Gigabyte 4090 Aorus Master потребує ремонту

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
Lsee
Member

Повідомлення

Вітаю вас!
Є відеокарта 4090 яка потребує ремонту. Шукаю людину на форумі, яка зможе подивитись та відремонтувати.

Історія наступна: мій друг проживає у Таіланді, купив 4090 для задач по рендеру 19.04.2023 року. Приблизно через місяць користування відеокарта перестала аутпутити зображення, кулери та підсвітка продовжували працювати. Друг відправив карту по гарантії, але додумався відправити її разом з системним блоком :rotate: . Ну поки вона доїхала поштою, то в неї відламалась ніжка, яка фіксує її в слоті, то в сервісі сказали, що це ї є причиною(тайці - ті ще диваки, їм неможливо щось нормально пояснити, якщо вони собі щось придумали), пофіксили ніжку та відправили карту назад. Карта прийшла і навіть запрацювала! Але тільки на один день. Коротше друг не витримав і купив собі нову 4070ті, а цю відправив мені з проханням спробувати відремонтувати її у нас.
Фото
спойлер
IMG_8238.jpeg
IMG_8239.jpeg
Якщо тут є хтось, хто займається ремонтов відеокарт, напишіть мені будь ласка.
Заздалегідь вдячний!
Lsee
Member

Повідомлення

Дякую! Писав, він зараз не може взятись.
crocodile70
Junior

Повідомлення

Lsee: 27.08.2024 10:41 Дякую! Писав, він зараз не може взятись.
уже отремонтировали карту ?
Lsee
Member

Повідомлення

Карта поїхала до processsor_ua. Сподіваюсь, що підлягає ремонту
Artem_M
Member

Повідомлення

Цікаво, чим закінчилась історія?...
Hotspur
Member

Повідомлення

Lsee: 18.12.2024 11:17 Карта поїхала до processsor_ua. Сподіваюсь, що підлягає ремонту
результат є чи ремонт в процесі ?
Artem_M
Member

Повідомлення

processsor_ua:
Вдалось врятувати карту?
Lsee
Member

Повідомлення

Hotspur: 02.01.2025 17:58
Lsee: 18.12.2024 11:17 Карта поїхала до processsor_ua. Сподіваюсь, що підлягає ремонту
результат є чи ремонт в процесі ?
Ремонт в процессі, попередньо майстер підозрює проблему з текстолітом, але поки не відписував остаточно. По результатам відпишу в тему :beer:
Відповісти