Купил аккум от craftmann. По габаритам чуть больше чем оригинал и по весу чуть тяжелее. Ёмкость соответствует заявленной и контроллер заряда на батарею не ругается. Отличный аккум.7mindfields
З якісних акб є nohon, які будуть не гірше оригіналу
Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
Hum
Member
-
1985god
Member
тиждень використання самсунгів А55 та S24FE
і перші враження
таке враження що А55 штучно спеціально урізають по функціях, наприклад немає можливості у базовій звонилці налашутвати взаємодію з кнопками прийому та відхилення дзвінку , свайп порівняно з китайцями доооовгий на пів екрану в ширину, комусь може не вистачити довжини палця , перших 5-10 звінків просто не зміг прийняти прийшлось перезвонювати , що не звично, треба звикати, Якщо у S24FE цей параметр налаштовується \ можна змінити на звичайний тап, то в А55 - ні = мучайтесь або встановлюйте стороню звонилку.
Велика жирна плюшка \ фіча самсунгів = запис розмов по замовчуванню , але чомусь у А55 він автоматично самовільно вимкнувся
Претензія до обох самсунгів ! чомусь самсунг вважає що в людей всього 3 пальці на руках можна додати тільки три відбитки пальців .
Я розумію є розпізнавання обличчя , але звичайний кейс - телефон лежить на столі на безпровідній зарядці , а правій руці в тебе котлета\бутерброд\мишка кулькова ручка якою ти щось записуєш , у вухах навушники bluetooth, тобто ти спілкуєшся і хочеш записати адресу чи ще щось і тобі треба розблокувати телефон, треба або викручувати великий палець лівої руки або піднімати телефон до обличчя . Так як я по роду своєї діяльності спілкуюсь по телефону від 2 до 4х годин в день , то кожен раз матюхаюсь коли хочу вказівним пальцем лівої руки розблокувати смарфон тицяю тицяю ...мат і тоді вже викручую руку щоб натиснути великим . Здавалося б фігня, але я розблоковую смартф обома руками в рівній кількості, і так 130 раз в день коли інстинктивно тицяєш вказівним на лівій ... Вибачаюсь але китайці додають 5+ пальців , права рука може бути брудною і тут термінове повідомлення .
Загалом обидва смартфони показують себе добре, нічні фото у S24FE мені дуже сподобались
блін три пальця це просто вибішує , почина. типцяти сильніше? ще сильніше з третьо] спроби згаду.
щоб скинути дзвінок теж треба ж розблокувати
і перші враження
таке враження що А55 штучно спеціально урізають по функціях, наприклад немає можливості у базовій звонилці налашутвати взаємодію з кнопками прийому та відхилення дзвінку , свайп порівняно з китайцями доооовгий на пів екрану в ширину, комусь може не вистачити довжини палця , перших 5-10 звінків просто не зміг прийняти прийшлось перезвонювати , що не звично, треба звикати, Якщо у S24FE цей параметр налаштовується \ можна змінити на звичайний тап, то в А55 - ні = мучайтесь або встановлюйте стороню звонилку.
Велика жирна плюшка \ фіча самсунгів = запис розмов по замовчуванню , але чомусь у А55 він автоматично самовільно вимкнувся
Претензія до обох самсунгів ! чомусь самсунг вважає що в людей всього 3 пальці на руках можна додати тільки три відбитки пальців .
Я розумію є розпізнавання обличчя , але звичайний кейс - телефон лежить на столі на безпровідній зарядці , а правій руці в тебе котлета\бутерброд\мишка кулькова ручка якою ти щось записуєш , у вухах навушники bluetooth, тобто ти спілкуєшся і хочеш записати адресу чи ще щось і тобі треба розблокувати телефон, треба або викручувати великий палець лівої руки або піднімати телефон до обличчя . Так як я по роду своєї діяльності спілкуюсь по телефону від 2 до 4х годин в день , то кожен раз матюхаюсь коли хочу вказівним пальцем лівої руки розблокувати смарфон тицяю тицяю ...мат і тоді вже викручую руку щоб натиснути великим . Здавалося б фігня, але я розблоковую смартф обома руками в рівній кількості, і так 130 раз в день коли інстинктивно тицяєш вказівним на лівій ... Вибачаюсь але китайці додають 5+ пальців , права рука може бути брудною і тут термінове повідомлення .
Загалом обидва смартфони показують себе добре, нічні фото у S24FE мені дуже сподобались
блін три пальця це просто вибішує , почина. типцяти сильніше? ще сильніше з третьо] спроби згаду.
щоб скинути дзвінок теж треба ж розблокувати
Востаннє редагувалось 06.01.2025 17:37 користувачем 1985god, всього редагувалось 3 разів.
-
kolesnukm
Member
На один відбиток додайте два пальці )
-
1985god
Member
як ?kolesnukm: ↑ 06.01.2025 17:31 На один відбиток додайте два пальці )
-
kolesnukm
Member
Додаєте новий відбиток замість якогось із трьох і коли скануєте по черзі прикладаєте кожен із двох пальців, я вже так пару років на піксель додаю1985god: ↑ 06.01.2025 17:33як ?kolesnukm: ↑ 06.01.2025 17:31 На один відбиток додайте два пальці )
-
1985god
Member
kolesnukm друже це геніально ! дякую ! я б не здогадався ! тобі нобеля мало дати ! на обкладинку FORBES тебе !
-
7mindfields
Member
Оце проблеми у володарів s24fe, жах1985god: ↑ 06.01.2025 17:30 Претензія до обох самсунгів ! чомусь самсунг вважає що в людей всього 3 пальці на руках можна додати тільки три відбитки пальців .
-
1985god
Member
7mindfields так у китайців люди мають багато пальців, а самсунг вважає людей інвалідами
-
dahaka423
Member
BloodyElf,
Vivo S20 pro або S19 Pro/V40 pro
в Україні тяжко знайти, але замовити з Китаю не проблема
-
JKrl
Member
нахрена потрібні ті сповіщення з вотсапу (і сам вотсап) та гмейлуdahaka423: ↑ 06.01.2025 22:21 BloodyElf,
-
dahaka423
Member
JKrl
В мене Vivo X100 Pro.
В Сигналі, телеграмі та вбудованому поштовому клієнті всі сповіщення норм приходять.
Ватсапом не користуюся
В мене Vivo X100 Pro.
В Сигналі, телеграмі та вбудованому поштовому клієнті всі сповіщення норм приходять.
Ватсапом не користуюся
-
Alexsandr
Member
Угу, все что не самс и яблоко мусор. Это мы слышали не раз. А по факту народ отходил в этим "мусором" года и года до реального устаревания.7mindfields: ↑ 06.01.2025 16:25 Який жах, дворічний девайс це найгірше, що може придбати (ні)
З якісних акб є nohon, які будуть не гірше оригіналу
Щодо рефарбів, офіційно відновлені пристрої все ще краще за нове сміття від ксяомі
Если повезет, можно купить новый акум не хуже или почти не хуже, заплатить за замену, а извините, нахрена платить дважды, вскрывать аппарат, скорее всего терять защиту от воды/брызг, иметь шанс что мастер что-то сломает (есть у меня знакомые которым ломали в мастерской)?
Может тогда взять сразу новый и дороже?
Если автора устраивал X3, то все что новее и подавно устроит, особенно если таки поставить не родную камеру, многие обожают перешарпы и т.п.
Вопрос насколько критично фото, особенно с заменой камеры, у пикселей обычно своих болячек хватает к примеру.
Отправлено спустя 3 минуты 32 секунды:
Это удобство. Я свой разблокирую большими пальцами или указательными, смотря как удобно т.е. три пальца мне реально будет дискомфортно коли сенсор на экране.
На один домашний аппарат у меня внесено 6-ть пальцев, что бы разблокировать мог и другой человек.
Отправлено спустя 1 минуту :
Падает точность распознавание и больше попыток надо. Народ уже пробовал. Это не идеальный выход.kolesnukm: ↑ 06.01.2025 17:36
Додаєте новий відбиток замість якогось із трьох і коли скануєте по черзі прикладаєте кожен із двох пальців, я вже так пару років на піксель додаю
Отправлено спустя 2 минуты 35 секунд:
Владельцы S серии иной раз переходя на А серию стараются на следующий день телефон отнести назад. Хуже чтение экранных шрифтов. Не знаю что там им не нравится, но не то пальто.1985god: ↑ 06.01.2025 17:30 тиждень використання самсунгів А55 та S24FE
-
JKrl
Member
Дійсно, тому самий популярний месенджер на планеті не потрібен, бо ти не користуєшся.dahaka423: ↑ 06.01.2025 22:44 JKrl
В мене Vivo X100 Pro.
Ватсапом не користуюся
-
kolesnukm
Member
Вже з років 6-7 так роблю на телефоні дружини і своєму за наявності сканера відбитків, ніколи проблема не було)) і так навіть повністю відчканований відбиток через забруднення чи вологі руки може не розпізнати. Ну і це все рівно краще ніж нічогоПадает точность распознавание и больше попыток надо. Народ уже пробовал. Это не идеальный выход.
-
Alexsandr
Member
Тем не менее, не такие уж производители и тупые ведь что бы делать столько сканирований одного пальца. Я так когда-то пробовал для интереса, точность и скорость срабатывания однозначно хуже были. Но новых сенсорах не проверял.kolesnukm: ↑ 07.01.2025 07:34Вже з років 6-7 так роблю на телефоні дружини і своєму за наявності сканера відбитків, ніколи проблема не було)) і так навіть повністю відчканований відбиток через забруднення чи вологі руки може не розпізнати. Ну і це все рівно краще ніж нічогоПадает точность распознавание и больше попыток надо. Народ уже пробовал. Это не идеальный выход.
-
kolesnukm
Member
ну додати всього 3 відбитка вони ж додумалися))), тільки вчора таке пробував на Pixel 9 Pro XL жодної проблеми не побачив в порівнянні із відсканованим одним чи декількома п'яльцями на один сканAlexsandr: ↑ 07.01.2025 08:54 Тем не менее, не такие уж производители и тупые.