Path of Exile

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Геральт
Member

Повідомлення

destructX
Зрозумів, дяк.
Геральт
Member

Повідомлення

Не було чим занятись, стягув PoE1. Якусь веселу ферму зробили. Така собі ліга...
Graveworm
Member

Повідомлення

Геральт
Як на мене - одна з.найкращих :dontknow:
Геральт
Member

Повідомлення

Graveworm
Перестворив персонажа в ruthless моді. Хоч якийсь толк з того кораблика.

В PoE2 такий самий вбогий лут-фільтр чи щось нормальне зробили, по-типу Last Epoch?
destructX
Member

Повідомлення

Геральт: 27.12.2024 18:28 Graveworm
Перестворив персонажа в ruthless моді. Хоч якийсь толк з того кораблика.

В PoE2 такий самий вбогий лут-фільтр чи щось нормальне зробили, по-типу Last Epoch?
Шо означає вбогість лут-фільтру? На поє1 в фільтрблейді купа налаштувань: filterblade.xyz
Геральт
Member

Повідомлення

destructX: 27.12.2024 19:35 Шо означає вбогість лут-фільтру? На поє1 в фільтрблейді купа налаштувань: filterblade.xyz
Те й означає. Гра не вміє створювати чи редагувати лут-фільтр. Той сайт я бачив, але там чорт ногу зламає. Думав може хоч в PoE2 зроблять по-людськи, але так виглядає, що ні. "Морочтесь, гравці, самі. Це ж вам потрібно"
destructX
Member

Повідомлення

Геральт: 28.12.2024 09:23
destructX: 27.12.2024 19:35 Шо означає вбогість лут-фільтру? На поє1 в фільтрблейді купа налаштувань: filterblade.xyz
Те й означає. Гра не вміє створювати чи редагувати лут-фільтр. Той сайт я бачив, але там чорт ногу зламає. Думав може хоч в PoE2 зроблять по-людськи, але так виглядає, що ні. "Морочтесь, гравці, самі. Це ж вам потрібно"
Ти не зміг в фільтрблейд неверсінка, який для цього створений, шо збирався редагувати взагалі? :D
antihope
Member

Повідомлення

нічого собі "Гра не вміє створювати чи редагувати лут-фільтр." а я після появи цього функціоналу сам писав свій фільтр в ноутпаді і навіть думки не було що гра щось не вміє, дякували богу за хоч щось після років без фільтру. і тепер хтось незадоволений сайтом неверсінка :mad:
Геральт
Member

Повідомлення

destructX: 28.12.2024 10:10 Ти не зміг в фільтрблейд неверсінка, який для цього створений, шо збирався редагувати взагалі? :D
Чоловіче, я колись в ноутпаді ті фільтри писав, як дописувач вище.
І ні, гра не вміє ні в створення ні в редагування. Максимум - завантаження вже готового фільтру, створеного "стороннім способом".
І гляньте як це організовано в Last Epoch хоча б. Все просто, інтуїтивно і швидко. І, хто б міг подумати, в самій грі :eek:

Зібрався приховати звичайні айтеми, які мені не потрібні (оті, що на чорному фоні). Бо дефолтні фільтри їх, на якусь заразу, відображають. І так, я в курсі про крафт, але на даному етапі він мене не цікавить абсолютно. А коли зацікавить то можна буде і змінити фільтр.
Але якщо я маю вичитувати поблажливі менторські повчання, то збав. Там не rocket science, просто лишня абсолютно безглузда витрата часу, через лінь розробника.
Сайт, до речі, вимагає реєстрації. Причому в самому PoE. Щоби що?

Лол. Судячи з https://poe2filter.com/ вони й в PoE2 не змогли по-людськи той редактор імплементувати :laugh:

Розбираємось далі. В ruthless моді параметр "hide" не працює. А без нього по-нормальному фільтр не налаштуєш. Та й сам фільтр в тому моді якийсь глюкавий.
І тут вже питання: чи грати в попсовому стандарті але з своїм фільтром чи в ruthless, але фактично без фільтру.
Грі більше 10 років, на секундочку.
divinity
Member

Повідомлення

Геральт
грі 10 років, а ти не можеш розібратися в простому фільтрі. Настройка фільтра в фільтерблейді легше, ніж в Last Epoch. І там, і там треба розбиратися, це як казати які мотоцикли погані, бо я вмію тільки на велосипеді кататися. Те що стороння програма/сайт - Яка різниця взагалі? Типу в грі легше робити, зроби мені складний фільтр в ЛЕ. Там є обмеження на правила, тому ті хто грає в ЛЕ не кампанію пробігти мають декілька фільтрів і це дуже незручно.

По ruthless - так, зроблено ідіотськи, що не можна ховати предмети. Це те, після чого я не зміг грати в нього, нажимати на айтеми які мені не потрібні чи навіть бачити їх - гуляйте.

Без фільтру грати не рекомендую, навіть в ruthless - фільтр треба для підсвітки/звуків ще більше, ніж ховати речі.

Грати можна ссф не руслесс. Ліга нормальна, але через місяць мікроменеджмент набридає.
Геральт
Member

Повідомлення

divinity
Там нема що дуже розбиратись. Воно просто неробоче )
https://www.pathofexile.com/item-filter/about
Hide
Only usable in Normal filters.

У тому "простому" фільтрі з фільтерблейд понад 10к рядків.
Я б тебе попросив поділитися прикладом дійсно простого фільтру всього на 2 правила (для ruthless):
спойлер
1) показати "мечі"(нормальним шрифтом)
2) ховати все (а точніше, показувати дрібним шрифтом)
Але, якщо ти не граєш в ruthless через фільтр, то мабуть також не розібрався ;)

Вже знайшов тулзу, яка дозволяє ті фільтри створювати локально без всяких сайтів і з 0, а не чужий код правити. Але все одно в ruthless працює криво.
І ні, воно все ще і близько по зручності не дотягує до Last Epoch. Гра, до речі, вилітає в меню, якщо між фільтрами переключатись, або на льоту в фільтрі щось сильно правити.
divinity
Member

Повідомлення

Геральт
походу ти читати не вмієш, дискутувати з людьми, які собі щось самі придумують, без мене.
Геральт
Member

Повідомлення

Всім дякую за допомогу, розібрався.
Створив простенький фільтр, працює в ruthless. Якби кому було цікаво, то там фільтрація працює подібно до принципу чорного списку. Тобто все, що явно у фільтрі не вказано, гра буде показувати з дефолтним відображенням. Тому кінцеве правило "сховати все" має бути написане "сховати X, Y, Z...".
Ну і геть сховати в ruthless таки не вийде. Не працює ні Hide ні прозорий шрифт. Але можна поставити розмір шрифту 12 без різних там фонів/рамок/звуків і практично не заважає.
Створював за допомогою утиліти Filtration v1.2.2
спойлер
Зображення
Добре, що не купував PoE2. Почекаю реліз.
Геральт
Member

Повідомлення

Чим більше граю, тим більше дивуюсь, що ж гравці в тому фільтерблейді фільтрували. :dontknow:
Синтексис лут-фільтру не вміє в ключові атрибути (сила/інта/спритність), тому доводиться фільтрувати по похідних (BaseArmour, BaseEvasion, BaseEnergyShield).
Але і там засада: фільтр не вміє в комплексні правила з and, по-типу:
BaseArmour >0 and BaseEnergyShield >0.
Тому доводиться писати кілька правил на той самий тип айтема. Але і там є нюанси.

Таке враження, що крім феєрії шрифтів/фонів/звуків більше нічого нікому не треба. :-/
До речі, там з'явився оператор Import, і отакі комплексні фільтри можна було б організувати набагато елегантіше з опціональним підвантаженням потрібних "бібліотек" для різних класів/режимів тощо. А не вивалювати простині на 10к стрічок.
Vlaad13
Member

Повідомлення

Геральт: 08.01.2025 12:40 Чим більше граю, тим більше дивуюсь, що ж гравці в тому фільтерблейді фільтрували. :dontknow:
Синтексис лут-фільтру не вміє в ключові атрибути (сила/інта/спритність), тому доводиться фільтрувати по похідних (BaseArmour, BaseEvasion, BaseEnergyShield).
Але і там засада: фільтр не вміє в комплексні правила з and, по-типу:
BaseArmour >0 and BaseEnergyShield >0.
Тому доводиться писати кілька правил на той самий тип айтема. Але і там є нюанси.

Таке враження, що крім феєрії шрифтів/фонів/звуків більше нічого нікому не треба. :-/
До речі, там з'явився оператор Import, і отакі комплексні фільтри можна було б організувати набагато елегантіше з опціональним підвантаженням потрібних "бібліотек" для різних класів/режимів тощо. А не вивалювати простині на 10к стрічок.
90% дропа в поє це боси і торгівля
дроп з карт навіть коли в тебе багато раріті часто так собі - тому цими фільтрами мало кто заморочується
ким граєте і який рівень?
Геральт
Member

Повідомлення

Vlaad13
Так власне, що я хочу відсіяти все лишнє. Хоча в ruthless і так набагато менше всього падає, але хотілося б фільтр, який показує тільки те, що буду брати в інвентар.

Поточний персонаж дворянка-маг, 40 рівня. Поки що кампанія. Але чим далі, тим більше речей буде потрібно відкидати. Тобто фільтр буде тільки ускладнюватись.
Vlaad13
Member

Повідомлення

Геральт: 08.01.2025 15:50 Vlaad13
Так власне, що я хочу відсіяти все лишнє. Хоча в ruthless і так набагато менше всього падає, але хотілося б фільтр, який показує тільки те, що буду брати в інвентар.

Поточний персонаж дворянка-маг, 40 рівня. Поки що кампанія. Але чим далі, тим більше речей буде потрібно відкидати. Тобто фільтр буде тільки ускладнюватись.
Там навпаки дропу багато Але із потрібного будуть тільки уніки та сфери :laugh:
Через холод граєте і на скільки диванів обладунки?
Геральт
Member

Повідомлення

Vlaad13
ruthless режим обмежений по ресурсах. З актових босів не зажди синє випадає. Про жовте взагалі мовчу. Навіть не хочу уявляти скільки барахла падало б в звичайному режимі.
Через блискавку, бо перший AoE камінчик, який дали по сюжету. А так як продавців тих камінчиків практично нема, то вибирати не доводиться.
Поняття не маю, що таке дивани. Нічого не купую/не крафчу. Шмот - той, що підібрав. Ще навіть деякий білий є, хех.
Vlaad13
Member

Повідомлення

Геральт: 08.01.2025 18:24 Vlaad13
ruthless режим обмежений по ресурсах. З актових босів не зажди синє випадає. Про жовте взагалі мовчу. Навіть не хочу уявляти скільки барахла падало б в звичайному режимі.
Через блискавку, бо перший AoE камінчик, який дали по сюжету. А так як продавців тих камінчиків практично нема, то вибирати не доводиться.
Поняття не маю, що таке дивани. Нічого не купую/не крафчу. Шмот - той, що підібрав. Ще навіть деякий білий є, хех.
А Ви в поє 1 чи 2 граєте?
Взагалі то не пам'ятаю такого режиму :gigi:
Геральт
Member

Повідомлення

Vlaad13
PoE1
А він є :)
Відповісти