Останні статті і огляди
Новини
Выбор монитора
-
Rhizone
Member
Я в цілому знав, що з HDMI можуть бути якісь приколи, але щоб настільки
На тому кабелі, що придбав (товстий, типу сертифікований) спіймав чорні екрани на півсекунди. Вони дуже рідкі, але все ж є. Ну, думаю, заради цікавості підключу кабель, який йшов у комплекті зі старим монітором, який я придбав ще у 2018 році. Був здивований, що він спокійно тримає 4к 144Гц 10 біт, але ці півсекудні чорні екрани нікуди не ділись, але знову ж таки дуже рідко. Замовив оптичний HDMI - на реддіті пишуть, що багатьом допомогли саме такі кабелі
На тому кабелі, що придбав (товстий, типу сертифікований) спіймав чорні екрани на півсекунди. Вони дуже рідкі, але все ж є. Ну, думаю, заради цікавості підключу кабель, який йшов у комплекті зі старим монітором, який я придбав ще у 2018 році. Був здивований, що він спокійно тримає 4к 144Гц 10 біт, але ці півсекудні чорні екрани нікуди не ділись, але знову ж таки дуже рідко. Замовив оптичний HDMI - на реддіті пишуть, що багатьом допомогли саме такі кабелі
-
Roland90
Junior
Хтось брав самсунгівські qd-oled? Що скажете за них?
-
VolandInferno
Member
Roland90
Всі qd-oled самсунгівські.
Всі qd-oled самсунгівські.
-
Roland90
Junior
Цікавить як вони себе зарекомендували, чи не було за 2-3 роки вигорання помітного?
-
VolandInferno
Member
Roland90
Про які 2-3 роки ви питаєте? Звідки ви взяли 2-3 роки?
Про які 2-3 роки ви питаєте? Звідки ви взяли 2-3 роки?
-
Roland90
Junior
Питаю бо хочу перейти на g8 oled з g7 ips, багато пишуть про вигорання
Отправлено спустя 34 секунды:
Питаю бо хочу перейти на g8 oled з g7 ips, багато пишуть про вигорання
-
VolandInferno
Member
Roland90
В мене вже вигоряння є за 2 місяці. Не рекомендую.
А монітори на массмаркет від сили рік як почали надходити, а то 8-9 місяців. Про які 2-3 роки ви питаєте не зрозуміло.
Але вигоряють дуже швидко.
А монітори на массмаркет від сили рік як почали надходити, а то 8-9 місяців. Про які 2-3 роки ви питаєте не зрозуміло.
-
Roland90
Junior
В які сценарії використання? Бо на rtings вже 6 місяців їх юзають і все нормальноVolandInferno: ↑ 06.01.2025 17:00 Roland90
-
VolandInferno
Member
Roland90
На rtings все проплачене.
На rtings все проплачене.
-
Lekrs
Member
VolandInferno
Багато статики при роботі?
Багато статики при роботі?
-
Kopstr
Member
А вообще есть кто владелец данного монитора ? https://hard.rozetka.com.ua/acer-um-jxx ... 426081276/ стоит своих денег ?
-
jekinis
Member
В своё время тоже рассматривал его к покупке но в итоге остановился на lg c4 42,как по мне лучший вариант.Kopstr: ↑ 06.01.2025 18:34 А вообще есть кто владелец данного монитора
Ips хоть и с локальным затемнением всё равно не достичь качества oled.
-
Kopstr
Member
jekinis
Я не хочу брать олед по причине выгора. Уже бы давно взял.
Я не хочу брать олед по причине выгора. Уже бы давно взял.
-
VolandInferno
Member
Kopstr
Правильно, не беріть, чув, що олед вигорає навіть коли вимкнений.
Правильно, не беріть, чув, що олед вигорає навіть коли вимкнений.
-
Kopstr
Member
VolandInferno
Проблема в том что я много работаю за монитором и олед статику не любит в виде открытых окон и видео, а монитор я рассматриваю как для работы так и для игр и ОЛЕД тут явно не подходит.
Проблема в том что я много работаю за монитором и олед статику не любит в виде открытых окон и видео, а монитор я рассматриваю как для работы так и для игр и ОЛЕД тут явно не подходит.
-
VolandInferno
Member
Я по 12+ годин працюю за монітором зі статикою і тп. Він скоріше морально застаріє, аніж вигорить.Kopstr: ↑ 06.01.2025 19:56Проблема в том что я много работаю за монитором и олед статику не любит в виде открытых окон и видео, а монитор я рассматриваю как для работы так и для игр и ОЛЕД тут явно не подходит.
Відправлено через 3 хвилини 39 секунд:
Дуже рекомендую до перегляду.
-
Kopstr
Member
VolandInferno
И что ты мне тут скинул ? Что Олед за 9 месяцев у людей не выгорает Ну если бы он выгорал за 9 месяцев это был бы вообще шок
И что ты мне тут скинул ? Что Олед за 9 месяцев у людей не выгорает Ну если бы он выгорал за 9 месяцев это был бы вообще шок
-
VolandInferno
Member
Kopstr
Ти б відео нормально подивився і умови тестування. Там говориться що при звичайному домашньому користуванні може пропрацювати до 4 років. Там же ж чітко описані умови - 200 ніт яскравість, автоматичне виключення через 2 години, ТІЛЬКИ статичний контент, біла тема, ніяких ОЛЕД зберігайок, і ту полоску видно ну при ДУЖЕ специфічних умовах і з викрученною контрастністю на відео, що б просто показати сам факт. Це через 2300 годин статичного контенту. На 200 ніт.
Ти б відео нормально подивився і умови тестування. Там говориться що при звичайному домашньому користуванні може пропрацювати до 4 років. Там же ж чітко описані умови - 200 ніт яскравість, автоматичне виключення через 2 години, ТІЛЬКИ статичний контент, біла тема, ніяких ОЛЕД зберігайок, і ту полоску видно ну при ДУЖЕ специфічних умовах і з викрученною контрастністю на відео, що б просто показати сам факт. Це через 2300 годин статичного контенту. На 200 ніт.
-
SergN
Member
Потужно.VolandInferno: ↑ 06.01.2025 21:46 може пропрацювати до 4 років
-
Roland90
Junior
Ще раз всіх вітаю. Все таки оледи відкидаю, перш за все по фінансових причинах і їх не ліквідністю. Хоча якість зображення в них топ. Боюсь що бу олед через 2-3 роки експлуатації ніхто не купить. Зараз обираю між самсунг S32BG70 та S32BG65, відповідно між 2к та 4к, та va aбо ips. Хтось мав справу з цими моніторами?