Я віз минулого року свої Kali морем. Вага однієї 8.5кг з коробкою. Доставка 30$. Доїхали, стоять красиві в мене на столі, грають.DEVES: ↑ 02.12.2024 18:02 Морем да еще и зимой такой груз никто в здравом уме отправлять не станет, доставка аваи одной коробки ~9кг выходит ~ $70*42=2940грн
Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор акустики
-
Piter Cantrope
Member
-
Radio Bay
Member
Согласен неужели в инструкции не написано? Но эту едкую, просто неприятную середину ничем не исправишь.DEVES: ↑ 02.12.2024 18:02Этож каким надо быть оленем, чтобы ставить так близко к стене такие мониторы
А сравнивать можно что угодно с чем угодно, чтобы понять чего не хватает и насколько ты можешь поступиться за эти деньги, хотя конечно какой-то разумный баланс надо поддерживать
-
DEVES
Member
Комната с голыми стенами (крашеная штукатурка), фазоинвертор вплотную к стене...
О чем вообще тут говорить? Разве что внешний вид обсуждать.
Звука нет и быть не может.
О чем вообще тут говорить? Разве что внешний вид обсуждать.
Звука нет и быть не может.
-
Radio Bay
Member
На первом видосе та же не комфортная середина, только в меньшей степени, характер тож же. Второй случайно включил, удивился насколько отвратно они звучат, такой никакой комнатой не сделаешь и хватит эти мантры про комнату писать. Из хорошей акустики комнатой г-но не сделаешь. Как будь-то мы все сидим в акустически обработанных помещениях. 99% людей слушают музыки без всякой акустической обработки, просто обжитая комната, углы, кресла, диваны. Фазик вплотную к стене тоже пофиг, это только на размазанный бас будет влиять. Если г-но, оно в любом помещении г-но, а проблемы помещения будут слышны, как и класс колонок.DEVES: ↑ 02.12.2024 18:49Комната с голыми стенами (крашеная штукатурка), фазоинвертор вплотную к стене
Відправлено через 50 хвилин 26 секунд:
Вот тебе мои мелкие Дженелы, просто на телефон, цап еще старый, AudioGd D77 Full Upgrade и никакой супер микрофон не нужен, ничего не выставлялось, что к чему и так понятно
- Metallica - Enter the sandman (Genelec 8010 + Adam Sub7)
-
DEVES
Member
Radio Bay
Прекращай с этими аматорскими фантазиями. Хочешь на серьезных щах обсуждать мониторы, то пользуйся соответствеющими материалами.
К примеру:
https://www.audiosciencereview.com/foru ... iew.17338/
Лучше, конечно, и своими ушами послушать, но в Харькове сейчас это сложно наверно.
Прекращай с этими аматорскими фантазиями. Хочешь на серьезных щах обсуждать мониторы, то пользуйся соответствеющими материалами.
К примеру:
https://www.audiosciencereview.com/foru ... iew.17338/
Лучше, конечно, и своими ушами послушать, но в Харькове сейчас это сложно наверно.
-
Radio Bay
Member
Беспонтовый материал, который никак не описывает характер звучания, этот видос дает гораздо больше информации, чем никому не нужные графики. 10 сек послушал, та ну в топку, смотреть на всякие графики не стоит потраченного времени. Давно пора зарубить себе на носу, что все эти графики никак не описывают характер звучания. С такой отвратной серединой они и даром не нужны. Лучше хоть Edifier R1700 взятьDEVES: ↑ 02.12.2024 20:00Хочешь на серьезных щах обсуждать мониторы, то пользуйся соответствеющими материалами
Відправлено через 6 хвилин 37 секунд:
Попробуй на досуге по графикам описать самому себе различие в характере звука цапов на дельта-сигме и мультибитов. Занавес
-
l-m
Member
Еее, воно в стандартних контейнерах пливе, а не стоїть голе на палубі під штормомDEVES: ↑ 02.12.2024 18:02 Морем да еще и зимой такой груз никто в здравом уме отправлять не станет
Нічого йому не станеться абсолютно, серед іншого возив й акустику, жива, здорова, досі чудово співає.
-
Metroa
Member
Панове, а хто в акустиці розбирається? Хочу взяти собі недорогий бюджетний варіант чисто фільми подивитись+ ігри пограти, як альтернативу навушникам.
Маю Yulong daart canary 2, що можна до них взяти бюджет +- 6к.
Маю Yulong daart canary 2, що можна до них взяти бюджет +- 6к.
-
Filabatya
Member
edifier r2700 на олх, як звучать дупля не бю
-
MSiAventador
Member
Тестонув кабель від ХANGSANE на миттєвому перемиканні між полочниками та підлоговиками.
-
Radio Bay
Member
Яка буде відстань позаду до стінки?Metroa: ↑ 28.12.2024 19:37що можна до них взяти бюджет +- 6к
-
Metroa
Member
Radio Bay
30 cм.
30 cм.
-
Radio Bay
Member
То так, на всякий випадок питав, Edifier R1855DBMetroa: ↑ 28.12.2024 20:3430 cм.
Відправлено через 4 години 40 хвилин 28 секунд:
Монітори на мене поліпше і я говорю не про бас, тільки потім зрозумів, що то за лейба знизу екрану, прочитав, а то, як вона вилазить то ліпше стає ) Полочники звучать блякло, менш виразно у порівнянні на мене. Записано більш менш, не порівняти з попереднімMSiAventador: ↑ 28.12.2024 20:00Тестонув кабель від ХANGSANE на миттєвому перемиканні між полочниками та підлоговиками.
-
Radio Bay
Member
MSiAventador
BTW, коли навалює звук, з'являться каша, звуки перекривають один одного. Це явно проблема запису, припускаю, що то відлуння. Якщо ви подивитесь більшість записів, то там направлені мікрофони, а ваш приймає все навкруги. В принципі, можу спитати, як пишуть, я того ж Женю Іваніцького давно знаю, він пише, та досить зрозуміло виходить, можете подивитися на Ютьюбі
BTW, коли навалює звук, з'являться каша, звуки перекривають один одного. Це явно проблема запису, припускаю, що то відлуння. Якщо ви подивитесь більшість записів, то там направлені мікрофони, а ваш приймає все навкруги. В принципі, можу спитати, як пишуть, я того ж Женю Іваніцького давно знаю, він пише, та досить зрозуміло виходить, можете подивитися на Ютьюбі
-
MSiAventador
Member
Стереорекордер ZOOM H1n найближчий час міняти на дорогі професійні мікрофони не планую. Я не крутий блогер а рекордер купувався як насадка на гніздо башмака спалаху камери Panasonic G5 для запису кращого звуку ніж вбудовані в камеру мікрофони.Radio Bay: ↑ 29.12.2024 15:48 MSiAventador
-
AW
Junior
Вітаю. Найшов в загашнику колонки Microlab Pro1. Колонки в стані нових, по суті їх ніхто не слухав. Але підсилювача немає.
Наскільки пам'ятаю то свого часу це були відносно непогані колонки, але зараз не знаю чи представляють вони цінність.
Як вважаєте, якщо їх продати, то скільки можна за них виручити? Дякую
Наскільки пам'ятаю то свого часу це були відносно непогані колонки, але зараз не знаю чи представляють вони цінність.
Як вважаєте, якщо їх продати, то скільки можна за них виручити? Дякую
-
VolandInferno
Member
Подарувати.AW: ↑ 01.01.2025 11:54Як вважаєте, якщо їх продати, то скільки можна за них виручити? Дякую
-
Hotspur
Member
люди які мають окремий підсилювач купляють щось більш якісне з колонок. ціну сказати складноAW: ↑ 01.01.2025 11:54Як вважаєте, якщо їх продати, то скільки можна за них виручити? Дякую
-
AW
Junior
VolandInferno
Hotspur
Ясно. Виходить це вже хлам? Шкода. Тоді запхну назад їх у загашник. 10 років простояли хай далі стоять (раптом якщо комусь такі потрібні, пишіть пропозиції в пп )
Hotspur
Ясно. Виходить це вже хлам? Шкода. Тоді запхну назад їх у загашник. 10 років простояли хай далі стоять (раптом якщо комусь такі потрібні, пишіть пропозиції в пп )
-
Hotspur
Member
він і при випуску був так собі. подивіться на системи панасонік і соні і побачите різницюAW: ↑ 01.01.2025 17:19Виходить це вже хлам?