Автотема: всё из мира авто-мото

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Scoffer
Member

Повідомлення

mumu
У мене якийсь поганий досвід з антидощом. Не конкретно з цим, а взагалі. Спочатку він працює, а потім мутнішає і дуже важко змивається з лобовухи.
Shpoker
Member

Повідомлення

mumu: 19.12.2024 09:51антидощ хтось використовує типу turtle wax
пока машина без подогрева зеркал была - постоянно использовал, очень спасало, особенно если по городу ночью ездить. лобаш 1 раз покрывал, прикол не понял, смылось дворниками довольно быстро. боковые стекла передние частично мазал, в районе зеркал, было хорошо, но тоже смывалось\стиралось буквально за неделю
sanya555
Member

Повідомлення

mumu: 19.12.2024 09:51антидощ хтось використовує
Из личного опыта, лучше чем японский SOFT99 Glaco я не пробовал, это просто огонь. Если по свежаку намазан, то в дождь по трассе можно дворники не включать вообще.
Max
Junior

Повідомлення

Щоб любий антидощ тримався довго треба треба підготовлювати поверхню, чистити спеціальним абразивним засобом Soft99 Glaco Glass Compound Roll On або Meguiars G8408 Glass Polishing.
Якщо наносити на "брудне" скло то любий антидощ буде триматись не довго.
Якісні антидощі SOFT99 Ultra Glaco, Gtechniq G5. Чепераха як антидощ теж непогана враховуючи її вартість.
Scoffer
Member

Повідомлення

спойлер
Зображення
Електричками давлять.
Timedemo
Member

Повідомлення

Scoffer: 06.01.2025 10:48
спойлер
Зображення
Електричками давлять.
https://gyazo.com/22d74b8fa3b1361183504e8fda6f3f5f

BYD обійшов теслу в 2024
Scoffer
Member

Повідомлення

Timedemo
Враховуючи що BYD - другий за масштабом в світі виробник акумуляторів то не дивно.
Європи з америками самі собі прострелили коліно з цими електричками. А сиділи б собі на бензі і в ус не дули.
IvanCh
Member

Повідомлення

підскажіть, хочу зробити антихром на ауді.

як це робиться? і що краще?
Я правильно розумію що найшвидше і дешевше просто затянути плівкою спеціальною?

І те саме по тонуванню? є сенс? я на попередній робив дуже поммірне, мінімальне на передні вікна і трохи більше на задні.
Shpoker
Member

Повідомлення

IvanCh
антихром никогда не делал (его всегда в меру было типа исключительно рамка решетки радиатора), а окна - вкруг кроме лобаша всегда 20кой самой дорогой с которой сервис работает затягивал, и вид не портит тем что разная пленка и не пузырится от нагрева заднего стекла и не затирается 10летиями, и затеняет нормально. Однажды 10кой затянул по дурости - было в дождь не комфортно =(
IvanCh
Member

Повідомлення

Shpoker
але в європку так не випустять да?
Shpoker
Member

Повідомлення

IvanCh
знакомая на некро бмв выезжала осенью, и тачка закатана 5кой была, ни у кого вопросов не возникло :laugh:
думаю там человеческий фактор есть
Востаннє редагувалось 06.01.2025 19:15 користувачем Shpoker, всього редагувалось 1 раз.
Filabatya
Member

Повідомлення

IvanCh
спереду прийдеться здирати особливо якщо через поляків, хром стравлюють чимось є в неті багато інфи
SergN
Member

Повідомлення

IvanCh: 06.01.2025 14:25І те саме по тонуванню? є сенс?
Колись робив і думав, як же ці люди без нього їздять, адже літнє сонце мало б опікати через скло... Але ні, зараз попереду тонування немає і якогось дискомфорту не помічаю. На відміну від того, коли порівнюю зі старою машиною, на якій коли виїжджаєш задом з двору вночі в темноту, то виникає бажання приспустити бічне скло.
torny
Member

Повідомлення

IvanCh, на будь якій детейлінг студії таке зроблять. Затягнути хром в плівку, то не дорого. Головне, втримати себе, щоб всю автівку не затягнути плівкою )
Scoffer
Member

Повідомлення

Мазда змінила логотип
Зображення
Як на мене - потворно
Filabatya
Member

Повідомлення

краще б вже бетмена поставили :up:
heidfeld
Member

Повідомлення

Scoffer: 30.01.2025 20:10
Мазда змінила логотип
Зображення
Як на мене - потворно
та кому она нужна. у нас же все от китай мусора прутся.
япония же шлак делает, судя по минусам от форумчанам, когда я советую японские фирмы.

а вот китай рулит. пушка :gigi:
The_Rusik
Member

Повідомлення

CX-5 и МХ-5 топ у мазды.
И вообще у японцев много крутых авто.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Scoffer: 30.01.2025 20:10
Мазда змінила логотип
Зображення
Як на мене - потворно
Було значно краще.
Ідіотська мода зараз на пласкі логотипи.
Нащо воно дізігнерам - зрозуміло, таке малювати в рази швидше, тяп-ляп і в продакшн.
Нащо воно всім іншим - незрозуміло.
leif
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 31.01.2025 11:46Нащо воно дізігнерам - зрозуміло, таке малювати в рази швидше, тяп-ляп і в продакшн.
дезігнер людина підневільна, він не може проштовхунти власне бачення, а якщо може, то в конторі неправильно працює структура і організовані процеси. затверджують/ставлять ТЗ/обирають напрямок дизайн language маркетологи і люди повище.
Відповісти