Допомога З RAM і з цілим складом

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
Respectvovik
Junior

Повідомлення

Доброго дня рік тому склав собі ПК rog stix b550 a-gaming до неї ryzen 7 5700G cpu m2 память і почались проблеми з RAMom купив одні (FUry )запустилась тільки на 1 планці поміняв думав якийсь брак хоча теж були рекомендовані до встановлення поміняв на patriot 2* 16 pc428800 3600mh PVs 432G360c8K cl18 1.35V ну і як попередня память запустилась на одній. Танці з бубнем перекладання місцями нічого не дали просто не включається і жовтий лед горить. Обновляв біос теж нічого. Я дав собі спокій але обідно валяється 16 gb і без користі. по всіх ніби системах ніби мало б працювати а отак ну і пробував поміняти xmr 1 на максимум частоти але вона теж не включається чи то на одній не буде розганятись треба дві не знаю. Хто що порекомендує бо я вже трошки пристарілий оверклокер ) попередній комп був fx6100 і 8gb а тут вже прогрес. І не знаю чи лижі не їдуть, чи я не нелижах взагалі! ЧИтаючи форуми находив подібні проблеми але все якосб рішалось в інших зміною карт аьбо прошивка біоса а тут НІЦ не працює! БУду вдячний за пораду і допомогу з мене Рогань ) :beer: :beer:
waryag
Member

Повідомлення

Respectvovik

Планки запускаються в одному слоті чи різних? З ХМР чи без?
LeoX
Member

Повідомлення

Чи в іншому пк планки працюють? З іншим cpu на цій же материнці?
deserteagle777
Member

Повідомлення

витягніть цпу із сокету , продуйте його і сам сокет і поставте на місце

неодноразово зтикався з тим , що сміття порушує роботу пам'яті .

також перевірте сокет на предмет пошкодження пінів , десь з місяць тому довелося рівняти контакти на платі msi b550 щоб плата запрацювала в 2х канальному режимі
Вкладення
IMG_20241127_231738233_HDR.jpg
Hotspur
Member

Повідомлення

deserteagle777: 05.01.2025 21:59також перевірте сокет на предмет пошкодження пінів , десь з місяць тому довелося рівняти контакти на платі msi b550 щоб плата запрацювала в 2х канальному режимі
підтверджую. в мене були трошки зігнуті ножки і поки не порівняв взагалі не стартувало. При чому Цп не міняв і кулер не трогав
Відповісти