Для цього потрібно взяти будь якого АОЕ чара з більш менш гарним мув спідом щоб бігав туди...daesz: ↑ 30.12.2024 21:18 Donate
при тому я вчора зачистив тір 6 (на лвл46) і було ну дуже важно; сьогодні, думаю, спробую тір 7 як піде - перша половина з командою QJ і другу з Суомі/Макі, другу половину тупо на останньому ході затащив, вирішив і тір 8 спробувати - на першій половині не потрібен кіл, десь 30-35к - це я б сказав хороший результат, в мене вийшло 37к+, другу половину перезпускав з 1-1.5 години поки не вийшло закінчити нормально (та й жалко було змарнувати ран із доволі хорошими очками з першої половини).
Там, доречі, є баг із першою половиною, вже репортнув в дискорді, от відео : https://fex.net/s/nmr2bz7
Якщо попадаються квест "вбити будь які 3 цілі", то першого павука не рахує в кілкаунтер, зараз передивився відео - то не рахує оленя в кілкаунтер а не павука, в любому випадку тут хіба перезапускати поки не попадеться якийсь інший "квест"
Останні статті і огляди
Новини
Hoyoverse
-
Donate
Member
-
daesz
Member
Також вірно. Vepley, напевно, буде ідеальним вибором, бо має дуже багато мувмент спіду (якого інколи не вистачає після того як вийшов із першої "евакуації" і щоб завйти зразу в другу), тим більше що її сігна в мене також вже є ~_~Donate: ↑ 30.12.2024 21:28Для цього потрібно взяти будь якого АОЕ чара з більш менш гарним мув спідом щоб бігав туди...daesz: ↑ 30.12.2024 21:18 Donate
при тому я вчора зачистив тір 6 (на лвл46) і було ну дуже важно; сьогодні, думаю, спробую тір 7 як піде - перша половина з командою QJ і другу з Суомі/Макі, другу половину тупо на останньому ході затащив, вирішив і тір 8 спробувати - на першій половині не потрібен кіл, десь 30-35к - це я б сказав хороший результат, в мене вийшло 37к+, другу половину перезпускав з 1-1.5 години поки не вийшло закінчити нормально (та й жалко було змарнувати ран із доволі хорошими очками з першої половини).
Там, доречі, є баг із першою половиною, вже репортнув в дискорді, от відео : https://fex.net/s/nmr2bz7
Якщо попадаються квест "вбити будь які 3 цілі", то першого павука не рахує в кілкаунтер, зараз передивився відео - то не рахує оленя в кілкаунтер а не павука, в любому випадку тут хіба перезапускати поки не попадеться якийсь інший "квест"
- спойлер
-
Donate
Member
Вона ідеальна і на боссі. Так як ульта дає 20% доп дамагу по боссу В перспективі напевно буде не юзабельна, але зараз...daesz: ↑ 30.12.2024 21:34Також вірно. Vepley, напевно, буде ідеальним вибором, бо має дуже багато мувмент спіду (якого інколи не вистачає після того як вийшов із першої "евакуації" і щоб завйти зразу в другу), тим більше що її сігна в мене також вже є ~_~Donate: ↑ 30.12.2024 21:28
Для цього потрібно взяти будь якого АОЕ чара з більш менш гарним мув спідом щоб бігав туди...Не щастить мені з РНГ на дробовики..
- спойлер
-
daesz
Member
Мені подобаються обидва її аутфіти, і стандартний зі скріна, і літнє платтяDonate: ↑ 30.12.2024 21:37Вона ідеальна і на боссі. Так як ульта дає 20% доп дамагу по боссу В перспективі напевно буде не юзабельна, але зараз...daesz: ↑ 30.12.2024 21:34
Також вірно. Vepley, напевно, буде ідеальним вибором, бо має дуже багато мувмент спіду (якого інколи не вистачає після того як вийшов із першої "евакуації" і щоб завйти зразу в другу), тим більше що її сігна в мене також вже є ~_~Не щастить мені з РНГ на дробовики..
- спойлер
-
daesz
Member
Donate
-
Kirakishou
Member
В зенлессі погана оптимізація чи моя RX 7800 ХТ просто не тягне цю гру в 4к@60 на максимальних налаштуваннях? Просто коли на екрані купа всяких ефектів типу блискавок та іскор, то просідає фпс і це помітно. Відеокарта в цей час навантажена на всю потужність. Процесор в грі не навантажується. Просто в геншині та в хср на максимальних налаштуваннях нема ніяких просідань, а в зенлесі чомусь є. І я б не сказав, що в зенлессі набагато краща графіка чи більше ефектів, ніж в геншині. Хто тут ще не дропнув цю гру, у вас немає просідань фпс під час сутичок з босами, особливо з новим босом, коли багато різних блискавок на екрані?
Відправлено через 15 хвилин 32 секунди:
А ще, хойоверс додали в геншині фізику сідниць для Мавуйки, як у дівчат в зенлесі. До Мавуйки ні у кого такої фізики наче не було. Чого це вони?
Відправлено через 15 хвилин 32 секунди:
А ще, хойоверс додали в геншині фізику сідниць для Мавуйки, як у дівчат в зенлесі. До Мавуйки ні у кого такої фізики наче не було. Чого це вони?
-
lewerlin
Member
До Мави, ні вкого не було вікдритих сідниць, тому точно сказати не можна.Kirakishou: ↑ 04.01.2025 21:59До Мавуйки ні у кого такої фізики наче не було.
Гроші треба. Це ж китайці, заробляємо на одному - просираємо в інше. Саме Хойо лише Давею цікаве, решта двоє в "зеленій енергетиці" і "космосі". Видно там у Китаю буксує. Це одина версія.Kirakishou: ↑ 04.01.2025 21:59Чого це вони?
Версія два - чиїсь діти або перестали грати у "власні" ігри, або достатньо виросли. І тепер можна не соромитись(а фан-сервіс збільшує профіт).
Від Міябі в сюжеті аж блювати хотілося, вона тільки що прямим текстом не сказала "пішли в ліжко".
-
Kirakishou
Member
lewerlin
У неї сідниці не повністю відкриті, їх прикриває волосся. Такі дівчата були і до Мавуйки. У Часки та Еоли сідниці навіть більш відкриті, ніж у Мавуйки.
Можливо, розробники Геншина просто не знали, як реалізувати цю фізику. Але потім це зробила команда розробників Зенлесса, яка відома своїми божественного рівня анімаціями, і розробники Геншина просто взяли готове рішення. Бо анімація дуже схожа на ту, яка є у Джейн Доу та Чжу Юань, коли права сідниця більше підстрибує.
Будемо спостерігати, чи майбутні персонажі матимуть таку фізику. Просто трохи дивно. Вони з певного моменту почали всіх цензурити, вони роками нічого не робили в плані QoL, а потім різко почали додавати купу різних фішок в гру типу сортування артефактів і тому подібного, а в Натлані випустили одразу трьох дорослих жінок, у двох з яких прямо дуже відкриті сідниці, порівняно з більшістю персонажів. Причому вони ще до банеру Мавуйки акцентували увагу на її сідницях на деяких зображеннях та міні-іграх у себе на сайті. Мабуть, відчувають конкуренцію з боку інших ігор. Недарма вони забороняють грати в ВуВу тим, кому дали доступ на свій сервер для тестування майбутніх персонажів.
Відправлено через 3 години 4 хвилини 43 секунди:
Ви мабуть з англійським озвучуванням граєте? Американки чомусь інколи озвучують жіночих персонажів так, наче вони повії. Я звісно всі події дружби усіх персонажів не пройшов, але із тих, хто дійсно ночував у головної героїні – це Джейн Доу. Тільки вони спали в різних ліжках і Джейн Доу було не до того, щоб липнути до Рін.
Зі всіх персонажів Джейн Доу мабуть найбільше липне до ГГешки. Але це більше схоже на троллінг, а не на справжні наміри затягнути її в ліжко.
У неї сідниці не повністю відкриті, їх прикриває волосся. Такі дівчата були і до Мавуйки. У Часки та Еоли сідниці навіть більш відкриті, ніж у Мавуйки.
Можливо, розробники Геншина просто не знали, як реалізувати цю фізику. Але потім це зробила команда розробників Зенлесса, яка відома своїми божественного рівня анімаціями, і розробники Геншина просто взяли готове рішення. Бо анімація дуже схожа на ту, яка є у Джейн Доу та Чжу Юань, коли права сідниця більше підстрибує.
Будемо спостерігати, чи майбутні персонажі матимуть таку фізику. Просто трохи дивно. Вони з певного моменту почали всіх цензурити, вони роками нічого не робили в плані QoL, а потім різко почали додавати купу різних фішок в гру типу сортування артефактів і тому подібного, а в Натлані випустили одразу трьох дорослих жінок, у двох з яких прямо дуже відкриті сідниці, порівняно з більшістю персонажів. Причому вони ще до банеру Мавуйки акцентували увагу на її сідницях на деяких зображеннях та міні-іграх у себе на сайті. Мабуть, відчувають конкуренцію з боку інших ігор. Недарма вони забороняють грати в ВуВу тим, кому дали доступ на свій сервер для тестування майбутніх персонажів.
Відправлено через 3 години 4 хвилини 43 секунди:
Я хотів би, щоб Міябі дійсно лізла до головної героїні в ліжко, але щоб це було поступово і лагідно, як це буває в юрійному аніме.lewerlin: ↑ 05.01.2025 06:02Від Міябі в сюжеті аж блювати хотілося, вона тільки що прямим текстом не сказала "пішли в ліжко".
Ви мабуть з англійським озвучуванням граєте? Американки чомусь інколи озвучують жіночих персонажів так, наче вони повії. Я звісно всі події дружби усіх персонажів не пройшов, але із тих, хто дійсно ночував у головної героїні – це Джейн Доу. Тільки вони спали в різних ліжках і Джейн Доу було не до того, щоб липнути до Рін.
Зі всіх персонажів Джейн Доу мабуть найбільше липне до ГГешки. Але це більше схоже на троллінг, а не на справжні наміри затягнути її в ліжко.
-
lewerlin
Member
Я не про озвучування, а про нарратив і динаміку діалогів. Воно реально ніби з якісної NSFW-гри, або ж навіть з реалу.Kirakishou: ↑ 05.01.2025 21:26Ви мабуть з англійським озвучуванням граєте? Американки чомусь інколи озвучують жіночих персонажів так, наче вони повії.
Отправлено спустя 55 секунд:
Причому Міябі тут не якості шлюхи, а в ніби одержима ГГ.
-
daesz
Member
Donate
- спойлер
-
Kirakishou
Member
Як же хочеться сігну Міябі. У неї класна сігна і до того ж у мене не вистачає W-двигунів, щоб дати всім хоча б четвірки. Тому колись таки доведеться крутити банер з сігнами. Але в наступному банері буде Астра і Евелін. Зараз маю 150 круток і є шанс забрати обох, якщо виграю 50/50 на банері Астри.
lewerlin
Я звісно зіпсований гаремниками та юрійною мангою з аніме, але нічого такого дуже хорні в діалогах ГГешки та Міябі не пригадую. Вчора читав арку Харумаси, так він теж до ГГшки липнув в стилі ми найкращі напарники. Та й Міябі в його арці вела себе, як і в своїй. Ну тобто у неї просто такий характер, вона з усіма своїми знайомими та друзями так розмовляє.
Але цікаво, які саме діалоги викликали у вас таку реакцію. Можете навести приклад?
lewerlin
Це такий анімешний штамп. Дивно, що у вас саме від Міябі така реакція, адже так себе ведуть майже всі персонажі. В ХСР теж до ГГшки всі липнуть — і Кафка, і Хотару, і Ахерон, і багато інших персонажів. До ГГшки завжди особливе відношення. Якщо ми не говоримо про якесь Netorare сміття.lewerlin: ↑ 06.01.2025 02:02Я не про озвучування, а про нарратив і динаміку діалогів.
Я звісно зіпсований гаремниками та юрійною мангою з аніме, але нічого такого дуже хорні в діалогах ГГешки та Міябі не пригадую. Вчора читав арку Харумаси, так він теж до ГГшки липнув в стилі ми найкращі напарники. Та й Міябі в його арці вела себе, як і в своїй. Ну тобто у неї просто такий характер, вона з усіма своїми знайомими та друзями так розмовляє.
Але цікаво, які саме діалоги викликали у вас таку реакцію. Можете навести приклад?
-
lewerlin
Member
Сюжетка з Зайцями на Об'їздній(хто кому і як надавав "першу допомогу"). Там же епізод з батьком Міябі(там більше комбінація епізодів з ним "кому Міябі могла таке виляпати"). Зутріч(про "папір і пальчики"). Ще зустріч з прогулянкою на пристані(там загальний перебіг діалогу).Kirakishou: ↑ 07.01.2025 12:35Але цікаво, які саме діалоги викликали у вас таку реакцію. Можете навести приклад?
В мене така реакція, бо це перекликається з поведінкою реальних дівчат, котрі прямо не говорять(в силу різних обставин), але їм капець горить і тільки натякни, що ти теж не проти(це з особистого досвіду). Тупо дежавю буквально.
З попередніх ігор, можна лише два приклади згадати і то вони й близько не дотягують.
З Файрфлай, це спершу прямо явна маніпуляція з її боку(прямо чекаєш прильоту по хребту), а потім такий ступінь крінжу, що вже прямо ржачно.
Тарталья-Люмін там все взагалі пристойно.
Все решта - натягування на глобус.
-
Kirakishou
Member
lewerlin
То вам Кафка чи Топаз нагадують якусь колегу і ви через це їх не крутите, тепер Міябі. Ви порівнюєте Міябі з якоюсь своєю колишньою і від цього вам неприємно. Навіщо взагалі божественних анімешних няшок порівнювати зі справжніми жінками? Ці різні світи. Хоча причини цього я розумію. У вас невеликий досвід перегляду аніме, але мабуть великий досвід спілкування з жінками. У мене він теж є, я постійно працюю в жіночих колективах і саме тому я люблю намальованих дівчат.
Все, що ви перерахували, це просто еталонні анімешні штампи. І поцілунок при проведенні штучного дихання, і зустріч з батьком, який показує фото, і про папір з пальцем — тільки ГГешка його не порізала, бо в Китаї заборонено показувати кров, а так би Міябі їй ще й палець зализала. Вони спеціально додали всі ці старі як світ анімешні штампи щоб порадувати фанатів. В Японії ці штампи називають 王道 — і це одна із причин, чому люблять аніме.
Відправлено через 19 хвилин 49 секунд:
До речі, як і довга спідниця Міябі або її вушка – це фансервіс, бо фансервіс це не тільки дзеттай рьойкі або панцушот, а й довга спідниця. В цій грі є відсилки до відомих книг, фільмів та аніме, як і багато аніме-штампів та чисто анімешних чардизів, тому така шаблонна сюжетна лінія Міябі також зроблена спеціально. Здається, я хотів про це написати ще коли читав її, але вирішив не відволікатися від гри. Тих, кому подобаються ці штампи, вона порадувала. Вас, як людину, якій не цікаво аніме – ні. Це закономірність.
Добре, що навели приклад, бо я було подумав, що пропустив щось хорні між дівчатами.
То вам Кафка чи Топаз нагадують якусь колегу і ви через це їх не крутите, тепер Міябі. Ви порівнюєте Міябі з якоюсь своєю колишньою і від цього вам неприємно. Навіщо взагалі божественних анімешних няшок порівнювати зі справжніми жінками? Ці різні світи. Хоча причини цього я розумію. У вас невеликий досвід перегляду аніме, але мабуть великий досвід спілкування з жінками. У мене він теж є, я постійно працюю в жіночих колективах і саме тому я люблю намальованих дівчат.
Все, що ви перерахували, це просто еталонні анімешні штампи. І поцілунок при проведенні штучного дихання, і зустріч з батьком, який показує фото, і про папір з пальцем — тільки ГГешка його не порізала, бо в Китаї заборонено показувати кров, а так би Міябі їй ще й палець зализала. Вони спеціально додали всі ці старі як світ анімешні штампи щоб порадувати фанатів. В Японії ці штампи називають 王道 — і це одна із причин, чому люблять аніме.
Відправлено через 19 хвилин 49 секунд:
До речі, як і довга спідниця Міябі або її вушка – це фансервіс, бо фансервіс це не тільки дзеттай рьойкі або панцушот, а й довга спідниця. В цій грі є відсилки до відомих книг, фільмів та аніме, як і багато аніме-штампів та чисто анімешних чардизів, тому така шаблонна сюжетна лінія Міябі також зроблена спеціально. Здається, я хотів про це написати ще коли читав її, але вирішив не відволікатися від гри. Тих, кому подобаються ці штампи, вона порадувала. Вас, як людину, якій не цікаво аніме – ні. Це закономірність.
Добре, що навели приклад, бо я було подумав, що пропустив щось хорні між дівчатами.
-
lewerlin
Member
З чого ви взяли про колишню? Сама по собі поведінка мене не триггерить, триггерить її комбінація з рештою образу Міябі. Якби таке видавали, наприклад, Ніколь чи Неко, я б тільки поржав, їм воно підходить. В випадку Міябі, тупо ламається образ. Я ні разу не проти фансервісу, але він має бути грамотним, а не тупо навал штампів, де воно не треба. До цього в Хойо з цим було більш-менш ок, місцями - взагалі шедеврально. А тут таке відчуття, що геймдизайнер створив персонажа, а потім яке не-будь "ефективне" натикало "щоб було це, це і це, і не гребе, що крінжово виходить".Kirakishou: ↑ 07.01.2025 17:07 Ви порівнюєте Міябі з якоюсь своєю колишньою і від цього вам неприємно.
-
Kirakishou
Member
Це просто приклад. Я про те, що навіщо порівнювати анімешних няшок зі справжніми жінками? І приписувати їм їх поведінку чи якісь маніпулятивні прийоми? Тим більше порівнювати не з якимись недосяжними акторками чи історичними постатями, а з людьми зі свого оточення. Це як порівнювати наш світ з фантазійними світами та писати про те, що подорожей до інших галактик або магії не існує. Все це тому і чіпляє, бо є фантазією, мрією. Те, що ірл може викликати огиду, в аніме та іграх навпаки може подобатися.lewerlin: ↑ 07.01.2025 17:34З чого ви взяли про колишню?
У мене тепло на душі, коли дивлюся, як мило Міябі ворушить вушками або вимовляє такі слова як かたはし. Від цих штампів в сюжеті Міябі я був в захваті, ловив себе на думці "та ну нафіг, вони зробили все, як це буває в аніме!" і хотів тут про це написати, але тема була неактивна і я не хотів відволікатися від гри.
Звичайно, це ваша справа, як і в що грати, і від чого триггеритися, а чим насолоджуватися. Мені було цікаво, бо я подумав, що можливо щось пропустив і в арці Міябі справді було щось хорні.
-
daesz
Member
У нас є поціновувачі платформерів? Виходить у 2025 :
-
daesz
Member
Новий трейлер
(останні декілька трейлерів які вони дропнули виглядають дуже дорого )
(останні декілька трейлерів які вони дропнули виглядають дуже дорого )
-
daesz
Member
Гача в якій є механіки у босів? Нарешті геншин кіллер that we deserved
-
Kirakishou
Member
Всі почали грати в різні ігри і тема заглухла.
Сьогодні нарешті дочитав основний сюжет оновлення 3.0 в Honkai Star Rail. Якщо не брати до уваги лор, коли нам дають крихти цікавої інформації про персонажів, то дуже посередньо. Забагато води в діалогах. Ще багато одноманітних подій типу розгадування примітивних загадок, коли треба багато бігати по карті. Через це проходив сюжетну лінію мабуть з тиждень, граючи вечорами. Сподобалися коротенький сюжет з Гертою і коротенький сюжет з Кафкою. Ще з хорошого, що ми наблизилися до історії Марч 7. Із нових персонажів сподобалася Герта, її сейю просто богиня. Шкода, що програв 50/50 на її банері.
Зараз планую почати читати новий сюжет в Zenless Zone Zero і думаю, що він мені набагато більше сподобається.
Сьогодні нарешті дочитав основний сюжет оновлення 3.0 в Honkai Star Rail. Якщо не брати до уваги лор, коли нам дають крихти цікавої інформації про персонажів, то дуже посередньо. Забагато води в діалогах. Ще багато одноманітних подій типу розгадування примітивних загадок, коли треба багато бігати по карті. Через це проходив сюжетну лінію мабуть з тиждень, граючи вечорами. Сподобалися коротенький сюжет з Гертою і коротенький сюжет з Кафкою. Ще з хорошого, що ми наблизилися до історії Марч 7. Із нових персонажів сподобалася Герта, її сейю просто богиня. Шкода, що програв 50/50 на її банері.
Зараз планую почати читати новий сюжет в Zenless Zone Zero і думаю, що він мені набагато більше сподобається.
-
daesz
Member
Kirakishou
я себе на схожому зловив в геншині, вони почали добавляти крихти реально цікавого сюжету та гори води :\
Але якщо порівняти той же геншин та, наприклад, ХСР - то в геншині є хоча б експлоринг (мені по крайній мірі цікавий він був, тому за всіх не скажу), в ХСР експлоринку знайчно менше, бо вона не оупен ворлд..
Зараз, окрім ГФЛ2, взагалі немаю в що грати, на днях поставив the first descendart - гра тупо крешить на старті, почитав реддіт/гілку в стімі - таке, схоже, у дуже багатьох; з синглів також нічого нікавого немає
я себе на схожому зловив в геншині, вони почали добавляти крихти реально цікавого сюжету та гори води :\
Але якщо порівняти той же геншин та, наприклад, ХСР - то в геншині є хоча б експлоринг (мені по крайній мірі цікавий він був, тому за всіх не скажу), в ХСР експлоринку знайчно менше, бо вона не оупен ворлд..
Зараз, окрім ГФЛ2, взагалі немаю в що грати, на днях поставив the first descendart - гра тупо крешить на старті, почитав реддіт/гілку в стімі - таке, схоже, у дуже багатьох; з синглів також нічого нікавого немає