Вильоти при згортанні World Of Tanks

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
Razor707
Member

Повідомлення

Є проблема,при згортанні гри стається або її повне зависання,в диспетчері задач пише,що гра не відповідає,або ж моментально вилітає помилка про те що виникла помилка зв'язана з роботою відеокарти,стається не завджи,десь в 3 з 6 разів
Якщо не згортати гру то все ок,ні вильотів,ні чорних екранів нема
Писав в Цпп,вони толком не допомогли,скидав їм логи і тд,всі моди видалив,клієнт всі файли перевірив,драйвера останні,відяха в стоці,режим відображення повноекранний
Підкажіть куди копати,чи це з Віндою щось чи з відеокартою?
I7 4770K
GTX 770
24Gb Ram
спойлер
photo_2024-12-28_19-11-18.jpg
photo_2025-01-04_23-14-41.jpg
photo_2025-01-04_23-14-42.jpg
Hotspur
Member

Повідомлення

Razor707: 04.01.2025 23:22Підкажіть куди копати,чи це з Віндою щось чи з відеокартою?
1 з картою все добре
2 в вінді може бути проблема, там все складно
3 попробуй як саме просте переустановити вінду і потім установити новий клієнт танків. 80% має допомогти
destructX
Member

Повідомлення

Режим у вікні без рамки стоїть?
Razor707
Member

Повідомлення

Hotspur: 04.01.2025 23:57
Razor707: 04.01.2025 23:22Підкажіть куди копати,чи це з Віндою щось чи з відеокартою?
1 з картою все добре
3 попробуй як саме просте переустановити вінду і потім установити новий клієнт танків. 80% має допомогти
Спробую

Отправлено спустя 23 секунды:
destructX: 05.01.2025 08:27 Режим у вікні без рамки стоїть?
Ні,стоїть на весь екран
seraphic
Member

Повідомлення

Тебе в Центр поддержки игры
спойлер
Зображення
Dremjke
Member

Повідомлення

seraphic: 05.01.2025 09:30Тебе в Центр поддержки игры
ТС в першому повідомлені пише, що центр підтримки не допоміг.
Перше, що по логіці можна зробити - це видалити гру та клієнт з підчищенням "хвостів" і встановити заново. Далі перевіряти ALT+TAB з віконним режимом.
seraphic
Member

Повідомлення

Dremjke
один сотрудник не помог, другой поможет это обычное дело, все это решается только с их поддержкой если ТС будет предоставлять всё необходимое и следовать рекомендациям
А судя по тому что он не смог найти кнопку принт скрин, я уверен он так же обратился в поддержку :)
destructX
Member

Повідомлення

Razor707: 05.01.2025 08:50
Hotspur: 04.01.2025 23:57
1 з картою все добре
Спробую

Отправлено спустя 23 секунды:
destructX: 05.01.2025 08:27 Режим у вікні без рамки стоїть?
Ні,стоїть на весь екран
Ну от спробуй в безрамочному
Sashkotem
Member

Повідомлення

Скоріш за все карта перестала підтримуватись, так вони тобі і признаються, свого часу у мене були кракозябри на 2600 також це не визнали. Узагалі з 2014 року більше у це не граю і вам рекомендую.
Razor707
Member

Повідомлення

seraphic: 05.01.2025 10:22 Dremjke
один сотрудник не помог, другой поможет это обычное дело, все это решается только с их поддержкой если ТС будет предоставлять всё необходимое и следовать рекомендациям
А судя по тому что он не смог найти кнопку принт скрин, я уверен он так же обратился в поддержку :)
Какой ты крутой тип,как сделать скриншот я в курсе,мне банально проще сфоткать и скинуть,просто с телефона писал,не за компом был
А по теме, нужно читать нормально шапку,в цпп советы аля обнови драйвера,переустанови клиент и тд
Alexsandr
Member

Повідомлення

Память проверить или драйвера под карточку не очень, можно поиграться версиями постарее.
Bender911
Member

Повідомлення

Razor707: 05.01.2025 13:54 Какой ты крутой тип,как сделать скриншот я в курсе,мне банально проще сфоткать и скинуть,просто с телефона писал,не за компом был
А по теме, нужно читать нормально шапку,в цпп советы аля обнови драйвера,переустанови клиент и тд
Як на мене, то вам реально нормальні рекомендації ЦПК давали. Враховуючи, що карта на стільки стара, що її ні виробник не підтримує, ні розробник гри вже на такі карти не орієнтується і відповідно не тестує на них свій продукт. Я так розумію що в неї 2 Гб пам'яті?

1. Спробуйте те що вам радили щодо режима у вікні.
2. Клієнт без HD текстур та графіку на мінімалках пробували? Давно таких відях не бачив, тому не знаю що вона тягне, але раз помилка пов'язано з відео то краще спростити її життя.
Razor707
Member

Повідомлення

Всім дякую,проблема була у Вінді

Отправлено спустя 8 минут 32 секунды:
Bender911: 06.01.2025 00:10
Razor707: 05.01.2025 13:54 Какой ты крутой тип,как сделать скриншот я в курсе,мне банально проще сфоткать и скинуть,просто с телефона писал,не за компом был
Як на мене, то вам реально нормальні рекомендації ЦПК давали. Враховуючи, що карта на стільки стара, що її ні виробник не підтримує, ні розробник гри вже на такі карти не орієнтується і відповідно не тестує на них свій продукт. Я так розумію що в неї 2 Гб пам'яті?

1. Спробуйте те що вам радили щодо режима у вікні.
2. Клієнт без HD текстур та графіку на мінімалках пробували? Давно таких відях не бачив, тому не знаю що вона тягне, але раз помилка пов'язано з відео то краще спростити її життя.
Які вони давали рекомендації)?
Я розумію,що карта не супер пупер топ,це понятне діло,але на неї є свіжі драйвера,вона підтримується грою і тд,таке відчуття наче я в якесь Ельдорадо зайшов,а не сайт Оверів,рекомендації типу купи нову вк-це смішно,при тому що вона працює в самій грі чудово,на ультрах на HD клієнті 100+фпс
Тим паче,танки йдуть на любому калькуляторі
І ще раз повторюю,тут саме була проблема коли згортаєш гру,в самій грі все чудово
Ну розібрався і добре
seraphic
Member

Повідомлення

сфотографируй на фотоаппарат что тебе в центре поддержке рекомендовали? просто как минимум они dxdiag должны были попросить для диагностики проблемы
Himano
Junior

Повідомлення

seraphic: 07.01.2025 12:29 сфотографируй на фотоаппарат что тебе в центре поддержке рекомендовали? просто как минимум они dxdiag должны были попросить для диагностики проблемы

кончелыжный ответ
Відповісти