде краще ніж через цю звуковуху.
це складне питання. подивись тести

Відправлено через 34 секунди:
Entar: 07.01.2025 22:372. В ідеалі получиться за безплатно (за +1 маленьку коробочку на столі і лишній кабельочок) отримати якість близьку до якості від оновлення звуковухи.
якщо коробочка правильна вона краща всього до певного рівня

Відправлено через 41 секунду:
Entar: 07.01.2025 22:37Мінус - ця коробочка неприємно шумить від юсбі, і трохи голосніше від неї гудять колоночки ніж від материнки .
коробочка не правильна або неправильна підключена або неправильні провода або земляна петля
Radio Bay
Member

Повідомлення

Entar: 07.01.2025 22:371. Цей цап все-таки краще (краще ж?) ніж у креатів аудіжи рх. Відповідно звук через нього буде краще ніж через цю звуковуху
1. Є колонки з внутрішнім підсилювачем (активні), та цапом і є зовнішній цап. Треба обрати, який цап ліпше.
Entar: 07.01.2025 22:37Мінус - ця коробочка неприємно шумить від юсбі
Оце для мене винос мозоку. А чи на усіх портах та компах шумить? Там ще є оптика та коаксіал, яких я не люблю, але вони вже є і хтось може бути ліпше. Тут треба обрати. Може погуглити про шум, може живлення не вистачає, тут треба по місцю дивитися
2. Може бути, я ж не знаю що воно грає, але теоретично так :)

Відправлено через 2 хвилини 36 секунд:
Hotspur: 07.01.2025 22:48земляна петля
О, це правильне слово
Hotspur
Member

Повідомлення

Я коробочкою FX-Audio DAC-X3PRO задоволений хоча вона маленька і не дорога
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 07.01.2025 22:57Я коробочкою FX-Audio DAC-X3PRO задоволений хоча вона маленька і не дорога
А задоволення не залежить від ціни та розміру, якщо з головою порядок 😀
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 07.01.2025 23:06А задоволення не залежить від ціни та розміру, якщо з головою порядок
після певного рівня все стає сильно дороще і з 0.00000001% покращень. для цього придумали сліпі тести. всі великі продавці ЦАПів за 99999 доларів всліпу Баери 990 від 880 не відрізнять
Entar
Member

Повідомлення

Дякую, буду тестувати :)

Отправлено спустя 7 минут 37 секунд:
Radio Bay: 07.01.2025 22:52 1. Є колонки з внутрішнім підсилювачем (активні), та цапом і є зовнішній цап. Треба обрати, який цап ліпше.
Це я розумію.
Я про те, що у мене на даний момент є що колонки що навушники без цапів, і є цей цап та рх аудижи. І мені треба визначитися що краще, цей цап чи ця звуковуха)

А потім буде вже вибір, якщо я візьму 1855, підключати його по цифрі чи по рса, і якщо друге, то до звукової чи до цього цапу.
А якщо візьму 1700 (а я схиляюсь все ж до неї) то такого вибору не буде... І це мене трохи зупиняє з урахуванням рівня моїх звуковух.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Entar: 07.01.2025 23:36А потім буде вже вибір, якщо я візьму 1855, підключати його по цифрі чи по рса, і якщо друге, то до звукової чи до цього цапу.
А якщо візьму 1700 (а я схиляюсь все ж до неї) то такого вибору не буде... І це мене трохи зупиняє з урахуванням рівня моїх звуковух.
Тут я вже не порадник і схиляти до вибору не буду, то потрібен особистий вибір :)
Metroa
Member

Повідомлення

Купив Edifier R1855DB, а вот підключити їх до Пк через yulond daart canary 2 не виходить. по bluetooth все працює.

Пробував по різному не виходило.
UPD, перегрузив ПК і колонки, все пішло.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Metroa: 09.01.2025 18:45підключити їх до Пк через yulond daart canary 2
Тест "канарейки" по аналогу проти 1855 по цифрі було б цікаво, через 2-3 дні, прогріються, вуха звикнуть
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 09.01.2025 19:18Тест "канарейки" по аналогу проти 1855 по цифрі було б цікаво, через 2-3 дні, прогріються, вуха звикнуть
теста не буде. буде встроєний ЦАП 1855 завжди
Відповісти