Nvidia представила відеокарту GeForce RTX 5090D для китайського ринку

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
dret09
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Nvidia представила відеокарту GeForce RTX 5090D для китайського ринку

Ну цього разу ,судячи з усього, порізали хардварно (сподіваюсь). Але все-одно... Як на мене практика продажу передових технологій до ворожого стану, навіть скорочений, - максимально тупа ідея.
Scoffer
Member

Повідомлення

dret09
Чому ти вирішив що для хуанга це стан ворожий? :rotate:
daesz
Member

Повідомлення

Цікавий хід - обрубати тільки тензорні ядра :)
dret09
Member

Повідомлення

Scoffer: 07.01.2025 16:22 dret09
Гарне зауваження. Але мені здається, шо у Хуанга взагалі поняття ворог-друг розмите. Хто платить, з тим і друже... Просто мені дуже незрозуміла політика Асашай, чого вони досі заграють з нефритовий-стрижень-миска-рис і не введуть якісь конські санкції проти цього режиму (і проти тих, хто будь-якими способами намагається з ними працювати)
Vermeer
Member

Повідомлення

cn.jpg
Scoffer
Member

Повідомлення

dret09: 07.01.2025 16:27Просто мені дуже незрозуміла політика Асашай, чого вони досі заграють з нефритовий-стрижень-миска-рис і не введуть якісь конські санкції проти цього режиму
Асашей давно керується корпораціями. Власне з народження цих асашей через лобізм. Але з того часу як корпорації стали транснаціональними, то чому вони мають захищати національні інтереси якихось там асашей, якщо корпорація грає на планетарному рівні?
erkins007
Member

Повідомлення

dret09: 07.01.2025 16:27
Гарне зауваження. Але мені здається, шо у Хуанга взагалі поняття ворог-друг розмите. Хто платить, з тим і друже... Просто мені дуже незрозуміла політика Асашай, чого вони досі заграють з нефритовий-стрижень-миска-рис і не введуть якісь конські санкції проти цього режиму (і проти тих, хто будь-якими способами намагається з ними працювати)
Конские санкции очень сложно вводить против того, который тебе ответными санкциями может всю промышленность и бытовуху порушить.
Щас все в Китае собирается и производится.
Китай и США очень и очень друг от друга зависят экономически.
FastBullet
Member

Повідомлення

erkins007: 07.01.2025 16:32

Конские санкции очень сложно вводить против того, который тебе ответными санкциями может всю промышленность и бытовуху порушить.
Щас все в Китае собирается и производится.
Китай и США очень и очень друг от друга зависят экономически.
не в этом дело)) нет альтернатив, потому что все перенесешь в Индию, будут индийские фанатики такие же, в Мексику, ну будет Мексика такая же, а в США просто напросто дорого, хотя часть производств пытаются вернуть
Royalfree
Member

Повідомлення

Это игра просто. Обычная игра. Касается также карт для китайского рынка. Передача технологий, даже якобы урезанных. Деньги и прибыль - вот главная причина.
Scoffer
Member

Повідомлення

FastBullet: 07.01.2025 16:44а в США просто напросто дорого
Це все від лівацтва. До 70-80х значить було не дорого випускати повнорозмірні купе з 5-літровими двиглами за ціною запорожця, а зараз різко дорого стало.
Як перестануть годувати дармоїдів і видавати їм наркоту на шару, так одразу і не дорого стане.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

D for Deshevka
FastBullet
Member

Повідомлення

Scoffer: 07.01.2025 16:54
FastBullet: 07.01.2025 16:44а в США просто напросто дорого
Це все від лівацтва. До 70-80х значить було не дорого випускати повнорозмірні купе з 5-літровими двиглами за ціною запорожця, а зараз різко дорого стало.
Як перестануть годувати дармоїдів і видавати їм наркоту на шару, так одразу і не дорого стане.
ну ти зроби краще)) а так це лишь БЫ пагаварить))
D_ad
Member

Повідомлення

dret09: 07.01.2025 16:20 Ну цього разу ,судячи з усього, порізали хардварно (сподіваюсь). Але все-одно... Як на мене практика продажу передових технологій до ворожого стану, навіть скорочений, - максимально тупа ідея.
Маючи в арсеналі крупнокаліберні кулемети, вони продають дуже умовному супернику кулемети меншого калібр, що, насправді, ще доволі компромісна ідея.

Асашай та Партія-миска-рис не вважаються ворогами. Китай записаний у стратегії США не як "ворог", а як "суперник".

Якщо піти далі, то як взагалі ви уявляєте собі такі санкції? І щоб що? А ще: як проконтролювати їх виконання, або покарати за невиконання?

Це десь як на рівні інтелівських та н-відієвських чіпах у російських ракетах: всеодно куплять. Хоч як.

Я тобі більше того скажу: і так куплять.
vmsolver
Member

Повідомлення

Nvidia продаёт видеокарты, Китай большой рынок. Следовательно.. Причем тут передача технологий в стан врага и так далее? Это игровая видеокарта.
Scoffer
Member

Повідомлення

FastBullet
Ну да, ну да, одразу відмазки пішли. А хочеш я наведу приклад як треба робити: в тих же штатах поки що заборонений імпорт м'яса і м'ясопродукції. Тому свин там коштує аж цілих страшних два-п'ятдесять за кіло, приблизно. Тобто навіть дешевше ніж у нас. І як же вони ще не збанкрутували? Там же дорого виробляти, правда?
Conqistador
Member

Повідомлення

Scoffer
может потому что там работают "левацкие" программы по господдержке фермерства и сельхого хозяйства в отличии от нас
_nic
Member

Повідомлення

Вже не один рік йде інвазія червоносраких до північної Америки, лізуть через всі шпарини, ще й грошики з собой тягнуть на які скупляють все до чого можуть дотягтися, від не рухомості до місцевих компаній
Scoffer
Member

Повідомлення

Conqistador
В штатах фермерські субсидії копійки. Це тобі не європа.

Відправлено через 2 хвилини 13 секунд:
Наприклад свіжий закон кількаденної давності передбачає компенсацію виключно збитковим фермам, і виключно для виведення в нуль і ні центом більше. Та і то з купою обмежень.
Востаннє редагувалось 07.01.2025 17:58 користувачем Scoffer, всього редагувалось 1 раз.
oversteve
Member

Повідомлення

саме цікаве, що ця кошка-девочка насправді хлопчик :D
FastBullet
Member

Повідомлення

Scoffer: 07.01.2025 17:18 FastBullet
Ну да, ну да, одразу відмазки пішли. А хочеш я наведу приклад як треба робити: в тих же штатах поки що заборонений імпорт м'яса і м'ясопродукції. Тому свин там коштує аж цілих страшних два-п'ятдесять за кіло, приблизно. Тобто навіть дешевше ніж у нас. І як же вони ще не збанкрутували? Там же дорого виробляти, правда?
ой не смеши)) там же не как у нас 56% от экспорта сельское хозяйство??

Отправлено спустя 32 секунды:
видать таких как ты советников там не берут, а тут похоже взяли)))
Відповісти