В Epic Games Store сьогодні можна безплатно отримати Control

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
corban_jum
Member

Повідомлення

Ігри Ремеді після Макс Пейна якісь душні та артхаусні.
Ідеі, сюжети...но геймплейна реалізація...жахлива карта, жахлива система сейвів, постійний респавн ворогів...раз 7 намагався Контрол пройти, але кинув.
Перший Алан Вейк мені вже з початку напрягає.

А вот 3ій Макс Пейн чудова гра, але вже не Ремеді.
yurarad
Member

Повідомлення

Забрал еще в первой раздаче, установил, немного поиграл, не зашло вообще, не моя игра, удалил.
Yalg
Member

Повідомлення

Mykolay3ack: 26.12.2024 11:15 Пропоную обговорити В Epic Games Store сьогодні можна безплатно отримати Control

Блін, в минулі роздачі забрав вже)
Аналогично, зашел - думаю ну щааа, ага, а там уже!
zalizo_org
Member

Повідомлення

FurryGentleman: 26.12.2024 11:32 Там уже неделю раздают либо дикую индюшатину либо то что уже раздавали :rotate:
Вони завжди дають класну гру або серію ігор під самий новий рік і потім ще тиждень вона роздається. Цікаво що буде цього року.
Ostin
Member

Повідомлення

Задля цікавості зайшов на список розданих ігор. І чесно кажучи, там багато цілком пристойних ігор. Більше того, в мене особисто немає часу, щоб просто спробувати деякі ігри, які чимось зацікавили або щось про них хороше чув колись.
Як магазин і лончер епік дуже таке собі. Але ігор насипав доволі багато. І доволі непоганих.
corban_jum
Member

Повідомлення

Чуваки, які пишуть про роздачу Кіберпанка або РДР2-майте Бога в серці-на них і так супер адекватні ціни, як для ігор такого масштабу
wigar
Member

Повідомлення

То вже 2 чи 3 раз її роздають? І знов длс купляти треба?

В мене підгорало, коли в хбоксе з підпискою, роздавали контрол без некст ген патча. Прийшлось купляти в егс та хбоксі, повну версію.

Гоа гарна, але трошки дивний місцями баланс - душний на початках.
Ostin
Member

Повідомлення

wigar: 26.12.2024 16:13І знов длс купляти треба?
Сезонник коштує 83 грн. Кому потрібно. Мені не дуже треба, я не шанувальник даної гри. Але ціна взагалі не напряжна.
VladimirV
Member

Повідомлення

Прошел полностью один раз, пофармил вставки в том режиме где на три острова летать надо. Забыл как называется.
Дальше там делать нечего. В стиме есть теперь в ЭГС будет.
Забавляют люди которые хейтят то стим то егс :laugh:
В чем прикол хейтить любую из этих платформ, для меня загадка.
VBerezovsky
Member

Повідомлення

corban_jum: 26.12.2024 15:53 Чуваки, які пишуть про роздачу Кіберпанка або РДР2-майте Бога в серці-на них і так супер адекватні ціни, як для ігор такого масштабу
На РДР2 буквально нещодавно задерли ціну в три рази.

По темі: Контрол - гарна гра, але з ЕГС і задарма не треба.
Ramzes82
Member

Повідомлення

Єдине що взяв на розпродажу , так це Batman Arkham Knight за 55 грн , бо свого часу комп не потягнув його ,а графіка і зараз виглядає достойно, кайфую. На минулий НР взяв Pray 2017 року і від неї теж кайфонув. А з сучасного не знаю навіть що для себе цікавого знайти.
oversteve
Member

Повідомлення

тільки що Гостранер 2 додали, здається ще не було
https://store.epicgames.com/en-US/p/ghostrunner-2
Alligator
Member

Повідомлення

The_Rusik: 26.12.2024 11:40 Когда уже рдр2 или киберпанк?
GTA 5 було там.

А так забрав 6/10/2021 Control UAH 0.00
waryag
Member

Повідомлення

Robostyle: 26.12.2024 13:02Лучше б Алана раздали. Или в стиме его релизнули - году уже прошел, ремеди можно было контракт выбить на полные права через год. Но видимо крепко их за яйо держат..
У ремеди безумно низкие для уровня их игр продажи. Без денег ЕГС уже могли пойти разговоры про закрытие.
firestarter256
Member

Повідомлення

deangelis
Стоб понят контрол, тебе нужно пройти Алана Вейка и Квантум тогда все будет понятно, а после можеж приступать и ко втором 2-у Вейку
Відповісти